235

Анонимен

преди 11 години

нема ли кой да му дръпа ташаците на този че да се усмири

234

Смешници жалки !

преди 11 години

Тези още се надяват, че ще смучат още 4 години :) Колкото и Калинки, чалгари и *** да извадят, пак ще ядат бой, защото народът ги мрази.

233

юруш на доматите

преди 11 години

тъй като техните подръжници могат да броят само до 5-затова и чакат за преден номер на бюлетината.герберски простаци

232

Анонимен

преди 11 години

Дано сте последни на изборите. В противен случай, трябва да затваряме държавата. Разумните хора трябва да осъзнаят, че неможе да ни управляват неграмотни хора. Иначе нищо лично.

231

танкист

преди 11 години

до 290, ти защо си мислиш ,ч е изборите са на 12, пак заради суеверие.

230

valenzeto

преди 11 години

pak sashtia vapros-abe hora vie kakvo rabotite i koga??az 4 casa bqh na rabota vece eee aide vigte nqkoq obqva de ;)

229

дядо

преди 11 години

Цървула на снимката от кое шоу беше...ааа сетих се клоуна Цецо кумецо тъщин беше от гейберастката трупа на цирк Балкански.Лъжец и крадец,един достоен комунист другарки и другари.

228

Анонимен

преди 11 години

Малеееееееее, тия са е*ати и цървулите! Първи да се запишат! Освен че са прости, нагли и крадливи, оказа се че са и суеверни! К`во като се запишат първи? Означава ли това и първи по резултати?!Един лонгур от техните от седмица спи пред ЦИК! Как ли му разрешават полицаите, а?Не се изненадвам! Лидеробогът им - Боко - на 50 и кусур години носи червен конец на ръката, като мъничко дете или млада невеста!Простотия!

227

хадес

преди 11 години

Цвъкльо пак цвъка наляво и надясно, накрая пак ще се ОЦВЪКА

226

Още един!

преди 11 години

Пациент в смолянската болница се самоуби като скочи от тераса на шестия етаж на лечебното заведение. 43-годишният мъж от село Настан бил приет за лечение във вътрешно отделение на болницата. Рано във вторник сутринта той напуснал стаята си.Някой брои ли труповете?

225

танкист

преди 11 години

до 279, ами не се притеснявай за моя речник, по скоро си мисли какви ще ги сътвориш на 12.05, за това може наистина да умрат твоите родители от срам.

224

Най_важното

преди 11 години

на тези избори е да не спечели нито една партия от управлявалите досега.

223

Ф.С.В

преди 11 години

погледите на ГЕРБ след изборите ще са като на прасенце пред нож хахахахахахахахахаха

222

пипо

преди 11 години

Всеки здраво мислещ човек ще гласува против Клоунадата на Бойко...стига вече прости хора- управленци, учещи в движение как се прави политика

221

Ф.С.В

преди 11 години

КАКВОТО ИСКАТЕ ПИшЕТЕ ) аз със Странджански качури не се занимавам ))) Когато Герб получи един хубав шамар на изборите аз ще си отворя шампанско и никога няма да забравя погледа на Мутрата Боко и неговият съмишленик в криминалните дела Цветанов !!

220

ТЕЗИ

преди 11 години

ГЕРБ ПОДЛУДИ БЪЛГАРИЯ .ЕГАТИ НАГЛОСТИТЕ .ПАК ЩЕ УЧАСТВАТ НА ИЗБОРИ

219

Поредната факла!

преди 11 години

59-годишният миньор, който се запали пред сина си в Бобов дол, е с 22 % изгаряния в областта на главата, лицето, шията, раменете и ръцете. Състоянието му е тежко, тъй като е вдишал пушечни газове, които са много токсични.59-годишният миньор се запали вчера пред сина си в Бобов дол. Съкратеният миньор пламнал като факла пред очите на сина си. Малко преди отчаяния акт той се обадил на жена си, за да й каже, че се чувства безполезен за себе си и за семейството си. Симеон Симеонов полял главата си с бензин и си драснал клечката на улица "***" в Бобов дол

218

сс

преди 11 години

Днес.бг, моля ви не го показвайте този на снимка повече, повдига ми се като го гледам. Ако има стаятия свързана с него, покажете едно муле, ще ми е по добре. Благодаря предварително.

217

Нека всеки

преди 11 години

който плюе герп, ясно заяви че не е от червените, щот иначе намирисва работата.

216

Несъгласен

преди 11 години

Ама така е,защото е по-лесно.Като му кажат на *** ще задраскваш това дето е най-отгоре и той си знае за кого да "гласува".Щото на неграмотния електорат трудно му се обяснява какво е написано и кой пореден номер е "правиалната" партия,която си е платила.