33

нн

преди 11 години

благодарение на вярата се е запазила България 500 години,а вие безверници се засрамете!

32

Пешо

преди 11 години

Ми покайте се де!Всичкото агенти в расо незабавно да се покаят!

31

Анонимен

преди 11 години

Богомиле, а Големият взрив около 7 млрд. години преди Началото на Слънчевата светлина (нормално наричано още и начало на термоядрен синтез :) къде го забравихме него? :)

30

Petar, NY

преди 11 години

Специалисти? В България няма специалисти....

29

БОГОМИЛ

преди 11 години

ПЛЮЕМ ВИ НА СВЕТИТЕ ПИСАНИЯ НА ОЛТАРНИТЕ ВИ ЦЕРЕМОНИИНА ИКОНИТЕ И ХОРУГВИТЕНА ЖЕЗАЛА ВИ, И НА ТРОНА ВИ!ПЛЮЕМ ВИ НА ЗЛАТНИТЕ ТРАПЕЗИНА ЕЗИЦЕТЕ ВИ ЗА ВЪЗХВАЛА И НА ПАРИТЕ ВИ!САМО ТЕБЕ БОЖЕ БЕДЕН, НЯКАДЕ СЪМИЧЪКНЕ СЪГЛЕЖДАН И НЕЧУВАН,ТАМ В НАЧАЛОТОНА СВЕТЛИНАТА,СЛЪНЧЕВ ДИСК ОГРОМЕН!ТЕБЕ СЛАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28

безутешно положение

преди 11 години

Как няма да проплаче? При това безутешно положение в ***!

27

Анонимен

преди 11 години

Колко много религиозни *** в този форум... И сляпо вярвате в каквото ви кажат. Прав е колегата 26 - не хора, овце!

26

Анонимен

преди 11 години

Как няма да проплачат иконите?Този храм се руши, а шест невинни души изгоряха като факли!

25

сдф

преди 11 години

Нямаше да е лошо да бяха дали снимка да се убедим;)))

24

Killuminati

преди 11 години

Не богохулствайте братя в Христа!

23

Сълза

преди 11 години

Храмът е дом за душите Отче, ако душите са изгорени и обезверени, няма как домът да е добре.

22

Анонимен

преди 11 години

Абе кой нормален човек следва църквата и вярва в такива простотии в 21 век, бе ?! Хвала на комунистите, че премахнаха религиозната зараза от България. Петстотин години сме седяли под робство точно заради християнското смирение и овчедушие. Неслучайно "поп" е станало нарицателно за "мошеник" в народния език.

21

бай Тъпчо

преди 11 години

Абе ний щото с попат сме приятели и кат ми дойде на гости(па той сий постоенно у нас) и се гледа дет имаме едно шадраванче на секциата дет се си пръска и не му сваршва водата-ами то си смуче вода с една брамчалка и пак там си я враща-пердетум мобили бе и кат си драпнахме по три мастики и вика-Тапчо бе,ти си харен човяк,що не дариш туй нящо на църквето бе...и яз нали сам дащен и му го дадох,па след ден са чу,че нашта Богородица заревала...ама и нещо брамчала,та попа пейл силно та да са нечуй...

20

До 16

преди 11 години

Мен пък му е гнус от фалшиви безмозъчни хора, които могат да вярват на глупости. Просто в Бургас е много влажно, снощи пак валя. Да се покаят разбойниците, които обезобразиха не само църквата, а и Концертната зала. Да се покаят, че от ламтеж се скубят, защото над паркинга се оказал някакъв МОЛ насосан.Сега ровят и в двора на Математическата, ще съборят и нея.

19

ужас

преди 11 години

явно всички образовани и читави хора са се изнесли от страната. как е възможно да се пишат такива неща за църквата ??????

18

е що

преди 11 години

нали Бургас е бил най добрият град за живеене.. градинки, алеи.. но за църквата няма пари ..жалко е, живеем в безродни времена

17

Клисаря

преди 11 години

Ми покайсе бе дедо Попе!Ти що блажиш като другите постят?

16

Анонимен

преди 11 години

Кметът на Бургас дето само го хвалят имал финансови интереси свързани с паркинга. Дано им заседнат тия пари на мутрите......

15

Samo minavam

преди 11 години

На кого да се покая дядо попе и за какво.Когато дядо ми ми е занесъл на ръце в женския манастир да ме кръстят,гащниците комунисти,кучетата безродни са стоели пред манастира с бележници в ръце.Дали са знаели да пишат е друг въпрос.На Патриарха ли да целувам ръце и тои е комунист или твоите.Сигурно и ти си доносник.Какво да правя попе,на кое продажна душа да се покая.

14

Анонимен

преди 11 години

ABE NEZNAM DALI IKONATA E PROPLAKALA NO V SKORO VREME NE4IA MAI4ICA 6TE PROPLA4E ZDRAVO . GARANCIA