78

Анонимен

преди 11 години

ТОЯ *** ЗАЩО НЕ МЛЪКНЕ И НЕ СЕ СКРИЕ ЗАД ПОЛАТА НА ЖЕНА СИСРАМ МЕ Е ЧЕ МИ Е ПРЕЗИДЕНТ

77

777

преди 11 години

И тоя *** да вземе да се маха .тъпата му ивчарка.*** две изречения не може да каже без да чете.

76

ния

преди 11 години

ти ако си спокое и уравновесен господин Плевненлиев защото децаат ти са добре нахранени и живееш в хубава къщичка, моля не забравяй че в се оказва че в тая държава дори и д аработиш не можеш да си платиш сметките! е? пример мен- мед сестра съ взимам 500 лв имам 220 ток и200 парно! не слагам вода и други неща.........Значи има нещо сбъркано в цялата ви система1 никой няма нерви за дебат и търпение и не домати а калашници се чудя как тоя народ още не е извадил!! докога ще търпим *** депутати

75

РУМЕН221

преди 11 години

ЗА ЧОВЕЩИНА!- ДА НЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ И СМЕТКИТЕ НА МОНОПОЛИТЕ, ДОКАТО ВЛАСТИМАЩИТЕ НЕ НАПРАВЯТ: 1. МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ и максимална социална помощ РАВНИ НА "ПРАГА НА БЕДНОСТ" (312 ЛВ.)2. МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА (за работник без образование, но с квалификация) - РАВНА НА "СОЦИАЛНИЯ МИН." (581 ЛВ.)3. МАКСИМАЛНА ЗАПЛАТА за държавна длъжност да е 10 ПЪТИ МИНИМАЛНАТА без таван за осигуровките!4. ПРОГРЕСИВНИ ДАНЪЦИ на граждани и фирми, С НЕОБЛАГАЕМ МИН.!ВСИЧКО ДРУГО Е ПАЗАРНА ИКОНОМИКА!

74

Изпълнете точките

преди 11 години

Какъв дебат ,Демонстрантите ви подават точките и вие изпълнявате , знаете много добре какви са заплатите ???Нормални цени на ток , вода , парно , храна ,заплати .... без монополите и мафии ??

73

ЧЕХЛА МАФИОТ

преди 11 години

ДЪРЖАВАТА Е МАФИЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО ФАЛИРА, ЧЕХЛА ОСТАВКА

72

СайвантоФ

преди 11 години

Баба ми,беше проста селска отрудена женица,учила до трето отделение-но имаше поглед върху нещата и решение за почти всички въпроси.Та тя казваше:..Главата ти празна като плевня..г-н ПрезидентВсички имаме мнения и ***,но не винаги е уместно да ги показваме.А сОпрете сЪ- с вашите некомпетентни изцепки!!!

71

Анонимен

преди 11 години

и понеже ние ти даваме идеите, сега ти ще трябва да ни дадеш заплатата си.

70

Гошо Тъпото

преди 11 години

Плевнята явно не е в...час;протестите вече не са за...кожата и стотинките на енергото а запромяна на политическата система.Стига ГЕРБ,стига БСП,стига СДС,стига ДПС,стига НДСВ,стига РЗС,стига АТАКА,стига 240 хрантутника-дупетата;да се свика велико народно събрание,което да приеме решение за промяна на държавното устройство.Тоталната...демокрация се издъни и не работи за народа.

69

дасдас

преди 11 години

тоя като някаква мишка понякога си показва главата и казва някои работи после пак го няма

68

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИ ГЛАВОБОЛИЯ НИ ДОЙДОХА ОТ ЕСЕСОВЦИТЕ. ЗАЩОТО ТЕ КОМАНДВАТ ПАРАДА. НАШИТЕ СА САМО ЕДНИ ПИОНКИ. КЪДЕТО ГИ ПОДМЕСТЯТ ТАМ СТОЙЯТ. НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ НЕЩО ЗАВИСИ ОТ ТЕЗИ ЗА КОИТО ГЛАСУВАТЕ. НЕЕЕЕЕ В ГОЛЯМА ГРЕШКА ЩЕ СТЕ АКО ТАКА СИ МИСЛИТЕ. НИЩО НЕЗАВИСИ ОТ ТЯХ. ТЕ СА ТАМ ЗА ДА ЛАПАТ ГОЛЕМИТЕ ПАРИЧКИ ОТ ПРИСЪЕДИНИТЕЛНИТЕ ФОНДОВЕ НА ЕСЕСОВЦИТЕ. ТОЗИ 1 МИЛИАРД КОИТО УЖ ГИ ДАДОХА ЗА ФЕРМЕРИТЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КЪДЕ ОТИДОХА? ОТИДОХА В РЪЧИЧКЕТЕ НА ТЕЗ С БМВ тата И БЕНТЛИТАТА. А НИЕ ЛАПАМЕ МУХИТЕ.

67

Анонимен

преди 11 години

Национален дебат демек СЕДЕНКАНе даваме 13 та заплата а БОНУСИАбе тия на *** ни направиха

66

Пюре

преди 11 години

Чехлю да внимава в картинката, че и той е за доматеното пюре... паркингите още го помнят!

65

Анонимен

преди 11 години

Долен Колорадски Чехъл.

64

Анонимен

преди 11 години

Тая гоцеделчевска момичка озъбена да трае че да не я нахранят и нея с домати и павета. Урунгел

63

Анонимен

преди 11 години

тоя е хванал мененгит докато е спал в германия по паркинзите.

62

до скучаещия

преди 11 години

може тикви, може.... само не домати!

61

до 61

преди 11 години

И като стане тотален протест и какво? Ще се смени тази власт с друга, ще започнат пак да се оправдават с предни и липса на пари, ще се мотат сега пак в дълги предизборни лъжи и дебати. Да ги нямаме тия. Тези ги хващаме за ушите и ги караме да работят.Включително и съдебната система.

60

Заклещени кучета

преди 11 години

Росенчо трябва да се радва, че народа засега хвърля САМО камъни и домати, а не гранати и ракети. Ако цялата политическа шайка не се разкара до 4-5 дни, не се знае какво ще полети по главите им.

59

От 57

преди 11 години

Невероятно. Някой си мислят, че правителствата се избират не за да работят в интерес на народа, а за нещо друго. Абсолютно невероятно. Това е някакво брутално малоумие.