82

Анонимен

преди 11 години

А за Банско нещо решиха ли ??Или там може Цецкото да си да си кара тракторите на воля?

81

Анонимен

преди 11 години

Ще бъде прецизирано и определението за дюни.????? То изведнъж да не це окаже че има дюни само на Марс и на Луната ?

80

Бойко Борисов

преди 11 години

За първи път сега се пропукаха организираните групи и пропяха в арестите или споделиха с нас в арестите и отидоха и посочиха трупове. Ние в момента разкриваме поръчкови убийства. Отиват и показват: "Ей тука в тая ливада има труп, ей тука някъде го копахме". Колегата Цветанов с един багер копае и вади трупове!

79

Анонимен

преди 11 години

Чашките на язовирите дюни ли се водят?

78

задрямал

преди 11 години

На снимката пожарникарят липсва. Той е задрямал някъде. Мутрите от охраната му го търсят. Когато го намерят и го събудят, той отново ще се появи. На следващата снимка.

77

Анонимен

преди 11 години

Герб, ако не спечелят изборите, ще се разпаднат, защото в тая партия всички са алчни безидейни мижитурки и нагаждачи, които търсеха келепира и сега му целуват ръка на Боко, но първи ще се разбягат, когато той падне от власт...

76

Svilen75

преди 11 години

Пълна проверка на приватизирани държавни и общински имоти и заменки на гори, пълна забрана на строителство в защитени територии. Чак тогава ще кажа "Браво".

75

Иван Славков

преди 11 години

Ми обидно ми е, казвам ти. Защото ти не знаеш как се появи Бойко?! Аз бях в управителния съвет на застрахователното дружество СИК. Защото всичките мутри ме знаят кой съм. По спортна линия и не само по спортна. И Георги Илиев, лека му пръст, и брат му, нямаше техен рожден ден, на който аз да не съм централния гост. И така, седя с Тодор Живков ден, два, три, да кажем, след като му махнаха горе пазачите. Които не пазеха вилата, а пазеха той да не излезне някъде. Домашен арест. И пристигат горе посрМи обидно ми е, казвам ти. Защото ти не знаеш как се появи Бойко?! Аз бях в управителния съвет на застрахователното дружество СИК. Защото всичките мутри ме знаят кой съм. По спортна линия и не само по спортна. И Георги Илиев, лека му пръст, и брат му, нямаше техен рожден ден, на който аз да не съм централния гост. И така, седя с Тодор Живков ден, два, три, да кажем, след като му махнаха горе пазачите. Които не пазеха вилата, а пазеха той да не излезне някъде. Домашен арест. И пристигат горе посред бял ден и влизат Венци Стефанов и Пашата. Заповядайте, какво ще пиете?" И Венци тогава казва: Другарю Живков, добре си живеехме при вас"...А те бяха бензинджии... И сега виждаме какво стана, искаме да ви върнем малко от добрините, които сме видели, дайте ни една стая тук и ще имате 24 часа охрана." И така се появи Бойко там. Те не го пускаха да влезне вътре в кръчмата бе, сикаджиите, в кръчмата дето избиха бай Миле, Бойко седеше отвън да пази колите. После охраняваха и царя. Така се появи частната му охранителна фирма. И после е търсен такъв за главен полицай, който да снася абсолютно всичко на американците. Не на европейците.

74

кристално ясно

преди 11 години

Кабинетът обеща да не обещава да обещава: пълна, непълна, полупълна, незапълнена, празна, забрана/незабрана на строителството на нестроителството върху дюни, без дюни, под дюни, встрани от дюни.

73

до 88

преди 11 години

Обещаваш ти.....дръжки. С кой ще го смениш??? Пак с тройната коалиция ли?? Не, мерси!

72

Анонимен

преди 11 години

А върху горите?

71

ISKAM SI PARITE !

преди 11 години

BSP ,NEZABAVNO DA MI VURNAT RUSHVETITE DETO IM DADOH ZA TEZI DIUNI....INACHE SHE SI SLOJA VAJETO NA VRATA !!! ZASTO ME IZLUGAHTE CHE VSICHKO BILO ZAKONNO...CHERVENITE SA NAI GOLEMITE SHARLATANI !!!!

70

до 86

преди 11 години

Не винаги приятeлю най-лесно е такваз каша да се забърка че от откраднатото и построеното и пепел няма да остане и.общо взето няколко месеца остават кой кум кой сват някой ще яде сопата.

69

Анонимен

преди 11 години

Аз пък им обещавам,е след изборите ще ги смениме - цялото правителство , воглаве с ТИКВАТА !

68

Анонимен

преди 11 години

Плюете го вие Бойко ама ич не е за подценяване. Ще пусне цялата магистрала точно преди изборите, Дунав мост 2, пенсийките ще поувеличи, ще вкара един- двама в затвора......

67

Анонимен

преди 11 години

НФСБ и Атака - Властта винаги ще бъде мираж, ех съдба...

66

Дойн

преди 11 години

До СТРАНДЖАТАЧудя се наистина ли има *** дето да ти плаща или е някаква самоинициатива? И в двата случая обаче е нужен интелект...

65

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Откривам дебатите по парламентарни избори 2017 година... - тия са ясни...

64

танкист

преди 11 години

до 80, представи си само боко излиза на трибуната да чете реч, след третата дума председателя се принуждава да изключи микрофона и сконфузено му подава буквар за 3 ти клас, за цюцюн да не говорим щото не е много сигурно дали въпбще познава която и да е буква. тоя е по загубен и от кокошка.

63

STROITEL

преди 11 години

...HORA .IZGORIAH -KOI STE MI VURNE PARITE KOITO DADOH ZA RUSHVET NA BSP ZA TEZI MESTA !DOLU GERB !