252

Анонимен

преди 11 години

Казахме,че евреите не само са най-активни участници в разпространението на комунистическа зараза сред българите, но и всъщност я управляват-кои от тях точно са ръководителите ???

251

Анонимен

преди 11 години

Абе тея мръсни британци ,помнят ли що ***,индиици и *** изтрепаха като кучета ,че са тръгнали да дават оценки над исторически личности!Айде сега Велико-Британска Империя с цветя и рози не се получава.Що се така САЩ,Франция и Англия са от добрите?

250

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 264А ти прочети малко история а не да пишеш пълни глупости!!!

249

туркие

преди 11 години

*** щели да правят свой самолет ама им липсва двигател

248

до 274

преди 11 години

да ,турция е много напредничава от русия ,дори един свой самолет и танк не могат да произведат защо ли

247

Анонимен

преди 11 години

и двамата са изверги

246

VIK

преди 11 години

Сталин плюс Хитлер, равно на неутрализация! Безпорен исторически факт! Може би ако видят това, родните им градове ще намерят начин да обективизират репутацията си.

245

Анонимен

преди 11 години

Във всички войни България е дала по-малко жертви от колкото при управлението на БКП-БСП.

244

Кастро

преди 11 години

БОРИСОВ или СТАНИШЕВ - кое е по-малкото зло ?

243

АНОНИМЕН

преди 11 години

При нас сега най малкото зло е Сидеров.

242

Анонимен

преди 11 години

Кое е по-голямото зло американците или САЩ ?!

241

Анонимен

преди 11 години

Сталин е по малкото зло, защото е избивал предимно руснаци, докато Хитлер е избивал не-германци.

240

Анонимен

преди 11 години

хитлер си е велик *** използван от немските индустриялци да се справи с германските революциино на всеки луд е трудно да му сложиш намордник -като владееш безспорно половин европа част от днишна полша австрия и чехия и източна прусия плюс германиякакво ти трябва повече всички се предават без бойно хитлер е продължил . това не се нравило на индустриалцитеи банкерите но вече не са имали избор- на хората не искат да се бият за нещо дета само ще се предаде абългарина си е негламотен --

239

Анонимен

преди 11 години

Хитлер е бил велик водач, който сам е финансирал предизборната си кампания и е направил Германия такава каквато е днес, защото планът Маршал, действащ там до ден днешен е следствие пак на неговото управление.Сталин е бил посредствен водач, който е заграбвал имущество, избил е генералите си, залял е Русия в кръв в мирно време и е убил човешкото у Руснаците. Затова са толкова безчувствени - като "от стомана" (Сталин идва от Сталь, което означава стомана, а Сталин - Стоманен човек).

238

Анонимен

преди 11 години

и да не забравяме че условията за насочване на хитлер на изток ги създаваше с всички сили англия - връщане на земи отмяна на забраните за производство на оръжие и увеличаване на войската - на практика не се изпълняват споразуменията за войската след първата световнапредаването на чехия без война- чехия е била единствената държава в европа с достатъчно въоръжение да се опъне на хитлер- половината техника използвана в началото на войната срещу руснаците е била чешка българина си е неграмотен

237

Анонимен

преди 11 години

24 година има интервенциявеликите сили на практика обявяват война на русия и я загубватмераците на англоамериканците за разпарчосвоне на русия са от миналия векглавната причина това да не стане си остава сталин - и ще го плюят докато могати даже сега заложеното от него във военната област е главната причина -как да му простиша със или без хитлер германия щеше да си е пак най-технологичната държава в света за миналия век - и ако го нямаше хитлер - европа сама щеше да е в краката и без война

236

Анонимен

преди 11 години

Сталин или Хитлер - и двамата са пионерчета пред Дянков !!

235

Сравнение

преди 11 години

Ъх бре. Лайнета, дето представа си нямат нито от единия, нито от другия, седнали да я бистрят. Байновчета, всеки от тях си има положителното и отрицателното. Хитлер издигна Германската икономика от разорението през 1933 год, но направи основна грешка, че съсипа своя народ във войни. Сталин, също издигна Руската икономика от 14-то световно място на едно от предните места. Но твърде късно премахна старото военно ръководство - едва края на 30 години, което се отрази на военната готовност на СССР.

234

Анонимен

преди 11 години

Какво да избере човек между кафявата чума и червения спин?Всеки подобен избор се превръща в една голяма перверзия.Изберете нормалността,хора!И бдете!"За да успее злото, достатъчно е добрите хора да не правят нищо

233

gaze

преди 11 години

До АНОНИМЕН Много е жалко, че наследниците на Мирчо Спасов към които принадлежиш,не бяха *** на уличните стълбове навреме, а станахте милионери в Южна Африка. Убихте хората, останахте животните. Самотно и страшно е такова място, защото ще ви изтръгнат гръцмуля подобните на вас. А *** ще пикаят на гробовете ви, мръсни палачи унищожили един мирен и работлив народ.