27

Анонимен

преди 11 години

Тия на глухи ли се правят?Хората вече втори месец питат как така ИЗВЕДНЪЖ консумацията им се е увеличила 2 пъти, при топла зима?до светнат: По скоро са коригирани от контролните зали. Калинката, която е сложена там се е объркала и вместо с ежемесечните 20 % е сложила още една "нула" и са станали 200%

26

аз

преди 11 години

До 29ТИМ вече притежават над 30% от ЧЕЗ, така или инъче. В една нормална държава бихме могли да избираме доставчика, но ....

25

Ф.С.В

преди 11 години

До чиновника пот ЧЕЗ - когато пред медиите на стен сложат електромер и пуснат напрежение 180 В тогава ще говорим за какво отчитане става дума !!! за един месец имаш не повече от 24 дена с чисто напрежение 220 В -така е навсякъде в БГ !!

24

Анонимен

преди 11 години

Стига,стига с тая помия!!!! Ниски са ви заплатите ,!!!! На калпав водолаз,водораслите му пречат!!!!

23

Ф.С.В

преди 11 години

Аз го измислих ))--Две чучкета се срещнали докато ловували северни елени - Едното казало на другото - Виж не ти ли омръзна в тази тайга ? хайде да емигрираме в България ! - другото помислило и казало -Ами дали ще свикнем с климата ? ---Не се притеснявай !!!-- казало първото -Там е толкова студено че дори лятото им пускат парно за да се топлят !!

22

6

преди 11 години

До АнонименГоворя ти за сравнение между декември 2011 и декември 2012,не за сравнение между август и декември.То е логично,че има разлика в изразходваното през лятото и зимата.

21

аз

преди 11 години

До 18. Какъв би бил мотивът ми да лъжа по този въпрос, 18? А твоя???

20

пепе

преди 11 години

Много много много *** материал, дето лесно се води за носа.Няма кой да се занимава да фалшифицира няколко милиона сметки и електромера, няма как да стане това!!Цяла Европа Ви го говори, че не сметките са проблем, а доходите, но политиците и "бизнеса" отново прецакаха материала, да протестира срещу нещо, пазарно, частно и най-евтино в Европа

19

Аз

преди 11 години

До 18. Аз съседи нямам, в къща съм. Имам собствен травопостр, който ЧЕЗ иска да им го прехвърля безвъзмездно, освен това.

18

Анонимен

преди 11 години

Най-лошото е, че ново шоково поскъпване на тока е неизбежно и властта е в услуга на капиталистите.

17

ОБРАН

преди 11 години

ДОБРЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,НЯМАТЕ ГРЕШКА!ДА А *** ,НИЙ ПЪК НЯМАМЕ ПАРИ!ОБРАХА НИ ТОТАЛНО!КО ПРАЙМИ СЕГА! А !

16

Анонимен

преди 11 години

6 защо не си ли видя *** по улицата , на теб харесваше ли ти това което гледаше

15

Анонимен

преди 11 години

14 лъжеш цял живот съм на ток и никога не а ме лъгали, провери дали някой съсед не се е включил , не е задължително да е в таблото .

14

Анонимен

преди 11 години

6 чукче кои сметки ис коко са се увеличи спрямо кога и при какви обстоятелства , да спрямо август сигурно е 100% , а мисля че и повече от 100% .

13

аз

преди 11 години

За 6месеца смених 3 електромера. След всяка смяна следва месец с нормална сметка. Но след него отново започват фантастичните числа ... И всеки път електромерът е изряден! И кой мислите прави експертизите ...

12

Анонимен

преди 11 години

12 *** и колко народ участтва в скапаната ти конспирация , как се купува мълчанието на толкова народ , стига измислици бе , не виждате ли че от вашите глупости маса народ се изпозапали , че разтрелваха деца онзи ден , ***.

11

светнат

преди 11 години

Електромерите, монтирани от ЧЕЗ са с порт за дистанционни настройки, та коефициента по-който се умножава консумацията елементарно се завишава до 10 пъти. Снетият за проверка електромер се коригира чевръсто, без дори техникът да си вади ръката от джоба за около ... 0,7 секунди. Та, "вервайте" им - електромерите са абсолютно изправни.

10

Анонимен

преди 11 години

О, не се и съмнявам! Как ще си признаят всичките кражби и далавери! Разбира се, че те винаги са изрядни!

9

Ф.С.В

преди 11 години

Ще ви кажа колко е просто !! когато някой абонат се оплаче -електромерите ги проверяват на стенд с нормалните 220 В - и там грешки няма или са допустими към +.. но ако електромера се пусне на 180 В или 190 В грешкитте са доста по големи в полза на ЕРПто - това е цялата логика - на месеца ако имате 5--6 дена с ниско напрежение после плащате двойно !!

8

ANONIMEN

преди 11 години

I DA IMA I DA NYAMA VIN OT BG.