178

dеtelina

преди 11 години

Сега се сетих,първите години на демокрацията имаше един син депутат Асен Мичковски,който заяви в прав текст в парламента,цитирам по памет-ще направим така,че 95%да са бедни и само 5%богати!Сега след 23години,това е факт.Мисля си,че всичко е по план.А,планът е Ран-Ът!

177

Комуне

преди 11 години

Бой, Национализация, Народен съд и изземване на имуществото на управлявалите България последните 23 год!!! Чуждите корпорации- изгонване и изземване на имуществото. Диктатура на пролетарията!!! Излизане от ЕС и НАТО, забрана на масонството!!!

176

Анонимен

преди 11 години

Кой от където е дошъл натам да си върви.Не вие монополи създадохте АЕЦ,ВЕЦ,ТЕЦ,та сега с нашите пари построени във вашите джобове наготово.НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ.

175

Анонимен

преди 11 години

Щом и Свиленград не издържа, значи положението е наистина тревожно...По-ясен сигнал от този няма, г-да управляващи...Народа не го интересува кой на кого е ср*л в гащите....Интересува го кой какво прави в реално време...А вие нищо не правите г-да и дами от ГЕРБ! Затова и на изборите ще светне за вас един много червен светофар...Не бесепарски...Народен.

174

Живял и видял

преди 11 години

Ако ще се протестира поне не спирайте следващите месеци, а не като протестите срещу цените на петрола, където преебахте момчетата от "Сила" и си подвихте опашките кат мишоци на втората седмица!!!

173

ypsilon

преди 11 години

след дъжд - качулка!какво се правят на ощипани-след всеки протест по повод някой гаф на господата,изведнъж установяват,че или друг е виновен или пък НС е приело закон с капанчета.ами г-да народни представители,колко от вас са пуснали корени в парламента.имате по три-четири мандата поне две трети от вас.за какво лапахте нашите пари,след като не сте си свършили работата.в такъв случай плащайте вие- но начина за това ще го изберем ние.

172

М

преди 11 години

Представям си как се е трогнал Цветанов от проблемите на хората...

171

агент Буда

преди 11 години

"За да живее щедър живот човек трябва да смята всичко за свое, когато е обграден от изобилие."-агент Буда

170

Живял и видял

преди 11 години

До Анонимен188 ще изгониш кой? Масоните които те управляват, като се има на предвид че в тая мизерия всеки кой дойде на власт иска пари и е гладен кат вълк? И кат дойдат други- и те масони шъ станат та да се напапкат! А ако ли не, погледни какво му направиха на Саддам в Ирак, Муамар в Либия и т.н. Пускат ти сини каски и пак ще си "демократично" превъзпитан!!!

169

бай Тъпчо

преди 11 години

Па нашта сметка кат я докара расилният и булката иде и вика-Тапчо бе,що не туриш оня старият водомер на местото на електромерат,ми той може по-убаво да мери бе...Па яз такмо си наливах мастиката и и викам-ако щеш и апаратат за кръвното си тури ***,яз си работа само сас спиртомерат и винаги сий точен,ей го на-топни го в чашата и ша видиш че е 47градуси ама не по целзият...

168

Анонимен

преди 11 години

Назря момента да покажем ,че сме народ а не стадо.Ще ги изгоним но трябва да сме единни.

167

Филип 31

преди 11 години

В никакъв случай не трябва да се отказваме, до дупка заедно ще успеем и пак казвам и крачка назад не бива да отстъпваме. Това с тези цени НА ТОКА е безобразие , безотговорност към българският народ, те започнаха икономичекста война и ще си я получат, НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЗВАМЕ!

166

Хектор

преди 11 години

Блокираха сайтовете който отразяват протеста в момента в София.

165

Живял и видял

преди 11 години

Кучетата си лаят, а кервана си върви! Туй то, изпуснете парата другари, а после идете и си платете сметките!!! Господата, които управляват Света си знаят урока: Един човек - едно мнение, 2- две мнения, 3- три мнения и така 5, 10, 15, 1000 калабалък- евреина не спи, а има лаборатории и знае как да манипулира! С протести не става, само с .... по-умните да се сещат, по тъпите след седмица ще са си в къщи и пак ще умуват как да вържат двата края! Нито БСП е решение, нито Герб, Атака и т.н.

164

Добрев

преди 11 години

Протестът е граждански - Включи се и ти! За неделя, 17 февруари, е насрочен национален протест, който ще се проведе едновременно в 24 града. Той е под наслов Да запалим монополите 4-та част и ще започне от 11.00 ч. в неделя. За София началото на протеста е от 11.00 ч., на ул. "Славянска" 8, пред МИЕТ.

163

Анонимен

преди 11 години

Направо не мога да повярвам, българите се събуждат.

162

бсп мъдрец

преди 11 години

Наивници,платихте ли си сметките платихте ги,е сега голема работа като протестирате.Не ви увря ,че всички монополи са създадени от нас за да работят за нас от БСП.Можем да бутнем Буда от власт когато ни е кеф,но защо да се напиняме ,като сами ще ни изберете през юли.Време е да понапълним отново сметките си.4г.харчихме на воля и спокоиствие.Като се има впредвид колко ви е паметта ,грехота е да не ви краде човек.А и шъ вимързи да гласувате,а верните ни авери *** не ги мързи.

161

Анонимен

преди 11 години

много добре.като сте почнали протести,утре протестирайте срещу високите лихви-нали те са основният грабител на българите.само че банките са обвързани с дс и техните кръгове.истинското лице на кризата са краажбите над хората от тлъстите лобита на червената мафия и комунистическите банкери.

160

България

преди 11 години

Разликата между КРАДЦИТЕ при КОМУНОИДИТЕ и КРАДЦИТЕ при Борисов е, че КРАДЦИТЕ при КОМУНОИДИТЕ бяха прикривани от КОМУНОИДИТЕ. А КРАДЦИТЕ при Борисов гепи ли ги Боко в крачка, НЯМА ПРОШКА! Всичко отива в Прокуратурата! Даже в съда с присъди! Като Лечков И е крайно време ПРОКУРАТУРАТА ДА СПРЕ ДА СЕ ОСЛУШВА КОЙ КОЙ Е, а да пришпори до дупка КРАДЦИТЕ, най-голямото зло, сполетявало България!!!

159

buntar

преди 11 години

народа е *** и за това България никога няма да се оправи. То е казано- *** народ бедна държава.А последните социологически проучвания показват, че народа е още по- оглупял отвсякога. Бойко и станишев с изравнени сили. Като се окъка Станишев дойде бойко и той се окъка, сега ще върнем станишев да се окъка пак после бойко ще върнем пак да се окъка- и така на ротационен принцип ще се въртят сини и червени все- крадливи ***. Прочетете стихотворението не сме народ- спасението е в гранатомета