158

АКТЬОР

преди 11 години

наистина вежди рашидов работи за интересите на турция и е турски агент и шпионин.това се вижда защтото той непрекъснато ходи в турция на инструктаж.защто не даде киноцентъра на русия да снима филми или на сърбия.вежди се самозабрави той е пропаднал тип алкохолиек ,пияница и побойник но лошото е,че е турски агент и шпионин.вежди има замък дворец във турция на брега на морето откъде толкова пари.аз като актьор щте отказвам да се снимам във турски сериали и предлагам всички български актьори да отк

157

НФСБ

преди 11 години

Моля, не цапайте патриотите от СКАТ с разни декласирани елементи!

156

Анонимен

преди 11 години

Няма да гласувам за Волен защото пътува за Франция това голямо престъпление къде се е чуло и видяло някой да ходи във Франци още повече и народен представител позор.

155

Анонимен

преди 11 години

182. Ааа така ли , добре че ни обясняваш , гаден ТУрчин .

154

ДР

преди 11 години

Аз ще гласувам за Партия Атака. Аз искам майка ми да получава 500 лв пенсия и коледни добавки. Защо в Гърция дадоха с пари от Европейския съюз коледни добавки към пенсиите, а в България не? Тези коледни добавки на Гърците са и наши пари на всички Българи. Поредната вноска на Дянков към Европа отиде за гръцките коледни добавки към пенсиите. Срам и позор за такива управници!

153

АнгелKo

преди 11 години

Еми тука Волен е абсолютно прав.Представям си какъв сериал ще измислят.Дето няма нищо общо с миналото

152

до 182

преди 11 години

Хайде стига с евтините политически клишета! Бойко на инструктаж при Обама, Сидеров в Москва, Младенов в Израел... Някой най-после ще защитили ли националния ни интерес, които не съвпада с турския? Всички знаем за апетитите й да си възвърна политическото и икономическо влияние над Балканите, неведнъж декларирани в почти прав текст.- Аман от продажни ***!

151

Анонимен

преди 11 години

165. А ти си ТУРЧИН , не се правете на българи , мм

150

Анонимен

преди 11 години

Както каза един мой приятел: " Щом само говорят за Волен навсякъде, явно много ги е страх от него". И има защо да ги е страх !

149

Ето кои плюят Волен!

преди 11 години

Алексей Петров неотдавна заяви коалиционни намерения със партията на СКАТ, за това свидетелстват публичните му изявления, в които той хвали олигарха и собственик на СКАТ Валери Симеонов. Преди няколко дни, националните ежедневници цитирайки Алексей Петров, излязоха със заглавия от типа- Алексей Петров: "Валери Симеонов е истински патриот. Бизнесменът Валери Симеонов е в много близки отношения и със Митьо Очите. Наскоро стана ясно, че партията на кабеларката СКАТ ще се коалира с наркобоса Димитър Желязков Митьо Очите.

148

Анонимен

преди 11 години

С турчин министър на културата какво очаквате, ако не пари за прослава на Турция? Сега ще правим политически "коректен" прочит на историята на ниво американски комикс. Явно сме продадени от "великите" сили на Турция и сега започват бавно и мазно да ни го...Те отричат и до ден днешен арменския геноцит, та едно робство и терор ще признаят. Не сте ни клали, обирали, малтретирали, ислямизирали, неее... Просвещавали сте ни, училища и университети сте ни строили, не е имало три синджира роби!

147

Анонимен

преди 11 години

Също се питам защо никой не показа срещата на Волен Сидеров с хората от село Мечка, а само поредната провокация срещу него. Аз съм от село Мечка и бях в читалището.

146

С теб сме Волене!!!!

преди 11 години

Само Волен, никой друг, всичко друго е ***.

145

Анонимен

преди 11 години

Това за ресторанта във Франция е поредната провокация, гледах по АЛФА ТВ фактурата. Това е фалшив документ без задължителни реквизити, всеки от вас може да издаде такава фактура. И забележете няма никакви подписи. Поредната гнусна провокация от СКАТ

144

Бундес Фрау Меркел

преди 11 години

Дойчланд казва НАЙН на Тюркей в ЕС, защото:- Клаус е по-хубаво име от Мехмед- Щефи е по-хубаво име от Айше- Мерцедес е по-хубава кола от Тофас Доган- Немската бира е по-хубава от турския айран- Шедьоврите на Бетовен са по-хубави от маанетата на Таркан

143

ДО 173

преди 11 години

Защо? се чудиш Какъвто треньора такъв и отбора.

142

Анонимен

преди 11 години

Всички гнусни лъжи и провокации са насочени нарочно срещу Волен Сидеров, защото някой го е страх от него и от партията му. Познайте кой е той?

141

имигрант

преди 11 години

До: номер 15Абсолютно си прав за Левски!Левски е държал да се води строга отчетност за парите за Революцията и прибирането само на една паричка в нечий джоб се е наказвала със смърт!А "Новият Левски" колко хилядарки похарчи във Франция с гаджето си?

140

Анонимен

преди 11 години

така е при герб , сега ще знаеш за кого да гласуваш на изборите

139

ДО 161 МГ

преди 11 години

И този човек ръководи министерството на културата!!!!!! егати държавата.