25

а ей

преди 11 години

Ае писна ми да ме занимавате с тва,че няква откачалка се самозапали бе.Ненавиждам ГЕРБ и ренегати като Крил,но в случая Киро кво е виновен?Ми дайте всеки да се пали щото нещо не му било на кеф или искал нам си ко.Ми и аз исках бившия ми шеф ми да си ходи щото е некъдърник и ***,но като видех,че няма да си тръгне си тръгнах аз и направих много добре.КО сега да се вайкам тука за некъв психо,че се самоутрепал?Ми така решил,така направил.Тва е демокрацията.

24

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се протестира срещу плана Ран-Ът!

23

Анонимен

преди 11 години

Проклети да сте всички,които докарахте БЪЛГАРИТЕ до това положение!Вие не сте българи!Вие сте предатели и ***!Не ви желая смърт,защото това ще е вашето облекчение,господа и другари управляващи.Но искрено,от сърце ви пожелавам бял ден да не видите,и вечер като си легнете да не можете да спите,все той да ви е пред очите.Дано този човек цял живот ви тежи на съвестта.

22

десен

преди 11 години

Орден Стара планина за момчето,като знам че на Доган дадоха ми се реве

21

123

преди 11 години

Най - вероятно , след като извика срещу *** на митинга от *** са започнали да го заплашват,той се е почуствал сам и безсилен за каузата си и е решил да направи тази жертва.ПЛАМЕН ГОРАНОВ- ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН

20

Анонимен

преди 11 години

Кирил е само една нещастна алкохолизирана пионка в ръцете на ***. Тази мафия вече 18 години никой не може да я бутне понеже при създаването си беше протеже на КГБ, а сега на Израел и САЩ. ОКтопода срещу който се бореше Корадо Катани в Италия ряпа да яде пред това което представлява ***.

19

Анонимен

преди 11 години

най=дпбрия град за живот в БГ Варна ???? като нямате пари за хляб и пасти , гледайте безпари сейр и шоу .

18

Анонимен

преди 11 години

Не е разумно престъпниците да се освободят от работа и да останат на свобода да си харчат крадените пари и да мислят нови престъпления. Трябва Затвор

17

Ах Морето

преди 11 години

По Черноморието нямаш ли връзки като корабни въжета то ти си никой!

16

Анонимен

преди 11 години

Ако кмета беше видял плаката щеше да го унищожи а сега може да уволни само полицая който го е предал на следствените органи.

15

Анонимен

преди 11 години

Да беше дошъл в София, да драсне клечката на парламента.Защо ще пали себе си заради кмета.Остава въпроса - кой е драснал клечката?Бог да го прости.

14

Анонимен

преди 11 години

Протеста на Пламен не е само срещу кмета на Варна, а най-вече срещу най-мафиотската групировка ***,КОЯТО КАТО ОКТОПОД Е ОБХВАНАЛА ПОЧТИ ЦЯЛОТО ЧЕРНОМОРИЕ И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ,ДЕЙСТВАЩА ПОД ЗАКРИЛАТА НА БОЙКО БОРИСОВ!

13

Анонимен

преди 11 години

Няма да им правя евала на БТВ, много са ми противни 90% от лицата на телевизията им, но в новините в 17.00 часа почнаха с новината за Пламен. Ще им дам едно малко плюсче.

12

?????

преди 11 години

Самоубиецът си е самоубиец и никаква кауза не го оправдава !!! Като не му пука за нищо да влиза с един автомат и да разчиства, по щях да го разбера!!

11

Анонимен

преди 11 години

Гледай Варна сещай се за Несебър!Мафията си има държава

10

Анонимен

преди 11 години

Кириле, не само оставка трябва да подаваш, а да те разстрелят като куче заслужаваш. *** скапан алкохолизиран!

9

Анонимен

преди 11 години

След избухналите скандали с високите сметки стана ясно, че близкият до Бойко Борисов Митко Каратиста е бил вкаран в контролния съвет на ЧЕЗ с огромната заплата от 35 000 лв. на месец. Най-вероятно той е бил представителят на групировката *** в дружеството.Нора Стоичкова разкри в студиото, че подпалилият се пред кметството във Варна Пламен Горанов, преди да драсне клечката е скандирал Долу ***, долу ***!.

8

Анонимен

преди 11 години

Варненската групировка *** е изкупила миноритарния дял на електроразпределителното дружество ЧЕЗ, обяви Нора Стоичкова в ефира на Би Ти Ви.Той бе продаден при управлението на Бойко Борисов. Сега групировката, която от чужди експерти се обявява за най-опасната в България, преговаряла с чехите да изкупи и останалите 67% срещу 750 млн. лева и така да стане тотален собственик на дружеството.

7

Х

преди 11 години

НЕ ГО РАЗБИРАМ ТОЗИ НАЧИН НА ПРОТЕСТ.ДОРИ ГОСПОД НЕ ОБИЧА САМОУБИЙЦИТЕ .ЕДНО ВРЕМЕ СА ГИ ЗАРАВЯЛИ ОТДЕЛНО ОТ ДРУГИТЕ.

6

оставка

преди 11 години

Кметът на Варна е най-наглия човек в държавата !!!! В затвора при Лечков!!!