50

на ханко брат коня

преди 11 години

Искам и аз и моите деца да бъдат дипломати в Париж!Но за съжаление никой от роднините ми не е работил в Държавна сигурност !

49

Национализира

преди 11 години

Това ни предстои веднага след изборите, ако слушаме политическите изказвания в последните седмици. Говорителите рязко и на глас осъзнаха, че винаги са били привърженици на лявата политика, но международното положение досега не им е позволявало да я провеждат. Ляв завой, лява политика, леви мерки... Често ще чуваме тази дума, която обаче не е много подходяща за случая, защото служи просто за малко по-прилична опаковка на това, което ни обещават всъщност:

48

Национализирам

преди 11 години

Национализираме чуждите компании, държавата започва да строи фабрики и да създава работни места, премахваме осигуровките и финансираме централно здравеопазването, увеличаваме данъците за тези с по-високи доходи, намаляваме цените и, разбира се, два пъти по-високи пенсии и заплати. Веднага!

47

муняс

преди 11 години

До Анонименлумпен, и аз съм от народа и не искам герб. как ще се разберем?

46

десен

преди 11 години

Искам шамар за БСП сичко друго е по малкото зло

45

Хубав ден за ....

преди 11 години

Ейй стана, най накрая стана... отървахме се!Да благодарим но Бога!ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ ОТИДЕ В ИСТОРИЯТА......Днес е "Хубав ден за българската демокрация", днес българите отвоюваха държавата от БУДИСТИТЕ и МАФИЯТА....Радвайте се българи!!

44

Добри Джуров

преди 11 години

Най - добре е и двата танка да дойдат.

43

Анонимен

преди 11 години

Супер служебно Правителство. След два месеца пак ГЕРБ на власт и да излизаме от блатото

42

Анонимен

преди 11 години

От в.Труд звъннали на Боко да го питат за служебното правителство.Отгонворът бил - Имате грешка!Това много ми напомня за един бивш главен прокурор, който на телефонно обаждане от една медия отговори - Тук е Плод и зеленчук!Диагнозата и на Филчев и на Боко е една - тежка форма на агресивна шизофрения!

41

Анонимен

преди 11 години

Ама защо ГЕРБ зове, нали кабинета уж е надпартиен, аааа, не бил, те всички министри били зам. при Буда:)

40

Анонимен

преди 11 години

Искам си Бойко!!!

39

Анонимен

преди 11 години

До РАЗМИНАВАНЕТОКато не ти пука за електронно правителство е ясно защо не можеш да си нахраниш семйството. А като гледам Плевенлиев само трябва да махне с пръчката и веднака цялото население на България ще стане на по 20 години и ще е 80% женско ))))

38

киккоман

преди 11 години

До ОСТАВКА ! ОСТАВКА !плев е страхливец, тотално доминиран от боко, направен президент насила. може и да е изнудван заради някоя друга кражба около бизнеспарка. падението е безпрецедентно, а някой питат що никого не сме харесвали.. с времето ченгеджийската линия тормозеща българия става само по-явна..

37

Анонимен

преди 11 години

ей гербави!да работите а да не висите по цял ден в интернет!ше ви ега в *** мързеливи!

36

Анонимен

преди 11 години

ДА СЯДАТ И ДА СЕ РАЗБЕРАТ ОТ ВМРО,АТАКА,НФСБ И ОСТАНАЛИТЕ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ ФОРМАЦИИ ,ДА СЕ ЯВЯТ ЗАЕДНО НА ИЗБОРИТЕ ЗА ДА НЕ СЕ РАЗПИЛЯВА ВОТА ,ВМЕСТО ДА СЕ ДЪРЛЯТ ПО МЕЖДУ СИ ДА СЕ РАЗБИРАТ АКО МИСЛЯТ ЗА НАРОДА ДА ЗАГЪРБЯТ ЛИЧНИТЕ СИ ДРЯЗГИ ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА ,ЗАРАДИ ДОСЕГАШНИТЕ ПРОДАЖНИ УПРАВНИЦИ КОИТО ЗА 23 ГОДИНИ НА КРИМИНАЛНИЯ ПРЕХОД НИ ДОКАРАХА ДО ТАЗИ НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА

35

ДА!

преди 11 години

И какво стана в крайна сметка? Боко Тиквата се покри, ни лук ял, ни лук мирисал. Сега тия юнаци ще замажат далаверите, след три месеца ще си дигнат чукалата и върви ги търси!...Боко Тиквата тогава пак ще се появи и пак ще се държи с баламите в стил бай Тошо, ще ги баламосва, докато си извърти и другата голяма далавера след цигарената контрабанда-САНИРАНЕТО!! Ще принуди баламите да теглят кредити от правилните банки, които ще се плащат няколко живота, срещу което гербаджийските фирми ще "санират"

34

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБЕРСКИ ХОМО-БАНДИТИ!!!

33

kulio

преди 11 години

"БСП: Поне седем от министрите са близки до ГЕРБ"Много ясно че ще са от ГЕРБ . Чиба *** , никой не ви иска мнението ...казах ЧИБА!!!

32

Анонимен

преди 11 години

До АнонименЕдин разумен коментар за тази сутрин )

31

Анонимен

преди 11 години

Другари не критикувайте на първо място трябва да мислим за сигурността на държавата а после да се мисли за изборите.За вас изглежда по важни са изборите ,за да се върнете отново на яслата.