392

integraciq,ama...

преди 11 години

Koito ne se vodi v buroto po truda,bez pomoshti! Za tezi s deca-pomoshti samo za purvite dve! *** hvanat v krajba-3 godini zatvor nai-malko;v zavisimost ot tejestta na prestuplenieto-poveche!

391

БЪЛГАРИН

преди 11 години

РОМ СЕ ПИЕ *** СЕ БИЕ!НЕ Е ЕВРОПЕИСКО АМА Е ВЯРНО!НЕКА ДА ВИДИ ЕВРОПА ЛЕСНО ЛИ Е ВЪВ БЪЛГАРИЯ!

390

добро утро

преди 11 години

Е. Те сами стигнаха до извода, че *** не ще интеграция, и са вдигнали ръце от ***, а искат да интегрираме ние тези ***

389

qwe

преди 11 години

Да си вземат Цветелин Кънчев да им помага. И без това той е почитател на БСП а пък във Франция управляват социалисти.

388

ЯДОСАН

преди 11 години

А ОТ *** У НАС ЗА 23 ГОД , ПОСТРАДАХА ОТ КРАЖБИ ПОНЕ 4 МИЛ. БЪЛГАРИ И ЗА ТОВА ВРЕМЕ ЗА УБИЛИ ПОНЕ 2000-3000ХИЛ. БЪЛГАРИ!! А ВИЕ РЕВНАХТЕ ОТ НЯКОЛКО СТОТИН!! ХАЙДЕ ИНТЕГРИРАЙТЕ ГИ ДЕ !!!

387

Ани

преди 11 години

Сега кой нарушава правата на човека и там разните харти който защитавали ............. Защо се оплакват от *** българи, който дали са в БГ или не не искат да работя и крадат? Защо не се оплакват от белите българи,който са музиканти,художници,спортисти,инж.,арх., и бачкатори? Нали са им малко мароканците и алжирците който са еквивалент на нашите ***,та и помощи им дават.Не е луд този който яде баницата,а този който я дава.

386

Samo minavam

преди 11 години

Единственият начин да се интегрира тази скотска *** е през комина.Които измисли нещо друго,да каже.

385

стрес

преди 11 години

Нека да видят Франция и Германия как ние се справяме с тях и защо не казват *** ами роми откъде го измислеха това сега . Тия *** нямат спиране нали гласуват за ВСП иДПС да се оправят те със тях заради тях на нас ни увеличават всичко с една дума донякъде ние им плащаме сметките .аз предлагам кастрация и от едно или две деца повече да не раждат затова не могат да се изхранват - това е една ***.

384

абе

преди 11 години

Я ги вижте на снимката какви са чисти и със злато!Значи напредвате франсета тука одът със сополи!

383

Мукавей

преди 11 години

Нали сме в общ пазар.Франция изнася пежо,България-***....кой каквото произвежда.

382

до кеин

преди 11 години

Glupak prost te sa se opitali da gi integrirad no *** e sviknala da krade da prosi I da chakat na danakoplatcite tova che nie ne sme sbosobni da gi integrirame

381

ДИВЧО

преди 11 години

До se Браво!-към твоя коментар трудно би могло да се добави нещо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

380

Андрешко

преди 11 години

Вие си мислите, че неса се интегрирали.Интегрирали са се и още как, даже са се имплантирали ...а на бас !

379

Анонимен

преди 11 години

Ако повечето коментари отразяват по-големият процент на мислене на хората,то България ще стане *** държава от простотия,вместо да се замислят хората защо и кой настоява законите за българи да не важат и да не се прилагат за *** с цялата им строгост защото били малцинство(така от много малцинства едно няма да изпъква особено)и там да се замислят,те го правят върху *** изцяло.Нищо чудно страната да се разпадне на ***,турска и българска.Сидеров беше единствената надежда да обедини

378

до 426

преди 11 години

Това за неизвестното бъдеще на Айфеловата кула много ми хареса,само си помислих какво ще е Париж без Айфеловата кула когато нашите роми я нарежат на скраб.Париж ще заприлича на лъв без опашка.

377

Кейн

преди 11 години

Това Франсе много нагло,те ромите са граждани на света,колкото са българи,толкова и франки,ами интегрирай ги бе велик,покажи на нас неумелите пътя в това цивилизационно дело,те си имат право на свободно движение,харесали са Париж.защо ги тормозите,я оня Хелзински комитет да се разкряка бързо,моля

376

Анонимен

преди 11 години

всички *** в Франция и Германия , та да станат европейци или германците и французите ще станат ***

375

Анонимен

преди 11 години

ИСКАМ ДА ИМ СЕ СПАЗВАТ ПРАВОТО НА *** , ПРАВОТО ДА ЕС ЗА СВОБОДНО ПЪТУВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ , а да ви е вътре , на ли не сме им спазвали правата , спазвайте им вие правата и вие ги интегрирайте , на ли сте люлка на европейската цивилизация , ще ви разбият представа за култура и ще се чудите дали човека е произлязъл от *** , дали някои са си останали маймуни и дали от човек може да стане *** , ЧЕСТИТО ВИ новите "българи" , а при нас да си останат истинските българи

374

до 415

преди 11 години

*** не щат да ходят в Америка, защото там се стерля на месо ако влязат в частен имот. Ех кога ли ще ги стигнем...

373

se

преди 11 години

Когато преди 23 години правихте закуски във френското посолство защо не мислихте бре френски китки.Тогава ни говорихте врели некипели за успеха на капитала и демокрацията.Ей сега тия с бухчите без образование ,работа некъпани,миризливи,арогантни и крадливи си ги приберете във Френско и се грижете за тях демократично и цивилизовано по капиталистически .*** бяха ,,култивирани" при соца а сега при демократичните френски популистки методи са тълпа която е неоправляема.Вземете си ги Франция!!