22

Селски бег

преди 11 години

300$ на месец за 4 номера. *** тия джаджи ги дават без пари при подновяване на договора. Ама и вършат работа не са за гъзърия.

21

Лольо

преди 11 години

Епъл им е време да им запари под лъжичкат. Нема вечни империи. Конкуренцията не спи, развива се. Играта е за милярди и милярди долари, Епъл няма какда стоят на стари лаври. Пазара е динамичен. Гледам че и Хуауей са се запътили стс страшна сила към смартфоните- нищо че са 100% китайци. Помни ми думата- след 3 години ще са фактор на пазара не по малък от Ел Джи. Остава да вземем уканките и да наблюдаваме битката между титаните!

20

Лольо

преди 11 години

17 ти, голем оптимист си, Позвам чисто ново Галакси 3ка. Батерията му издържа от сутринта до вечерта. Преди тва бях със сенсешън- пак чистак бърсак и батерията беше по зле- държеше до ранния следобед. Зарядни навсякъде - офиса в къщи, колата.Тва е, всеки смартфон, който му работи 3 часа диспея- си свършва батерията- епъл , мепул тва е.

19

Анонимен

преди 11 години

Е и? Процесорите може да са на Самсунг, но цялата концепция на телефона е на Епъл и работи доста по-добре от едно сгърчено Галакси. А не се съмнявам, че и при телевизорите Епъл ще пуснат нещо невиждано и изведнъж всички ще почнат да ги правят по техен образ.

18

Анонимен

преди 11 години

До /42/И едно денонощие да издържа батерията , пак не е малко... Поне 12 часа в денонощието си на места, където има ток и контакт... Има и мобилни зарядни устройства...

17

stun

преди 11 години

"....Samsung не изглежда да чака Apple да направи първия ход в разработката на интелигентни телевизори." Самсунг пуснаха още преди 2 години SmartTV. Нещо не си в час с технологиите. Почти всички производители на ТВ вече предлагат тази функция. Чудно ми е ябълката какво ли ще открадне сега, относно телевизорите, и ще кажат че те са го измислили. ПП За сведение на АЙзомбираните - Айфоните са ви с процесори на САМСУНГ!!!!!!

16

до 11

преди 11 години

Щом наричаш плоскоекранните телевиори плазми... няма смисъл човек да ти чете поста повече :)

15

/42/

преди 11 години

До darcasСъгласен. Най-големият проблем на смартфоните днес е, че батериите им карат по 2-3 дена и то ако не ги ползваш много...

14

42

преди 11 години

Статията не, ама това което ме кефи е заглавието: "Samsung натиска *** в ралито с Apple" Да се чудиш кой ги превежда тези статии...

13

darcas

преди 11 години

Хубавото е, че и Нокия се върна в играта с новите си смартфони и колаборацията с WINDOWS. Обаче тая фирма, която направи най-издръжливите батерии за смартфони, ще издуха конкуренцията

12

kotarak

преди 11 години

Иатината е че от 2007 г. насам , човек може освен iPhone да си купи и Galaxy S III и да е пак толкова щастлив , че използва истински смартфон, без каквито и да е компромиси. Да се надяваме че Нокия и тя ще се съвземе близките няколко години та да е по голямо предлагането.

11

Анонимен

преди 11 години

пебедителя е самсунг

10

Анонимен

преди 11 години

До ГостНе бе, смешни госте, те даже са си написали какво е.

9

Гост

преди 11 години

Тази драсканица на картинката горе поредната плазма на Самсък, която се опитват да убедят задръстените си потребители, че е всъщност телефон ли е???

8

Анонимен

преди 11 години

Трабва да ис болен, за да ползваш джаджа с Андроид. С просто око си личи кой пшродукт е направен с внимание към детайла и кой е скалъпен набързо от пластмаска и лагва мега яко. Иначе се кефете че имате четириядрени процесорчета в грамадните си пластмасови плочки.

7

Анонимен

преди 11 години

До ///Ти чакай да видиш следващата им "иновация" ... аЙфон в различен цвят!?!

6

///

преди 11 години

Праи сметка брат, епъл са дали 3,4 млрд. долара за иновации миналата година и са успели да изобретят един ред повече икони и калпава карта...

5

хаха

преди 11 години

Нека избиването на комплекси започне сега.

4

Анонимен

преди 11 години

Добре ги натиснаха ... Къде са тези, които обясняваха как цените на Епъл продуктите, едва ли не се качвали с времето? Ако Макбук ПРо свали цената си с още толкова, ще се доближи до реалната си цена!

3

3

преди 11 години

3, И как точно Самсунг "изкопираха" ОС, след като тя не е тяхна собственост, а на Гугъл :) И изобщо ти виждал ли си iOS и Android ?Относно iPhone, такива джаджи имаше много преди Епъл да се захване с производството им, а като идея са във фантастичните книги (филми) от 1960 :)