259

Анонимен

преди 11 години

20% гласоподаватели наистина е доста ниска активност и значи, че хората или не ги интересува или не са достатъчно запознати с темата. Аз първоначално бях против нова АЕЦ, после реших че погледнато перспективно за в бъдеще ще е добре. В край на сметка не гласувах. Но каквото и да решът от правителството няма да им се сърдя.Обаче и не мисля, че тия които са гласували са запознати за какво точно гласуват. Колко от вас си порови из интернет, за да провери тенденциите в строенето на нови АЕЦ.. ?

258

анонимен

преди 11 години

Боко,Министър-Председател на България ли е,или на Сърбия,ако е на Сърбия чий го дири във България

257

Анонимен

преди 11 години

Гласуваш или за БСП(БКП) или за ГЕРБ(милиционерите,юмрука на БКП).Кошмар!Егати и избора.

256

до 340 от ава

преди 11 години

А колко вредно е производството на фотоволтаиците, къде ще ги изхвъряме след 15 години като трябва да се сменят, колко квадратни метра фотоволтаци ти трябват, за да произведеш енергията за едно домакинство. Ако не ме лъже паметта мисля, че 25 квадрата произвеждаха на едно семейство. Та ние къде ще ги слагаме или по-добре без жито и пшеница, ама с ток?

255

Шамар за Тиквата

преди 11 години

резултата е 61:39.Интересно!!!! Тиквата се радваше че Джокович е победил Мъри т.е Новак Джокович - Анди Мъри - 6:7(2), 7:6(3), 6:3, 6:2 гейма-...... е как тогава ТИКВАТА е победил кат резултата е 61:39......***

254

Анонимен

преди 11 години

Дрън, дрън...и едните и другите. Аз не съм гласувал, но това което изкам да разбера (но няма да се случи) е ДЕМОГРАФИЯТА на ГЛАСУВАЛИТЕ. Не се заяждам с никого, просто ми е любопитно кои хора определят бъдещето ни. Разбирате ли ме, тук няма сини и червени, има само реализъм. Инак резултата не ме изненадва.

253

ава

преди 11 години

Ама тоя референдум не беше за Белене, а за ядренета енергетика като цяло или аз бъркам. Никъде във формулировката не видях да се конкретизипа за кой АЕЦ става въпрос.

252

Дебора

преди 11 години

Хора чуйте ме, развитите страни инвистират в технологии за ефективно използване на Слънцето. Живото бъдеще на световната енергетика не е в атома а е в Слънцето. Може да не ми вярвате но това е истината.Преди 20 години колко от вас мислеха че ще носят със себе си по 2 мобилни телефона ? !! След 10-15 години всеки покрив ще произвежда ток за битови нужди. Конкуренцията прави цените нормални и достъпни за всеки. Монопола заробва и превръща потребителя в безсилен. Не хабете парите си за АЕЦ

251

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКИТЕ !!!!!!!

250

ьяяш

преди 11 години

По време на гласуването ми Разбрах че всички от секцията където гласувах са заедно от 15 години.Не били трябвало да се сменят за да няма корупция.

249

65

преди 11 години

НАЙ-ЛОГИЧНО Е Е ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА

248

Анонимен

преди 11 години

Бойко , просто си изми ръцете с този референдум, за да не поеме отговорността за проекта Белене.За пореден път набута народа.И това ако е мъжкарско поведение...

247

112

преди 11 години

Днес в секциите в които ДПС имат винаги първи резултат и в ромските махали избирателната активност беше от 0.4 до 3-4%.Борисов след 5 месеца шута ще е много тежък.

246

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ МНОГО ЩЕ ГО БОЛИ ЛЯТОТО !!!

245

OMG_Lucker

преди 11 години

Г-н Борисов, недейте четете резултата като дявола - евангелието! Вие НЕ СПЕЧЕЛИХТЕ!Г-н Малтин Димитлов- ладвайте се, ние пък ще се ладваме лятоска, когато ще изфърчите от парламента. Дай боже и Костуфф така.Г-н Янев - събирайте парички за лятоска, да купите някой и друг глас на изборите, че и вие сте се ориентирали към политическа почивка.Най- *** е, че не говоря така защото съм комунист както биха решили някои, просто цялата политическа *** ме дразни неимоверно, най- вече гореизброените!

244

Анонимен

преди 11 години

"Ние сме последователна партия и сме ясно"- Да, не, не, да, да, не. Ей това е последователната партия ГРОБ!

243

anonimen

преди 11 години

А бе, Боко, първо мисли, после говори.

242

KupoB

преди 11 години

abe neznaml.mai bsp se radvat ne6to pak ...........

241

Анонимен

преди 11 години

какъф рифирендам е имало аз ни зная

240

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Интересно!!!! Тиквата се радваше че Джокович е победил Мъри т.е Новак Джокович - Анди Мъри - 6:7(2), 7:6(3), 6:3, 6:2 гейма-...... е как тогава ТИКВАТА е победил кат резултата е 61:39......***