424

чарли

преди 11 години

Гледай си футбола,на теб там ти е силата,не се бутай на коня в краката.В БГ всеки се занимава с това от което най малко разбира.

423

балтазар

преди 11 години

Ей христо нали България нищо не ти е дала ,ами що не си отиваш в *** испания ами даже докара и дъщеря ти да си навира муцуната по телевизиите.

422

''модерния

преди 11 години

това мина всички граници,трябва да спрем тия самозабравили се ''вождове''стига вече,направихте ни на маймуни....ицо излагаш се бе човек....каква е цената на това което правиш,как ще обясниш че не се продаде за пореден път или като ти зададе някой неудобен въпрос ''ще го обърнеш за да отговориш'' кой си ти бе *** че да си позволяваш така да говориш ,кой и защо ти мълчи на теб бе *** ***(нищо лично към хората от село) изащо вие журналисти-мишки му позволявате такова поведение-страх ви е

421

Много

преди 11 години

злоба, завист и подлост в България, много.

420

Анонимен

преди 11 години

Човек без образование - лице на студентите ! Зле замислен фарс от приятелят му Борисов . Да плачем или да се смеем ?!

419

Анонимен

преди 11 години

Когато изкате да се разведрите и да се посмеете си пуснете интервю със Стоичков.

418

Анонимен

преди 11 години

Тоя нали обясняваше, че България и българите не са му дали нищо. Какво търси сега?

417

Анонимен

преди 11 години

Стоичков за студентте през 1900 г в Ст Загора "Кви сте вие, бе?". "Студенти", отговорихме му ние. Последва крилатата фраза: "Студени ли сте, топли ли сте, ни знам, ама нали знаити, чи идна *** учила, учила, та накрая пукнала!", а след него и култовият съвет: "Повичи ибети, по-малку учети!"ицо Ицо не знам на тебе ли е тази идея или на братя Борисови, но ние вече Ви познаваме.Чудя се защо журналистите не попитаха Буда кой го измисли този цирк. Страх ги е. Защо ли?

416

111

преди 11 години

"човек", който няма семейни ценности- не е човек, какво може да се очаква от него? Това се отнася и за Плевела/***/, за Боко/тиквата/ и още ред такива управляващи ни. Да си покажет семейството и техните постижения и начина им на живот. Тогава да стават политици. Така е направил и Хр.Ботев- възпял е майка си. Така е направил и В. Левски. Сега убиват родителите си, убиват нас- за какво да говорим...

415

Анонимен

преди 11 години

Никак не ми се ще да ме попържват в новогодишното обръщение на Премиера.

414

Анонимен

преди 11 години

Гербадджиииии смешни сте вие заминахте комунистите

413

Анонимен

преди 11 години

Това е сценарии на Емил Димитров бандита от етрополския балкан и режисьор апартамента в главната роля кой е? е Ицето

412

Анонимен

преди 11 години

Щом майка си не уважава какво да кажа.................

411

Анонимен

преди 11 години

Мислех да гласувам за Герб но след тази простотия няма да го направя никога Герб изгуби гласовете ми на семейството ми

410

Анонимен

преди 11 години

я го питайте кога за последно си е идвал на село

409

xxx

преди 11 години

Отишъл Ицето в Ермитажа и застанал пред кристално огледало с художествена стойност. Гледал,гледал, гледал с часове.Най накрая един от уредниците отишъл при него и го попитал за интереса му към огледалото."Хареса ми много картината ВИ...селянин люпи семки"...

408

...

преди 11 години

До realistВелик, Велик, колко да е велик Ицката, като разплака родителите си? Велик българин Не разплаква дома си, а той е ***!

407

...

преди 11 години

Как са Родителите ТИ, Ице? Как са те? За какви села говориш, за какво работиш бе, Ице? Когато тръгнеш да управляваш- Първо трябва да си оправил и да си в мир, разбирателство и любов със семейството бе, Ице! Като ми покажеш къде е то и, че мислиш за родителите си- след теб съм.

406

Анонимен

преди 11 години

абе Ице ти май си по диф от Боко и апартамента

405

realist

преди 11 години

Всеки път като се хване Камата с политика и става смешен. Недей, бе човек, недей да подкрепяш нещо, което не разбираш. Велик българин си, не се занимавай с глупости!