29

anglofuck

преди 11 години

Е добре де,нали искат да интегрираме *** пък се плашат от тях? Не разбирам защо! Все една кръв са с пакита и индийци.

28

Анонимен

преди 11 години

Грозни, червенокоси, уродливи, злобни, малки човечета населяват този прогизнал коптор Британия. Писна ми да им слушам квиченето!

27

Спиш ли юроде?

преди 11 години

За ужасните престъпления извършени по време на Баташкото клане, Високата порта, подкрепена от Масоните и евреите, както и главните агенти на Синедриона - лорд Биконсфилд Дизраели*, Хенри Елиът*, лорд Дерби и др. предприемали всякакви ходове и машинации, за да прикрият турските престъпления. Особено активен бил лорд Дизраели* (1804-1881 г.), който бил лидер и идеолог на Консервативната партия и министър-председател на Англия. Той е един от главните виновници за неосъществяването по-късно на Санстефанска България" (т.е. България в почти пълните си исторически и етнически граници на Балканите

26

Анонимен

преди 11 години

Защо нашите медии не показват пияните англичани по морето, нанесените побоища от тях, наръганите българи, погромите и хулиганските постъпки. Такива туристи не ни трябват. Да си ходят на майка си в кътния тези *** и наркомани?!?!?!

25

хаха

преди 11 години

на крива ракета космоса и пречи...

24

пища

преди 11 години

До Yoyoжертва на пропаганда, но и жертва на собствената си неспособност за нормална самореклама. щом такива като боко и цецо ни представят пред света.. българия страда основно от проста управленческа каста. много прости, още от 45 са подбирани по тъпигьозлък, елементарност, сервилност, злоба, алчност и нискочелие. как тогава?

23

Защо ли ?

преди 11 години

Най - бедни сме в ЕС, самите ние твърдим, че политиците са корумпирани, че БГ е мафиотска държава, че нямаме действаща съдебна система. По целия континент щъкат *** и разни шиптари с БГ паспорти, гордо се титуловат българи и тарашат джобовете на братята европейци. В БГ народа умира от глад и се замозапалва. Извод: ако изглеждаш като ***, държиш се като ***, говориш като ***, най-вероятно си точно такъв. Сори !

22

анонимен

преди 11 години

То пък една държава! Мъглива и влажна, населена с английски *и!

21

БЪЛГАРИН

преди 11 години

ДЕБЕЛОТО КЮМБЕ ЧЪРЧИЛ ПО ВРЕМЕ ВА В С В БЕШЕ КАЗАЛ, ЧЕ СОФИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕВЪРНАТА НА КАРТОФЕНА НИВА ОТ АНГЛИЙСКИТЕ БОМБАРДИРОВАЧИ ! *** ! НАЙ-ГНУСНАТА ХОМОСЕКСУАЛНА НАЦИЯ НА СВЕТА ! СТРАХ ГИ Е НЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ, А ОТ *** ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ. НО НИЩО, ТЕ ИНДИЙЦИТЕ, ПАКИТАТА И *** ЩЕ ВИ РАЗКАЖАТ ИГРАТА ! НЕЩАСТНИЦИ !

20

Филип 31

преди 11 години

МРАЗЯ АНГЛИЯ ВИНАГИ СЪМ Я МРАЗЕЛ И ЩЕ Я МРАЗЯ

19

пища

преди 11 години

триъгълникът берлин-москва -софия е бъдещето на този континент. никакъв русофил не съм, нито германофил, отчаян българофил съм. англосаксонството има определен сексапил, който много хора бъркат с 'правилната политическа философия'. всъщност щатите (в които съм влюбен) и юк са международен криминален синдикат. ерго - нещата не са линейни, нито рационални. не можем сами (малки сме), тогава с кого? аз мисля - континентална европа. трябва силно да гледаме натам.

18

Анонимен

преди 11 години

И като са толкова ксенофоби ми е чудно защо прпизвеждат и автомобили.Те двигателите на автомобилите са също немски-двигател на Ото и двигател на Дизел.Да си правят само парни-с двигател на Уат.Те само това са измислили.Да си го използват само него.Но всичко се връща.Първият англичанин дето го видя тая година докато не проговори български в кръг ще има да се върти.

17

Yoyo

преди 11 години

Работя в Англия и ако трябва да съм откровена не позволявам на никой да ме кара да се чуствам гадно от това че съм българка,дори и за тяхният паспорт не съм кандидатствала въпреки че имам право,за съжаление повечето от англичаните не знаят къде се намира България само са чували негативни публикации,това е проблема.Не сме ние техният проблем ,просто ме жертва на една пропаганда .

16

Мукавей

преди 11 години

*** не са проблем само за България и Румъния.*** са проблем на Европа.Европа да не си заравя главата в пясъка!

15

лъчо

преди 11 години

Ингилизите никога не са ни обичали. това е исторически факт.И не мислете, че народа ни ги обича. Крадливо имперско племе. дано *** и индийците да ги довършат!

14

Българин

преди 11 години

Омразата към нас не е от вчера и няма да приключи утре.Там ксенофобията е традиция и е издигната в култ.Какво може да се каже за страна в която няма смесители за тола и студена вода.А няма понеже ги бил измислил немски инженер!Нека подемем инициатива поне у нас да не се купува нищо английско като протест за тяхната ксенофобия.Да предпочетем подобни продукти направени в други страни които нямат лошо отношение към нас.И уйски да купвате не купувайте английско.

13

plamen

преди 11 години

az sum bil na brigadi v ispania i to samo mejdu bulgari,nagledal sam se na vsqkakvi prostotii i s pravo moga da kaja che taq naciq ne stava za nishto.bulgarite nito rabotqt kachestveno kato drugite nacii,nito sa uporiti i trudolubivi.gledat vinagi da mine nomera i da izlujat ili ot neshto da se vazpolzvat i sus hitrosta si samo zablujdavat glupavite zapadnqci.az ako sam edin shef na brigada nikoga nqma da vzema bulgari na rabota.

12

Анонимен

преди 11 години

С тези им коментари,просто ни принуждават да направиме това от което толкова се страхуват.Така и така дрънкат глупости поне да знаеме за какво.

11

РАДЕВ

преди 11 години

Не ни трябват в България и пияни англичани .

10

Анонимен

преди 11 години

Никакъв шенген за България ,*** нямат място в Европа живейте си в *** наречена България.