540

УФСЪ

преди 11 години

СЛЕД ИЗКАЗВАНЕТО НА ЦВ.ЦВРЪК, СИ МИСЛЯ, ЧЕ ОТ ДНЕС В РБЪЛГАРИЯ, ДЪМАТА СИГУРНОСТ Е ЗАБРАНЕНА. ИЛИ АКО ТРЯБВА ДА СЪМ ЛАКОНИЧЕН, *** Е НОВАТА СТРАНА НА ХИСБУЛА!! Е ДА НИ Е ЧЕСТИТА

539

???

преди 11 години

Г-н Василев, тебе майка ли те е раждала или си клонинг на фюрера?

538

СВЯТ

преди 11 години

тези двамата запозредени ..ще бъдат съдени .обаче съдът поради липса на доказателства щеги освободи

537

\df\f

преди 11 години

*** продажни! Ще гниете в ада за това предателство!!! Случайно ли го обявихте на 5 февруари - една година, след като онази вещица Хилари дойде на крака, за да се уточни последните подробности около предстоящия сценарий!!!

536

До 645

преди 11 години

*** си изрази мнинието , където трябва бе хване един плакат и отиди пред посолството на САЩ ама не можеш защото си гол и страхлив охльов не пре компа бе да те видят всички айде ама те е страх да не се напикаеш!!!!

535

Анонимен

преди 11 години

СЛЕД ТОВА РАЗКРИТИЕ ПРОГЛЕДНАХ. ВЕЧЕ ЗНАМ НА ИЗБОРИТЕ ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ХИЗБУЛЛА

534

инук

преди 11 години

До КОМУНИСТ не е толкова елементарен.

533

Пфуй!

преди 11 години

Затова ни презират всички на Балканите и в Европа,включително Германия. Защото винаги сме играли ролята на най голяма балканска *** и си въртим дирника като фурнаджийска лопата в зависимост от къде духа вятъра.

532

до 638

преди 11 години

Знаем, Василев, знаем. Но това какво отношение има към факта, че поемаме отговорност за последици, провокиращи трета световна война с много голяма вероятност да го отнесем?

531

Анонимен

преди 11 години

ЕС не водим ли една обща политика? Щом атентата беше на територията на ЕС защо сега ни оставиха "на топа на устата?"

530

Анонимен

преди 11 години

до Худини Ванга, не е казвала- " Сирия още не е паднала", а казва "Персия още не е паднала". Ама ти не си ходил в основно училище? Научи си географията, а заедно със теб и всички дето ти цъкат плюсове.

529

Анонимен

преди 11 години

АЙДЕ ДЕ СПЕЦОВЕТЕ КАЖЕТЕ КОЙ Е БЕ??НА КОЙ МУ ПУКА ЗА МАНГИЗ И ЕДНО ВЗРИВЕНО МИКРОБУСЧЕ ЕЙ СЕГА ДОКАТО ПИША ТОВА СА НАПРАВИЛИ ПОНЕ 4 АТЕНТАТА СРЕЩУ САЩ.ТОВА Е ПРОСТО ПОРЕДНИЯ СЛУЧАЙ ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ НА САЩ ИМ ДРЕМЕ КАКВО Е КАЗАЛ БОБКО ТЕ ЩЕ НАПРАВЯТ КАКВОТО СИ ПОИСКАТ И ТАКА И ТАКА !!!!!!

528

Анонимен

преди 11 години

Войната в Сирия и предстоящата война с Иран не са кауза на българския народ! Това не е моята война, това не е моята битка, това не е моят интерес!!!! Не ме интерсува кой колко смел бил! Чак толкова елементарен не съм, за да умирам за чужди интереси!!!

527

КОМУНИСТ

преди 11 години

Този елементарен човечец Борисов извърши поредното си и най-голямо(засега) ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу българския народ.Този елементарен човечец прочел една единствена книга, в която каубоите бият индианците, вижда света точно по този начин. Днес се е вживял в ролята на каубой-фелдфебел и ни вкара в невероятната каша на близкоизточният проблем.Този елементарен човечец е държан от ционистките си благодетели в подчинение на базата на компроматите, които те притежават за престъпното му бандитско минало.

526

Анонимен

преди 11 години

Сега ако Хизбула са пичове следващия им терориситчен акт трябва да е в българския парламент. Защото нито ГЕРБ нито БСП нито Болен Сидеров - никой не става. Като не могат да защитават държавните интереси да мрът.

525

DO 628

преди 11 години

аБЕ УМНИК я ми кажи некой друг може ли да ти с..ре в гащите.....Как става това другите да са виновни, как другте държави могат да се защитават и отстояват само ние не можем?

524

партенка

преди 11 години

Това, Цецовото, се нарича акционизъм за отвличане на вниманието. На български - партенка.

523

Анонимен

преди 11 години

Бомбен атентат в стила на Мосад

522

Анонимен

преди 11 години

БРАВО НА БГ ПРАВИТЕЛСТВО ,КАЗА ИСТИНАТА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ

521

официално

преди 11 години

Хизбулла обяви официално: Израел стои зад атентата в Бургас!