132

Анонимен

преди 11 години

Искам да се случат четири неща: 1. Стратегическите прозиводстав и предприятия да са с доминиращо участие на държавата 51% или златна акция; 2. Обществен контрол под формата на съвети, подобно на училищните и болнични настоятелства, създадени от непартиийни, грждански квоти, с участието на експерти и хора с признат в обществото морал; 3. Възможност за отзоваване на депутати, магистрати и други изборни длъжности; 4. Олекотена процедура за свикване на референдуми;

131

Протестиращ

преди 11 години

Ред е на мишока от снимката да си ходи.Няма да се спрем пред нищо.Ако трябва почваме като Хан Аспарух да градим наново Държава,но няма да търпим тази порнография 23 години в които уж всичко е наред,а като надигнем реалноста там само ***-не ФЕКАЛИИ.ТЕ ЗА НАС СА ***!

130

outsider

преди 11 години

От оставката на Бойко Борисов в крайна сметка спечели ЧЕС и другите ЕРП-та. Сега няма кой да се занимава с тях, а Бойко Борисов, ако го питат, ще каже, че тъкмо е щял да им отнеме лиценза и Станишев, Доган и тройната коалиция (все тези, с които винаги се е оправдавал 4 години) са му попречили. Сега Плевнелиев трябва бързо да назначи временното правителство, а ние да го накараме да отнеме лицензите на ЕРП-тата. Това вече ще бъде нещо, от което хората ще спечелят.

129

Гласът на народа

преди 11 години

Хора внимавайте много в, интернет се запълни с селяни манипулатори които подкрепят бойко както днеска пред парламента и сега в интернет не се оставяйте да ви манипулират с милите си думи ! Вие не сте овце вие имате мозък на раменете то за това е там за да мислите кой е престъпник кой не е !!

128

Анонимен

преди 11 години

180 коя порнография бе глупче , ти имаш ли 23 години , малко ме съмнява

127

Анонимен

преди 11 години

Затова си тръгва правителството, защото не може да реши проблемите.

126

Анонимен

преди 11 години

178 коя порнография бе глупче , ти имаш ли 23 години , малко ме съмнява

125

Анонимен

преди 11 години

176 Хейтърче нито си първия нито ще бъдеш последния , който ще смята че вече народа ще казва , много преди теб са го повтаряли и никога не се е случвало , случвали са се само ексцесии , после народа избран да управлява постепенно се превръщал в онова срещу което се е борил и така

124

Анонимен

преди 11 години

коя порнография бе глупче , ти имаш ли 23 години , малко ме съмнява

123

ФАКТ :

преди 11 години

В учебниците по история ще пише: "Бойко Борисов - първият български премиер през 21 век свален от народа."

122

Анонимен

преди 11 години

169 този пък *** , стига срам брали по европа

121

Анонимен

преди 11 години

166 и за какво ще протестираш , правителството падна

120

ИЧИНДОЛСКИЯ СКОПЕЦ

преди 11 години

Фетиш съм на всички червени бабички.

119

Анонимен

преди 11 години

ЯНЕ ПРЕМИЕР!!! Комунистите и терористите в затвора!

118

Анонимен

преди 11 години

163 по принцип си прав , само че за да се осрганизира структурно такава партия ,ч исто и просто трябва много време , 3 месеца не стигат , казвам ти го съвсем откровенно , тези неща не стават от днес за утре или ако станат не са трайни и във всички случаи са грешни.

117

Анонимен

преди 11 години

Това са комунистите - винаги готови да сринат държавата със земята, само и само да се доберат до властта. Сега 4 месеца отлагане на проблемите на хората ... това направиха БСП и ДПС. Нека на изборите ги изкараме от политиката завинаги! До като има комунисти и турци на власт, държавата няма да се оправи.

116

Команданте

преди 11 години

24.02.2013 - Общонационален протестен митинг. Протестите продължават.

115

Анонимен

преди 11 години

FIDOSOVA I CA4EVA DA POSRE6TAT TURCITE NA " KAPITANA " S GOLI GAZOVE SRE6TU TAKSA " EREPE " SAS ZARABOTENITE OT TQH PARI DA SE PLATI TOKA . OV4AROV , STANI6EV , I VSI4KI KOMUNISTI DA PROKOPAQT 5 TUNELA POD STARA PLANINA ,. SAS SPESTENITE PARI DA SE VDIGNAT ZAPLATITE

114

Анонимен

преди 11 години

Г-н Президент не давайте на партии терористи да правят правителство че ще ви поръчат и вас подушат ли нещо за крадене.

113

Юрист

преди 11 години

До АнонименГоворя за избори, на които гражданите да се представляват от нов политически субект-партия и тя партията да издигне свои кандидатури от средата на будните граждани по места. Това засега позволява действащото законодателство. И ако тази пария има мнозинство в бъдещия парламент - да работи за следващите цели, за които писах по-долу.