46

CIGO SEKSA

преди 11 години

AZ VE`E PRAVIH SEX KATO SE SABUDIH S PRIQTELQT I SLED KATO SE OBRASNAH I SI VZEH DU[ SE STQGAM ZA RABOTA A VIE SI ZLOBEJTE.

45

Анонимен

преди 11 години

За съжаление ги стигнахме американците...Безбожен народ->отчаяние->озлобление->всякакви гадости...

44

ivan.verona.italia

преди 11 години

PREMIER -- POJARNIKAR PREMIER -- MAFIOT NAROD -- ZASPAL NAROD -- RObSKI NAROD -- OV4E STADO DARJAVA -- LUDNITSA DARJAVA -- KO6MAR

43

Алов

преди 11 години

От кога ви говоря ,че психично болните и сакатите трябва да се приспиват още след поставяне на диагнозата за да не са във вреда и в тежест за обществото.

42

do 68

преди 11 години

не знам дали ти е хрумвало, но ако дойдат фашисти на власт, половината герберасти най-вероятно ще са фашисти.п.п. отнася се и за половината от не-герберастите.

41

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 59Забележи: Не можеш да гласуваш.а само чрез "Отговор" да пишеш тук:):):) Целта изглежда е да ни насъскват един срещу друг,за да сме разединени, а и посещенията да са повече. Много хитро,но няма да се регистрирам в сайт,който ми ограничава свободното мислене!!!

40

имигрант

преди 11 години

Настигнахме ги американците ... ама не по заплати!!!

39

Анонимен

преди 11 години

Фашистите от ГРОБ масово унищожиха психиката на хората.Всеки трети си говори сам.Всичко се връща един ден.

38

макето

преди 11 години

Народа бавно и полека почна да изтрещява при демократията сега в семейството утре и на улицата това ни чека а и целиот свет на там връви лека им пръст

37

hakat qko

преди 11 години

111

36

странно

преди 11 години

Странно, възрастната жена е намерена в коридора. Дали не е отворила вратата на някой, който е искал да влезе и този някой да я е гръмнал след което да е гръмнал и останалите, после да ги е намушкал, та да има вид на битово убийство. Журналята я разровете малко, може да се окаже, че е ликвидиране на свидетели или разчистване на някой дилърски пункт. Щото така, битово престъпление без скандал, без свада, без никой нищо да чуе. Нещо много професионално изглежда това битово убиийство.

35

Бай Иван

преди 11 години

и като имам регистрация ко?пак шемета ме цензурира

34

ами

преди 11 години

Демокрация-свобода на словото- да ама НЕ!Не и в България!Полицейска държава!

33

Анонимен

преди 11 години

aaaaaaaaaaaaaaaaa kakvo stava v Boikolandiq ?4e se iztreshtq taka !tova e ot mizeria ili bezdelie

32

Пепи

преди 11 години

Хората изтрещяха от немотия! Лека им пръст на починалите!:(

31

Анонимен

преди 11 години

Някой явно се е събудил доста ентусиазиран в петък сутринта и се е развихрил - било то с 3 регистрации или просто е побарал подходящата заявка. Браво, колега ! Признаваме Вашата ерудираност в уеб програмирането (или цъкането на 3 копчета през 3 браузъра ... ) !До ***: 36 от 47 коментара да са блокирани едва ли е най-доброто начало за денят Ви, но поне може да ги възстановите. Все пак заради тях се прави част от посещенията и трафика Ви на сайта.

30

МИЛИЦИОНЕРСКА ДЪРЖА

преди 11 години

111

29

Velika

преди 11 години

Въййй, 36 "delete". Тюх-Тюх!Че като искате регистрация, поне вземете мерки да не може от 1 IP адрес да се правят 15 регистрации де!

28

Бай Иван

преди 11 години

няма такъв майтап като този сайт.Жалко за загиналите, но в България трябва да се спре с практиката психично болните да ги питат дали искат да бъдат,регистрирани като такива

27

Селски бек

преди 11 години

Абе, мишоци, пак ли започнахте да триете???