122

Анонимен

преди 11 години

До Пешо до изплашенитедой Боже, наистина да ни управлява Бойко Борисов поне още 2 мандата, а тази крадлива фамилия да си получи заслуженото, вече единият син на крадлив Симо е зеленчук, другия е рогоносец, дъщеря му е наркоманка, и дедовия внук няма да види хаир.

121

вв

преди 11 години

Нас българите злобата и завистта ще ни затрият ! Защо коментирате как ще порасне чуждото дете.Жалкото е , че нашите висят за американски и британски паспорти .Колкото до дядото - ако онези с каскетите ви изгонят от дома когато сте на 8 г. вие какви щяхте да пораснете . Не го оправдавам ,но се опитвам да го разбера. Питайте дядовците си как са им взели земята и имота и как са го преживели.Къса , много е къса паметта ни , затова сме на този хал !

120

До 136

преди 11 години

Винаги можем да ги познаем по постъпките им. Обожават да са център на внимание, да заемат ключови, светски позиции, където да налагат своята безнравственост, прикрити зад маската на принципност и любов към другите. И дали са чисти Гущери или Хибриди, няма значение. Те всичките работят за нашето робство - физическо и духовно.По какво ще ги разпознаете: Завземат лакомо територии, имат много "роби", мачкат ги, проводници са на сексуален импулс, мамят, направо благоговеят за парите и властта..

119

Симеон-Хасан

преди 11 години

Претенции, към България, оо не не не как..!

118

Анонимен

преди 11 години

Е как няма да получи, нали някой ден ще иска да е цар на тази държавица(ако още я има),айде задейства де мажината на тия рептили ли как ги наричате, монархи от една умряла епоха, сега са със съвсем други имена но целта им е същата - ДА ЖИВЕЯТ В ЛУКС ЗА СМЕТКА НА ДАДЕНО НАСЕЛЕНИЕ! чрез пропаганда и манипулация! :)(

117

Анонимен

преди 11 години

ДА ЗАПОЧНЕ НОВАТА БОЛШЕВИШКА РЕВОЛЮЦИЯ

116

до 133

преди 11 години

Умен, по умен та чак Айдън, сакън!!!

115

Анонимен

преди 11 години

Майката прилича на извънземно ***. Добре, че Хасанчо е такъв хубавец.

114

TERRORMACHINE

преди 11 години

OSHTE KATO GO VIDQH I RAZBRAH CHE E REPTILE , A KOBURGITE SA ILIUMINATI

113

хахахаха

преди 11 години

това не е българин а някакъв карма- карашик - само не и български , някакво нещо такова дето си има дедо крадльо и майка алкохоличка ! Н е е от нашите ние не сме с руси коси !!!

112

Агент 007

преди 11 години

И малкият ще ни краде.

111

ПРИНЦА

преди 11 години

ДАНО И ТО СЛЕД 30 ГОД. ДА НЕ ДОЙДЕ ДА ОГРАБИ БЪЛГАРИЯ ! (АКО Я ИМА)

110

Karakolev

преди 11 години

TOI NYAMA I KAPKA BALGARSKA KRAV KOI MU E DAL BALGARSKO GRAJDANSTVO NEGOVATA MAMA MRASNA

109

Анонимен

преди 11 години

Години наред испанската преса се подиграваше с Калина... За начина на обличане и поведението й в обществото. Нито я възприемам като българка, нито е такава. Още повече детето й може да бъде българче. А името му веднага буди условни рефлекси във всеки българин и поражда мнителност, прекалено тенденциозно е. А дядо му за мен е персона нежелана на българска земя.

108

УЖАС

преди 11 години

ТАЗИ 2013 Г СЕ ОКАЗА МНОГО ЛОША ГОДИНА ЕТО НИ ОЩЕ ЕДНА ГАДНА НОВИНА

107

анонимен

преди 11 години

Искал е да каже-българите да ограбя,първа радост е за мене!!!

106

Анонимен

преди 11 години

tiq predateli.... kakuv ti malak car... niakv car ne e ... bokluci kradlivi mrasni..>>! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!! А КОЙТО И МИСЛИ ЛОШО ДА БЪДЕ РАЗСТРЕЛЯН НА МЯСТО !!

105

дядото

преди 11 години

незнам какво българче е номоят внук се казва АТАНАС а неговото ХАСАН !!!!не българен да се наричам,А Правелно Е ТУРЧЕН ДА СЕ НАРИЧАМ!итози *** наричате цар на българите!!!!!!

104

Анонимен

преди 11 години

България 16-та Република на Турция

103

Анонимен

преди 11 години

Земята,земята на Ботев и Левски,рай за *** и *** драгалевски!