6

аз

преди 11 години

Държавата да плаща за издръжка на обществени училища - частните да си правят проекти и да си печелят финансиране от други източници.

5

Анонимен

преди 11 години

"Парламентът реши частните учебни заведения да имат право на държавна субсидия със 73 гласа за и 12 против при разглеждането на Закона за училищно и предучилищно образование"-Ето 85 депутата се били на работа от 240. Къде са били останалите 155 по далаверка ?

4

Анонимен

преди 11 години

Искам да знам, зам.- министърът на образованието Милена Дамянова, колко дни или години има като учител, влизала ли е в час, заставала ли е пред ученици? Какъв министър може да бъде Дамянова,която има връзка с образованието само докато е била в ученичка.

3

Анонимен

преди 11 години

Защото частните университети произвеждат по-добри специалисти, г-н "Неработил никога"! Това, че в България все още се губи цяла година(1-ви курс), в която всички учат всичко и реално нищо не научават, не означава нищо! Държавата губи като обучаваме специалисти за износ, а се водят "Държавна поръчка"! Назовете ми едно държавно металургично предприятие, за което е необходимо да се плащат разходите на толкова много кандидат-металурзи!?

2

българия

преди 11 години

още една грешна стъпка - герб прави всичко възможно да не управлява след изборите. между другото къде са останалите 155 дупетати, гласували са само 85. явно е че 100 са достатъчни на българия, даже са и много.

1

bolka

преди 11 години

Тогава би следвало да отпадне ограничителния таван от 350 лв./месец бруто на член от семейство за получаване на детски добавки! Колко родители са дискриминирани с това ограничение, след като работят и плащат данъци на държавата. Освен това летвата от 350 лв./човек вече е твърде ниска. Тя се оказва под социалния минимум за живот у нас.