81

elfi07

преди 11 години

А някой обърна ли внимание, че при думите на "президента" за благоденствието и благосъстоянието на българския народ показаха снимка на Ню Йоркската фондова борса. Това не е ли гаф - а и като се сетя как на "презентирането на нашия кандидат" за президент мутрата ББ го удари с пръст по челото и той мълчеше с виновна усмивка. Както се казва - без коментар за *** и слугите на ББ около него.

80

mnogo dovolen

преди 11 години

Ako za gafa na prezidenta e vinoven IVAN KOSTOV nie kazvame bravo VANIO bravo KOSTOV Eiii goliam mu6murok ot teb izleze Na prezidenti gaf4eta da pravi6 Kaji si kak go napravi Na bat PETIO i na karlovskia duduk niama da kazvame

79

KOKO

преди 11 години

Или ни взема за *** или тои наистина е ***,има и трети варянт да сме станали щат на usa е го намеква

78

Анонимен

преди 11 години

Логично би било да се провери всичко по няколко пъти, особено като става въпрос за официално обръщение на държавния глава. Толкова ли една снимка не можаха да намерят? И не е виновна само служителката на туристическата агенция, а също така и президентът и целият му екип, които би следвало да подадат оставки. В Япония транспортният министър подаде оставка, защото общото закъснение на влаковете за една година било 3 минути.

77

Анонимен

преди 11 години

Не му прилича да ми развива урок по география, като някой първолак можеше да пожелае весели празници като толкова една реч не може да напише.

76

Анонимен

преди 11 години

хааххахаха няма такъв смях, значи, сгрешилата служителка го отнесе милата, че президента е *** и не е прегледал речта си, че ако от Балкантурист бяха качили снимка на х*й, щеше ли да я покажат без да мислят, за уволнение си е плевньо

75

AHA

преди 11 години

Тази слyjтелка не взема заплата като президента и естествено отговорността и не е саащата.Плевенлиев да не си мие рацете с подчинените а да си поеме отговорност като глава на дарjавата.Толкова ли е неграмотен да различи нашата дарjава с америка,ОСТАВКА

74

Анонимен

преди 11 години

Не.. много сте ми интересни...ГЕРБ тва...ГЕРБ онова... а кой? Я ми кажете кво предлагате...Станишев... и ква ще е разликата... ;)

73

AHA

преди 11 години

плевната трябва да се извини и подаде оставката.Тои е президент и лично тои е отговорен за подигравката му с балгарите и с Балгаря.

72

.

преди 11 години

Много ясно , че трябва да си ходят тея от балкантурист ...не може с години на сайта им да се рекламира с фалшивата снимка и ако не беше гафа с обръщението все още щеше да си краси сайта на балкантурист.Това все едно аз да си пусна сайт за хотелски услуги и вместо снимки на семейния хотел да си сложа снимки от Риц или Хилтън

71

Анонимен

преди 11 години

Толкоз много снимки у тая агенция, той баш със тая намерил да се хвали, утре очаквам да чуя че Плевнята е построил и планините и природата. Има си природозащитници тои каква работа има да показва снимки от туристически агенции.

70

112

преди 11 години

Да се проучи кой е правил тая снимка и повече никога фотоапарат да не докосва!!!Това е гнусен световен заговор срещу най-влиятелната европартия ГЕРБ.Всичко това чини ми се инициирано от Станишев чрез свои сподвижници в Скалистите планини.

69

Анонимен

преди 11 години

ПЛЕВЕЛА ОБИЧА ДА СЕ СРАВНЯВА С ВЪРХОВЕТЕ НО МЯСТОТО МУ ДО ТИКВАТА ГО ТЕГЛИ КЪМ ДОЛНАТА ЗЕМЯ КЪДЕТО ВИРЕЯТ ПРЕДАТЕЛИТЕ И ЧУЖДОПОКЛОННИЦИТЕ!

68

Анонимен

преди 11 години

Значи Балкантурист краде чужди снимки, а Плевньо и компания крадат от Балкантурист! ПЪЛЕН ЦИРК!!!

67

Анонимен

преди 11 години

ама що от Балкантурист ще уволнявате първо, бре, уволнете тези от президиума, дето нищо не разбират и качват квото им хрумне без да проверят и без да помислят, ако въобще могат да мислят

66

Анонимен

преди 11 години

Пи*ове, само да ви напомня- този *** е Върховен Главнокомандващ на Българската Армия. Няма майтап, проверете ако искате

65

Анонимен

преди 11 години

и речта, и снимките, и всичко като цяло беше тъпооооооо, в желанието си да е ново и оригинално, освен до излагация до друго не стигнаха :DDDDD

64

Анонимен

преди 11 години

До До stevo 32 ***,какъв Първанов сънуваш? Чувал ли си за принципа на доминото? Идва новият и си води свитата.,Старите къш.

63

Истината!

преди 11 години

ГЕРБ се готви да вкара България във война с Иран!Израел и САЩ са се договорили Боко Тиквата да обвини Иран и Хизбула за атентата в Бургас за да си запази властта и тайната за тъмното му миналo!

62

Бранимир

преди 11 години

Защо е уволнена служителката на балкантурист, този който е правил презентацията трябва да понесе последствията, а не служителката. Защо взима снимки от сайтове имат възможност нека идат с правителствената кола и си направят актуални снимки, или всичко е правено в последния момент и са харесали най-хубавия фотос хехехе помислете да си върнете служителката, президента да си оправи коелктива!!!!!