31

До 12

преди 11 години

Вярно пич,на тебе как ли са ти дали диплома !?

30

Даола

преди 11 години

В тези форуми не мога да разбера, защото хората се обиждат един-друг, а не дискутират по-сериозно проблемите от статията и не споделят своите предложения и идеи ? За да има смисъл това писане тук .Обществено мнение се създава, когато се натрупа критична маса от идеи и предложения по даде проблем.

29

Klarinetov

преди 11 години

O, kolko milo!!! Sardechno blagodarim, g-n Minister!Ama bg upravlyavasti dali sa se uchili realno nyakoga v bg uchilista i kato kak li sa se uchili po mathematika, geografia,etika, estetika,informatika , predstavyane na sobstveno mnenie i znanie pravi pred publikata na drugite uchenitzi, uchiteli , roditeli , drugi hora ot bg obstestvoto ?!?!

28

Анонимен

преди 11 години

Мислещ,то е ясно че способностите ти в това отношение са ограничени и просто цитираш нещо,което си чул на улицата или в кафенето !

27

До 25.

преди 11 години

Никой не казва, че работят само докато са в училището. Логично е да се помисли и за въпросните "извънкласни дейности", които споменаваш. За отпуската - провери внимателно и виж дали греша. За въпросните приемни изпити и.т.н... това е работа по желание и им се плаща допълнително /колкото и мизерно да е/...

26

Даола

преди 11 години

Ако сменяме правителствата на по-кратък срок, може би ще е по-добре, защото по-често ще се погрижват за доходите ни предизборно .

25

Анонимен

преди 11 години

Дончева,когато детето ти не желае да учи спасение няма ! И при най-лошия и некъдърен учител,все пак има учебници,ако детето ти е толкова любознателно и ученолюбиво,да си ги чете само! А в краен случай,можеш да му преподаваш и ти,щом си толкова наясно с нещата !

24

Анонимен

преди 11 години

Алооо, мислещия. Това, че учителите прекарват по 4-5 часа на ден в училище съвсем не означава, че работят толкова! А кой мислиш проверява домашните и контролните? А кой си подготвя уроците за другия ден? Колкото до огромната отпуска и тук грешиш. А да ти е хрумвало, че лятото има приемни изпити за гимназиите, кандидатстудентски изпити, поправки и т.н? Е, кой мислиш, че е зает с организирането им и проверката на знанията? Да, не си ти, а са въпросните учители, които според теб са в отпуска.

23

Мислещ до 22

преди 11 години

Брато, вместо да се правиш на виртуален Командо си кажи защо смяташ с коя част на тялото си мисля?!P.S. И без да ми се надуваш... гном.

22

До 21

преди 11 години

Да беше наблягал над уроците на времето или малко да актуализираш познанията си по отношение социалния и материален статус на учителите !

21

Анонимен

преди 11 години

До мислещ , брато ти с *** ли си мислиш?

20

Мислещ

преди 11 години

Каквото и да говорите, учителите генерално не са толкова зле. Познавам един, който преподава на малките /от 1-ви до 4-ти клас/ в най-просто училище и взима около 750 лева заплата. На това отгоре учителите имат около 50 дни годишен отпуск... Помислете и по колко часа на ден работят.. Няма да споменавам ваканции и.т.н... Така, че тези 12% са си направо път към богатството мен ако питате. P.S. Нямам за цел да омаловажавам работата им, а просто да наблегна, че има далеч по-зле...

19

.....

преди 11 години

Всички учители реват за заплати но никой не споменава това, че 80 процента от тях дават и частни уроци по домовете си, приходите от които не се декларират никъде.

18

дончева

преди 11 години

На какво научиха децата ни? С какво заслужават постоянно повишение не ми е ясно.

17

До данъкоплатец

преди 11 години

Мога да ти кажа само . че в Турция учителите имат право на пенсия след 20 години стаж и трудът им е доста по-оценен от тук.А и пенсиите са им твърдо над 1000 лири и след 45 години могат да си работят нещо друго дълго време.Тая информация , че на учителите не им дават да гласуват и не ги викат свидетели в съда я е измислил някой *** като теб.Ако не вярваш си провери инфото от някои достоверен источник.

16

до 14

преди 11 години

"АМАН ОТ ИБРИКЧИЙ"..............................................Ето за какво образование плащат данъкоплатците!!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 11 години

До вечно недоволните пишещи.Колкото и да са дали учителите от себе си е повече от всички вас взети заедно.

14

Анонимен

преди 11 години

ама тая държава не е само учители има медецински и различни видове работници които плащат данъци

13

Анонимен

преди 11 години

До Данъкоплетец НЕДЕЙ ДАВА ПРИМЕР С ТУРЦИЯ КАТО ТИ ХАРЕСВА ТАМ ВЪРВИ АМАН ОТ ИБРИКЧИЙ!

12

до 3 проСт бугарино

преди 11 години

Как може да има в тая България толкова прости космясали таш*ци като тебе бе?