273

Вирджиния

преди 11 години

Ами не си измислям, вие какви си мислите, че са по-зле от нас ли....Това е статистиката за тях. " . БВП е близо $19 млрд.,. На глава от населението се падат $ 9000. Средната работна заплата е 400 евро."

272

НЯКОЛКО ФАКТА

преди 11 години

В Скопие изпитват ужас да не би да се каже нещо добро, нещо неутрално, и дори нещо не дотам злостно срещу българския народ. Спасяването на българските евреи според скопската пропаганда трябва да бъде забравено и акцента да падне изцяло върху съдбата на евреите от Вардарско и Беломорието. Не са важни сложните разговори между Берлин и София тогава, не е важен немският натиск, особено за сафардските евреи в Солун /изцяло под немско командване/, не е важен европейският пример на Елзас. Важно е сране

271

Вирджиния

преди 11 години

Икономическите показатели на Македония са по-добри от тези на България, ами жалко, но фокт.

270

Анонимен

преди 11 години

Македонското управление води държавицата им към крах.Ние трябва да оставим тези управници да се бесят, щом така им харесва, но защо да страда и народът, който са наши братя и сестри?Те икономически издишат и рано или късно ще се кротнат, но трябва да мине още време

269

Чупакабра

преди 11 години

Македония? ХаХА, такава държава нЕма

268

Любов

преди 11 години

Истината е,че на народа грам не му пука за тъпите политически кампании,той знае само,че живее зле,и живее зле и в БГ,и в МК!Който не е ходил в МК,нека да отиде,за да види,че никой не ни мрази,това са само някакви *** медийни кампании,които се опитват да насаждат омраза между нас.Няма по-голям кеф от това да си сипеш една ракия със съседа, да си оплачеш мизерната съдба,а накрая да го изкараш на песни и танци.На Балканите сме си едно,или поне така трябва да бъде,за да сме силни,нека го разберем!

267

гог

преди 11 години

не са виновни македонобългарите там --други са виновни.

266

Анонимен

преди 11 години

Има една поговорка: Що е маке все е ***... Изводите за Вас.

265

Анонимен

преди 11 години

Албанците са по-разбрани и не са с промити мозъци в сравнение с тея.Аз не разбирам каква им е целта , дори и да са антични с какво ще им помогне това на тея *** ?!?

264

Вирджиния

преди 11 години

Нямам думи просто...еврейската клика около Бойко доунищожи България, досъсипването на армията ни не е случайно, България остана без икономика и без армия. За жалост Тиквата продължи традицията да слага като външни министри евреи. "Миакетата" /реално това са си българи с помитимозъци/ може да имат вевтилатор на знамето, но имат по-работеща икономика от нашата и по-мотивирана и поеспособна армия и най-важното-нямат евреин за външен министър.

263

Анонимен

преди 11 години

Хич не ми дреме за шепата родоотстъпници в скопие ,платени агенти на белград и плюещи по България .въпроса е какво ще правим с истинските българи в македония ?

262

Анонимен

преди 11 години

Време е за еносис.България трябва да си прибере територията,която ни окрадоха през 1945 и сърбеещите се макета да си седнат на д.то Нали не сме закъснели?

261

мaорa

преди 11 години

Aбе еднa държaвa с Вентилaтор зa герб не ми я хвaли !!!!!

260

Анонимен

преди 11 години

Тея мишки се побъркват нещо , . а на никой му дреме какви са и за какво се борят ?!?

259

Анонимен

преди 11 години

Те там не са и чували за JUMBO :)

258

До коко

преди 11 години

Охридското езеро, манастири, Билянини извори и всички други Български забележителности са си наши и ще си ходим когато си искаме ама какво да правим с албанското население там?

257

Анонимен

преди 11 години

Като Македония може и да не влезнат, но като Албания, може :D

256

ха-ха-ха

преди 11 години

Македонския меч на снимката да не са го взели от JUMBO?

255

Утрински курец

преди 11 години

Не е далече времето когато всички сега определящи се македонци ще са с разбити *** от албанците но и с български паспорти за да им зарастнат задниците.

254

koko

преди 11 години

Спрете да ходите по екскурзии в Македония - Охридското езеро, манастири, Билянини извори. Все пак те разчитат на парите от туризма. По този начин ще им покажем и нашето несъгласие с методите им на отношение към нас.