10

до 6969

преди 11 години

Мисля, че тези протести бяха най-достойния начин да почетем паметта на Левски, Ботев и всички други загинали за Освобождението на България от турско робство.И единствен ти ми се виждаш като досадно недоразумение.

9

Пепа

преди 11 години

6969,по-голямо уважение към национален празник от протест не виждам

8

Анонимен

преди 11 години

Според гърбалясниците требе да се протестира само в удобен за Боку ден при условие, че нема опасност да му се дигне кръвното. Много сте смотани бе.

7

Анонимен

преди 11 години

Всичките тия хиляди дето протестират срещу корупцията, колко пъти са давали на катаджиите ?Колко пъти не са си искали касови бележки ?Колко от тях се разписват на 300 лв и вземат под масата 1000 лв ?

6

до john doe

преди 11 години

И що не спряха протестите след оставката на ГЕРБ? И що не излязат съселчето и лютфито и куневица, и президентчето, всякакви други подобни, да успокоят народа? Нали протеста е само срещу Борисов и Цветанов?Ако ти е трудно да мисли не се напъвай. Да не направиш някоя беля.Повтаряй си туй, което си знаеш.

5

6969

преди 11 години

ЕДИНСВЕНИ В СВЕТА САМО НИЕ НЕ УВАЖИХМЕ НАЦИОНАЛНИЯТ СИ ПРАЗНИК.ПРОТЕСТЪТ ДНЕС Е ПРОТЕСТ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА,ДОКАЗВАЩ ЧЕ НЯМАМЕ ПРАВО НА БЪДЕЩЕ,ЗАЩОТО НЕ УВАЖАВАМЕ МИНАЛОТО.ЗА СВЕТА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НИ Е ДОСАДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ.

4

Пепа

преди 11 години

Ядосан,ти си пълен ***!Първо защото няма "нормални цивилизовани общества".Второ защото този паметен ден е в пълен синхрон със сегашното настроение на протестиращите.

3

John Doe

преди 11 години

Протестите са срещу ГЕРБ и лично Срещу Борисов и Цветанов!

2

ядосан

преди 11 години

Чуждите агенции са наясно, че никой не протестира на Националният си ден! Хората са цивилизовани и почитат в този ден паметта на загиналите невинни жертви , дарили живота си за свободата. Защо президентът на България не отложи поне на днешния ден тези протести? Е, постигнаха ли днес нещо протестиращите, освен погнусата от нормалните цивилизовани общества ?

1

Анонимен

преди 11 години

Повече хора даже трябва да излязат!