335

Анонимен

преди 11 години

По това което каза Цацаров излиза че наистина има сигнал от чужда служба за атентат към Борисов и в него е замесен Доган.Там където има пушек има и огън.А аз се чудя защо Доган е толкова спокоен,защо казва че всичко в държавата става с негово съгласие и че всичко е обръч от фирми.Фирми които нищо не могат да направят без него.Сега ми става вече ясно.Ето защо и стана почетен председател,да е винаги най отгоре във всичко.От този човек и хората около него трябва да се пази България.

334

чекист

преди 11 години

До Анонимен Общо известен факт е , че всеки има биологично двама дядовци. В случая става въпрос за дядото по майчина линия/войников/ , а не по бащина/Борисов/ Къщият е загинал при неизяснени обстояселства след 9ти септември. Борисов казва, че е станал жертва на сомунистическа репресия. Добре. Как обаче премиерът в оставака ще обясни че именно ген Войников /вуйчо на Борисво/ става шеф на пожарната.Така че Борисов старши е клужил при шурето, Борисов младши при вуйчо си...Репресия!?

333

Анонимен

преди 11 години

БУДА Е ТОЗИ КОЙТО БУДИ ХОРАТА И ГИ ВОДИ КЪМ ПРОГРЕС!

332

До 370

преди 11 години

Коментарът е за 360

331

Анонимен

преди 11 години

МАЛКА СПРЕТНАТА ХАРТИЙКА С ДВА ПАСАЖА ОТПРЕД. ЗА КАКВО ДРУГО ДА СИ МЕЧТАЕ ЕДИН БИВШ МИНИСТЪР-ПРЕДАТЕЛ.

330

До 306

преди 11 години

Имунитетът на депутатите служи точно за това,за изказвания от трибуната на НС.Но имунитетът НЕ ВАЖИ при наличие на действия от криминален характер.По-твоята логика един депутат може да те обвини за педофил и ти да не можеш да го осъдиш за клевета,а от това произтича твоята виновност.Как ще се защитиш тогава,без оправдаване,няма оневиняване.Имунитетът е само за парламентарни дела.

329

Гогата

преди 11 години

Това само показва какъв *** е БУДА!!Големият мъжага е една писклива женица.Когато народът му би шута,започна да хленчи и да вика"Помощ бият ***"БУДА е 100 % ЛЪЖЕЦ !!!

328

Анонимен

преди 11 години

Тиквата е умрел от страх

327

Анонимен

преди 11 години

Никой няма право да се оплаква от дпс и бсп дори и да е поръчан защото ще издаде класифицирана информация!

326

360 коментара

преди 11 години

360 коментара.. от 10 човека :)Да позная ли на кой адрес се нареждат на опашка за хонорари!

325

Ели

преди 11 години

Как искам да видя оцъклените, насълзени очички на всички драскачи тука, когато след 2 месеца пак Бойко ни е премиер....

324

@356

преди 11 години

Ти ако се сетиш колко клевети и необоснавани предположения са изречени от тази трибуна.. ще се побъркаш.А при това.. казаното от ББ не е безпочвено явно.Например напъните на Местан, че имало опит за дискридитиране на ДПС е същата демагогия.. дори по опасна...С какво е по добра от изказването на ББ? С нищо...

323

Анонимен

преди 11 години

Да се чете: "Мутрата се изложи, нема да го вкарваме в затвора, ама в лудницата е препоръчително, че му стана навик вече".

322

кк

преди 11 години

А какво е тогава? Клюка, лъжа, опит за интригантство... В края на краищата е обявено от най-високата трибуна в Република България - Народното събрание. Не е подхвърлено в някоя квартална кръчма или сред докерите на централна гара. Впрочем, 3,5 г. този човек всяваше вражда, омраза, интриги. Само един случай: Когато Стефан Данаилов се кандидатира за Вицепрезидент. Ламбо е българин, от където и да го погледнеш, направен от най-добър материал. Помнете ли злобата, с която ББ се нахвърли върху него?

321

Анонимен

преди 11 години

Абе ни му се връзвайте на мутрата. Атентат...

320

До 328 denim58

преди 11 години

Ако така се обвиняваше в убийство,съдът щеше да е блокиран от жалби.Въз основа на този документ,казаното от Борисов и то от такава висока трибуна се нарича К-Л-Е-В-Е-Т-А и оронване на личностен престиж.Всеки начинаещ юрист ще ти го каже.Това не е ДОКАЗАТЕЛСТВО.За клевета се издават присъди.Ако ти оклеветиш някого неправомерно,ще те осъди и в досието ти ще пише ОСЪЖДАН.

319

Анонимен

преди 11 години

"От службите са преценили, че написаното във втория пасаж е с изключително ниска степен на достоверност и затова тогава Борисов не е бил запознат с него."Съд за тези,който са решили,че това е маловажно!

318

дядо

преди 11 години

Доказа пред цяла държава че е един безскрупулен лъжец.Продължението обаче също е ясно.Др.Доган няма да съди др. борисов а ще го покани на кафенце,така и така са във Банкя и двамата защо да не решат някой изборни планове.И без това и двете партии няма да влизат в коалиции.

317

Анонимен

преди 11 години

Като гледам какви *** плюят по цял ден Бойко из форумите, ще ме накарат да гласувам за него. Човекът може да е всякакъв, но поне свърши нещо.

316

Вирджиния

преди 11 години

Хайде сега, мен ме вълнува нещо друго, което медиите добре прикриват. След като ГРОБ наследи 7 милиарда фискален резерв, сега защо са останали само 2.5 милиарда?И още нещо. С колко повече километри пътища са построили от предишното правителство, защото фактите сочат, че пуснатите от ГРОБ пътища са по-малко отколкото при предишното правителство.