111

Иван

преди 11 години

до НФБ 67 : Като пишеш глупости вярваш ли си ? Общата инвестиционна стойност на проекта е 342 млн. евро (670 млн. лева). Безвъзмездната финансова помощ от Кохезионния фонд на ЕС е в размер на 274 млн. евро (536 млн. лева), съобщиха от Министерство на информационните технологиите и съобщенията .Разликата от 68 млн евро ще се плати от държавния бюджет.АНАДЪНМУ ?

110

Анонимен

преди 11 години

За да не поставям всички в един кюп, връщайки се 23г назад няма как да не отбележа че единствено при Костов БВП имаше двуцифрен растеж.

109

Анонимен

преди 11 години

според мен и предишното и сегашното управление бяха крадливи но сегашното е и по-крадливо и по-калинковско. Без конкуренция.

108

nilesev

преди 11 години

4,2 милиарда в резерва. И това ако е празен резерв. Всички нечервени ,а истински икономисти го признават.

107

Борисов е лъжец

преди 11 години

Коя година сме?Нали през лятото на 2012 щяхме да ходим на море по магистрала?

106

Анонимен

преди 11 години

В панделата с лентичките под възглавничката...

105

до 115

преди 11 години

Ама сериозно ли е празен.Празен е само в главите на лидерите ви от Позитано.4.7 милиарда днес Дянков за пореден път ви каза.Престанете да говорите глупости

104

Анонимен

преди 11 години

всеки да гласува по джоба си а гробарите по магистралите... хихихи

103

един

преди 11 години

абе за тия *** не е важно кой какво е свършил за България важно е да си на власт и да крадеш това е за тях *** к....та,а това че разориха държавата и я докараха до фалит това не се сещат нали

102

Анонимен

преди 11 години

Предчувствам че група депутати от БСП ще бъдат линчувани.

101

луси

преди 11 години

Еи вие дърти комунисти махаите се ве4е от власта и стига сте говорили против Боико пак сме за него а ти Станишев марш в Русия.

100

до 110

преди 11 години

а знаете ли че има гробски дупетат който лее мантинелките за магистралките хихихи, бее, мууу....

99

Анонимен

преди 11 години

БУРКАНИ С АСВАЛТ ЛИ НЕ НОСЕХА, НЕ МАЖЕХА ФИЛИИТЕ НА БЕДНИТЕ С АСВАЛТ ЛИ, НОСЕХА ПРОБИ НА ВСЕКИ МЕТЪР ПЪТ, САМО И САМО ДА ИЗКАРАТ, ЧЕ НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ. СЕГА, ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ МАЙ МЕСЕЦ ЩЕ ИМА МАГИСТРАЛА И ТЯ ЩЕ СЕ СВЪРЗВА С ББ, ЕДВА ГО ПОНАСЯТ, НОСЯТ ОТ ДЕВЕТ КЛАДЕНЕЦА ВОДА ЗА ДА ПРЕДСТАВЯТ НЕЩАТА ДРУГИ.

98

Анонимен

преди 11 години

Хайде народе активизирай се и да изхвърлим червените *** от политическия живот на страната завинаги !

97

Анонимен

преди 11 години

Тия па комунисти мазни долни скапани, къде се обаждат като те 1 км не направиха ни магистрала нито нищо. ***, съсредоточиха се само върху краденето! А сега не ги е срам да излезнат и да говорят ? Да дават акъл ? Тия са толкова нагли ***, а гласуващите за тях са или мега прости или просто заинтересувани от това властта да е в БСП, за да раздават пари на ляво и надясно... Мазни невестулки

96

Анонимен

преди 11 години

Цоциалистите си мислят че като изкарат няколко тона фекалии на площада и наср*ните им *** няма вече да миришат.

95

Анонимен

преди 11 години

Всички знаем че Карнобат-Бургас е построен още при царя, но ББ си го присвоява ала Гьобелс. Една лъжа сто пъти-чиста истина.

94

до 105

преди 11 години

Какво крещиш с големите си букви.Прасетата са тези като теб ,дето пишат платени коментари по форумите.За 20-30 лева на ден сте готови да изкарате и майка си ***.Продажна пасмина такава.

93

Анонимен

преди 11 години

Червените *** искат да представят нещата, че са по зле от когато крадяха те. Разбира се, има все още кой да им се връзва, важното е друго, че Европа, която си дава парите за тия нещо следи много изкъсо, кой какви пари дава и как ги взема. Тъй като кражбите бяха по време на тройната коалиция, те спряха кранчето. Обаче в България е друго, крадците пищят, че са ги ограбили, за да може да омажат всичко, да кажем, о, всички са маскари и да изберем пак тях. Хихихих

92

nilesev

преди 11 години

Абе,*** безродни, дори и да сте прави тези километри магистрали ги строихте 20години и то с наши пари, защото ви спряха еврофондовете заради Батко и Братко.А Бойко ги построи същите километри за 3,5 години и то с еврофондове, а не с наши пари и то по време на най-жестоката икономическа криза.