33

Анонимен

преди 11 години

Мисля че най-мързеливи са пенсионерите,хленчещи-колко не им достига това и онова!!А младите като виждат как "възрастните-болни" си живеят живота си на техен гръб-смъкващи всичките им ризи,се обезкуражават да бачкат в името на 2,8 млн пенсии и здравни осигуровки!!Работиш,работиш-а те ти увеличават данъци,осигуровки,налози,ЗАЩО???Защото няма пари за пенсии,защото младите на половината пенсионери избягаха на вън,а пенсиите са тук-на общия гръб!!Е-как да имаме стимул за работа!??

32

Ф.С.В

преди 11 години

Това са пълни глупости !!! Аз като непсихолог и без американски методи и Нобелови награди )) ще ви кажа как ще се излекува нацията -НАПРАВЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ ПО 2000 ЛВ И ДА ИМА РАБОТА - И ВСИчКИ щЕ СЕ ИЗЛЕКУВАТ !! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО В БГ !!!

31

Алов

преди 11 години

Мен трябваше да снимат. Върба ми е поникнала на *** от бездействие.

30

Алов до 37

преди 11 години

Еее,ами така е ..Кой за кво е учил...

29

Morkovenov

преди 11 години

Ami hich?

28

23 год

преди 11 години

Болен съм, но не от мързел, а от безпаричие. За тази болест наречена "безработица", още никой учен не е открил лекарство май.

27

Георги

преди 11 години

И мен ме домързя да чета цялата *** статия... Стига сте ми давали за пример някъкви смешни психолози и тн.. Младите ли са мързеливи? А кой ходят по протести и се борят срещу правителството? Дъртушките си седят на масата със салата и ракийка и викат браво докато гледат репортажи по телевизора.

26

DEVIL-JIN

преди 11 години

Като е такова времето на вън,да вали от сняг и да съм си легнал направо се разтапям от кеф.

25

Алов

преди 11 години

Мен си *** кефи да си боледувам. От мързел никой още не е умрял.

24

xyz-anonimen

преди 11 години

Ako be6e jiv dqdo mi,6te6e da kaje-"'Pusti kam6ik !!".Vsa6tnost,marzelivi sa ne samo mladite,no i tazi doktorka plus o6te 90 % ot kolegite i. Imam neposredstveni vpe4atleniq za tova !

23

Сенай Садък

преди 11 години

ох, станах, прочетох статията до половината ама ме домързя до края, премествам го в другия крачол и пак лягам айде лека

22

dampi0

преди 11 години

Абе хора не разбирате ли че навсякъде по света е едно и също. Живота е несправедлив, много хора работят и заплащането не им стига, и още куп проблеми. Депрсеивните и други състояния свързани с психични разстройства са естествен резултат от ерата в която живеем, особено ако се комбинира с неправилна ценностна с-*** и възпитание от родителите и лоша среда. Знам че е трудно, но трябва да се стремим да мислим позитивно и да сме добри, както и да не се заливаме с отрицателни и лоши мисли!

21

Манолски

преди 11 години

права е Местанска. Ама онзи Лютфи Местан е толкова мръзелив, че го мързи да работи за благото на България само простотии и интриги са му в главата

20

Анонимен

преди 11 години

"Няма хапче, което да ви помогне от утре да работите повече." аз се сещам понв за няколко.....

19

Анонимен

преди 11 години

В къщи имам такъв мързеланин и трябва да Ви кажа от опит, че мързела не мъчи него, а всички останали край него. Нищо не прави, лежи си по цял ден, храни се колкото трябва и повечко и не виждам къде му е мъката? Мисля, че така може да изкара 100 години, а останалите ще си отидем скоропостижно от това да вършим всичко в къщи и да го обслужваме. Ужас!

18

Анонимен

преди 11 години

Мърезът може да се дължи и на клинична депресия, при което се лекува не от психолог, а точно от психиятър с хапчета.

17

Анонимен

преди 11 години

Аз мисля че в статията определено има голяма доза истина. Чувал съм и преди за ТЕС и реших да си купя някоя книга, но се оказа че са изчерпани. За хората които са заинтересовани има много материали на английски. Които иска може да отиде в торент сайта на Pirate Bay, и да напише в търсачката emotional freedom. Успех.

16

До 15

преди 11 години

Ти определено не си с всичкия си!Предлагаш в 21 век,децата да са в калта,болни,голи и гладни?Колкото им плащат,толкова ще работят,това си е закон!

15

Анонимен

преди 11 години

Мързела се лекува много успешно с една здрава тояга. :)))Реално до мързел се стига в следствие на водене на нездравословен начин на живот като постоянното гледане на телевизия и висене на компютъра , липсата на редовно спортуване и некачествената храна. Аз лично не познавам нито един човек който да го мързи а да се занимава със спорт и да внимава какво яде. Нещата са свързани на енергийно ниво.

14

До 1 и 2

преди 11 години

Браво!Такава е истината!