52

Eli

преди 11 години

До 60 по-разумните от нас могат да правят разлика между религия и фанатизъм, така че спокойно. Пък и да има война, тя няма да е първата заради съвременната популярна митология наречена религия.

51

екс

преди 11 години

До 55, да и християнството е било варварско ... във варварските времена, обаче !!! Когато е нямало наука и факти, доказващи, че всички това е безсмислено! Сега вече не са варварски времена - всеки човек има достъп до телевизор, компютър, учебници! СЕГА вече е непростимо такова държане в обществото, както и манипулиране и промиване на мозъка! Това се нарича ПРОГРЕС !!!

50

Елица

преди 11 години

Не за друго ами заради такива недоразумения трябва да се познават религиите- исляма е нов прочит на юдаизма, както подсказва и 53, и това е всеизвестно на всеки със средна обща култура. Там е въпроса, че исляма, както и много религии в миналото и в съвремието са опетнени от хората, които ги използват, за да контролират масите- това се случва и днес и в миналото, случвало се е с всички религии, както и с християнството...ВИНОВНА Е НЕ РЕЛИГИЯТА, А ХОРАТА!

49

Анонимен

преди 11 години

Тази като е чула 17 г затвор и е припаднала . Заслужава да умре посъщия начин !

48

Анонимен

преди 11 години

Всички крайни ***, християни...въобще всички фанатици - ***. С техните прийоми - първо бавно, 24ч. набучване на кол. После печене на бавен огън, докато кожата почне да цвърчи и се появят мехури. После заливане с чувал сол и продължаване на печенето. Пожелавам го на всеки религиозен ***, каквато е тази...."майка"!

47

Анонимен

преди 11 години

Не спряха да ни насъскват срещу мюслитата- промиват ни мозъците, за бъдещата война. Поне по две подобни новини на ден чета.

46

Анонимен

преди 11 години

54. Земи та си го отрежи .

45

Анонимен

преди 11 години

едно време всеки *** е можел да се скрия зад религията, но сега всички подобни фанатици в панделата! Там религията може и да не сменят, *** резбата не се знае

44

аз

преди 11 години

До 55 да така е , но там говорим за вещерство и вещици мисля че отиваме към друга тема :)....

43

Ангел

преди 11 години

Хич не ме учудва новината.В анадола децата ядат як бой ако не научат тоя *** корана на изус.Някои умират други не но всички накрая стават *** и маниполирани псевдо човеци дето за нищо не стават.Затова тая религия няма бъдеще в света и чакам времето когато великите сили ще я изкоренят от планетата земя

42

до 51 (az)

преди 11 години

А средновековието, инквизицията, лов на вещици, еретици, учени, твърдяли, че земята е кръгла?И Християнството е същия шит, само дето западната цивилизация малко се е "цивилизовала" и е се е развила отвъд средновековието...

41

Анонимен

преди 11 години

47, аз па мога да си заложа левото мъдо, че и един ред не си прочел, нито от Библията, нито от Корана, само си подочувал туй-онуй и сега си говориш ей така :)

40

God

преди 11 години

До Христянин: Аз като атеист не мога да разбера как в 21-ви век за някой религията е толкова важна, че да убие детето си. Трябва да има нещо много сбъркано във "вярата" му. Всеки да вярва в каквото си иска, но да убиваш в 21 век за това е леко идиотско. Ислямът е 3 века след християнството. Нормалното е неговите последователи да са някъде в 17-18 век сега.

39

Eli

преди 11 години

Какво плюете Корана, като той е 95% Библията и никъде в която и да е религия не се казва убийте си детето, ако не запомня неща, които не разбира.

38

Анонимен

преди 11 години

До 34 За това нашат религия се развива ( например че Папата си направи twitter профил ;) а не да стои с средновековни разбирания

37

az

преди 11 години

абе мюсюлманите са си фанатици и това не е религия тяхното , до сега никъде не съм прочел да са убили християнин заради това , че не знае Библията . Корана е една измислена история в която хората се кланят на човек а не на Бог. Колко много хора измряха заради тази пуста религия , трябва да се забрани защото почва да вреди на хората..

36

Анонимен

преди 11 години

и да допълня: ислямския бог въобще не е същия като християнския. той е антихуманен и кръвожаден като демоните на които са се кланяли ацтеките.

35

Анонимен

преди 11 години

36. Ох що не се скриеш и ти , какво ли ти трябва и на теб, Чети си корана и си гледай кадъната .Жалко за детенцето !

34

Анонимен

преди 11 години

изродщина има навсякъде, но при мюсюлманите е недостижима.

33

до 34 от славянин

преди 11 години

''Пич'', ти явно май хабер си нямаш, че в корана пише да се изтребват неверниците (като християните например) където ги свариш! До козирката ми е дошло от такива невежи и *** ''християни'' като теб! Освен това явно си извънредно скаран и с историята!