231

Пурко

преди 11 години

Белене е необходим на нас!!! Това, че от всяко нещо някой краде е повече от ясно. Въпросът е да се открадне по- малко, а да има повече за нас! Ако искаш обратното- развивай и помагай на Тиквария, а не на България.

230

Анонимен

преди 11 години

А шефът на АЕЦ Козлодуй, отива на посещение в Китай, по покана на Уестингхаус. Да разгледа новите им 1000 мегаватови реактори. Чудно по какъв критерий ще ги избира? Може би по цвета!

229

бате Тъпчо

преди 11 години

До Анонимен 215 Еми няма само ние "тъпите"да умираме от глад я,нека и ти да намажеш,но ти пък си от тарикатите и ще умреш от преяждане.Холестирола ти е висок,а това води до преждевременна смърт.

228

румен221

преди 11 години

БНТ: " Панорама",08.04.2011г.- Борисов:" - Ако послушаме сините и се откажем от "Белене", отиваме на Арбитражен съд в Париж. 2017г. спира 5-и реактор на "Козлодуй" и Русия не удължава срока му (само тя има право), 2019-спира 6-и реактор, пак няма удължаване.- Токът поскъпва 18 пъти. - Икономиката загива. - Трябва да внасяме ток от Турция, а мен ще ме съдят за национално предателство."- ЕДИН ПЪТ И БОКО ДА Е ПРАВ, НО СЪЩИЯ СЛЕДОБЯД СЕ ОТРЕЧЕ ТРИ ПЪТИ!ТАКА Е... И СВЕТИ ПЕТЪР СЕ Е ОТРЕКЪЛ ОТ ХРЕСТОС ОЩЕ Н НОЩТА НА ЗАЛАВЯНЕТО МУ- ПРИ БОКО НИКОГА НЕЩАТА ТЕ СА ТАКИВА КАКВИТО ИЗГЛЕЖДАТ...- ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ СПИ, НО НИ СПИ...- ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ Е МЪЖ, НО НЕ Е...- ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ Е ПОЛИТИК, НО НЕ Е...- НО КАКВО ОТ ТОВА... И В АМЕРИКА "СОВИТЕ НЕ СА ТОВА, КОЕТО СА..."...

227

Гюро Михайлов

преди 11 години

Ама хиииииииич не ме интересуват мислите от тиквиния бостан! Не може една пожарникарска струя да полива мисълта ми за развитието на ядрена енергетика, енерго- блокове, Белене, АЕЦ... Не искам да корозирам. И няма!

226

Анонимен

преди 11 години

До Василев - Ами като си гламав и ***,недей да рИвеш,а да беше и ти понамазал от приватизацията,ама нали по това време беше на 4 км ,та остана с пръст от лявата ръка в устата и с пръст от дясната в пърдялника си!

225

Анонимен

преди 11 години

Всичко що е член на гЕРБ и всичко предложено от него е КОРУМПИРАНО НЕКОМПЕТЕНТНО обикновено без диплома или нужната квалификация НАГЛО КРАДЛИВО ЛЪЖЛИВО ПРОСТО

224

Анонимен

преди 11 години

Всеки 10-ти кредитен милионер е бил ченге...

223

Radiacionen tip

преди 11 години

Депутатите от ГЕРБ, които са вносители на въпроса за предстоящия национален референдум, ще създадат юридически прецедент, като агитират и гласуват "против" собствената си инициатива. Цялото герв си е прецедент, ама, всяко чудо- за три дни, пардон, години. А, *** те минели, бе!

222

Izbiratel

преди 11 години

До гражданинза или против да гласувам************************Абе и това ли да ви уча - С две бюлетини едната За а другата Не. Бащицата може да казва НЕ преди референдума а след това може да казва ЗА. Гласувайки с две бюлетини вие ще можете 100% да сте сигурни че сте изпьлнили волята на Бащицата...

221

Radiacionen tip

преди 11 години

Тиквата ще даде близо 1 млрд за изтребители, все едно сме във война- за какво са му? И откъде ще "извади" парите!? Иначе Белене било скъпо! Може да е малко по- скъпо, но хем по- практично, хем по полезно, хем по- смислено!

220

Дед Мороз

преди 11 години

До Божковкогато използвате думи като "бъзикам", разберете какво наистина означават. На Вас кой Ви бърка в *** с пръст че изпозлвате думата бъзикам. освен ако не Ви харесва това действие

219

Курдю Коленков

преди 11 години

До Василев Как кои БЕ!Аз си мислех,че бяха тези,които като почнеш от правителството на колегата ти от психото Филип Димитров и най-вече Иван *** с неговия придворен мистер 10%-всички комунисти!

218

Сретан Йосич

преди 11 години

Вие го махнете от Власт,аз ще го махна от екраните ви както само аз си мога :)

217

Анонимен

преди 11 години

"анализаторът" Константинов нали беше математик и смяташе изборите.Има ли вече нещо по което той да не е "***-изатор"?

216

Анонимен

преди 11 години

МАХНЕТЕ ГО ТОЯ *** ОТ ЕКРАНА МИ...,МОЛЯ ВИ!

215

Реалист

преди 11 години

Калинки и Ядрена Енергетика,две абсолютно несъвместими неща!!

214

какво е герб......

преди 11 години

Няма герб...има маса недохранени и гладни хрантутници ...слушащи и изпълняващи повелята на един меко казано много *** недоразвит умствено индивид....

213

Анонимен

преди 11 години

Аз Гласувам за Глас Народен на Светльо Витков както и за него за Президент.Подписах се за референдум защото смятам, че България трябва да е енергийно независима.ВЕЦ и ТЕЦ са частни американски дружества. АЕЦ да бъде с държавно поне на 51%.

212

До изборите.....

преди 11 години

Ядрена енергетика и Борисов...Все едно магаре ....ама от най тъпите магарета - да има мнение по въпроса ....По бързо да идват изборите...да го облекат в раирано костюмче и да вървим напред .....