71

Анонимен

преди 11 години

84, още 100 пъти ще ни ги праща докато има кухи тиквочи като долните които милеят ли милеят за руснаците и не осъзнават и грам от това което си написал. Пак повтарям, че в света няма държава която да се е обвързала с Русия и да е прокопсала.

70

Анонимен

преди 11 години

А как българия да произвежда конкурентни за 21-ви век стоки при положение, че заводите ни са правени по образ и подобие на Руските заводи от 19-ти век. То руснаците и сега не произвеждат нищо конкурентно като за 21--ви век, нито самолети, нито коли, нито телевизори нищо нищо.Какво остава за България, която никога няма да се оправи защото крепостните селяни тук още си търсят русия да дойде да ги оправи отпивайки чаша водка и проклинайки съдбата си. Вместо просто да работят.

69

Анонимен

преди 11 години

Каква ти повишена покупателна способност, цял живот спестявахме за лада и я чакахме да ни я продадат с години. Когато 89-та се отвори пазара за родни стоки, се оказа, че са скъпи, но за сметка на това некачествени. Затова и маса заводи като кремиковци мини и т.н. просто фалираха, а други трябваше да минат в частни ръце за да ги закрепят и да съществуват. Бай тошо за няколко години ви купи по една панелка и вие се помислихте за граждани, но си оставте роби с робско мислене.

68

Анонимен

преди 11 години

Всички локомотиви по гарите са руски, а някой вагони са български произведени в трансвагон. Поредния завод построен от руснаците за руснаците, а българите бяхме роби там. По магазините нямаше западни стоки по магазините нямаше НИКАКВИ стоки дори и български освен сирене и хляб за които чакахме на опашки и често купувахме с купони. Лесно е да създадеш илюзията за богата държава особенно сред хора с малко мозък. Национализираш всичко на народа, оставяш го да мизерства по селата и хоп държавата има

67

до 77

преди 11 години

Явно не си живял по онова време, е нека те светна проблема не е че нямаше просто в кварталите имаше по 1 - 2 магазина една сладкарница и една кръчма туй беше и магазин в събота или неделя не работи другото е пропаганда на *** Ваньо червената подводниа.

66

do 62

преди 11 години

Абе незнам дали е от колите, ама пътищата не беха такива гробища, когато карахме ладите и москвичите! Май хората беха малко по-умни и човечни! С мерцедесите и БМВ-тата като че ли нахлу и неква чума по мозъците на хората - комбинацията на черен мерцедес с трещяща чалга отвътре доведе до пълно изкуфяване и масови самоубийства по пътищата!

65

Анонимен

преди 11 години

74 знаеш ли какво е СИВ ? Знаеш ли всичките ни заводи като Кремиковци, Нефтозавод, АЕЦ и т.н. от кого и за кого са били построени ? Знаеш ли кои е взимал всичкото имуществона населението и просто го е национализирал, а сега не можеш да си го върнеш заради бумащина.Изобщо имаш още много много да почетеш и преживееш за да съзреш, че всякаква обвързаност с русия сащ и т.н. ни е вредна.

64

Анонимен

преди 11 години

74, не е нужно да си гербер за да си *** :). Това, че сме били малко много ме засмя. Ами малко бяхме, но в положение като нашето бяха и украйна, чехия, полша и т.н. Дори тиквочите признават, че магазините бяха празни, а произвеждахме всичко. Работата е там, че украйна, чехия полша и маса други държави просперират, а ние заради руското си робско мислене продължаваме да тъмен в мизерия корупция и т.н. порядки заложени още от руснаците. Колко руснаци емигрираха по света знаеш ли ?

63

до 72

преди 11 години

Не е никак уважително от твоя страна да казваш че първите хора стъпили на луната не могат да летят, завирай се в смрадливата си кирпичена барака да не ти се случи да чукаш камъни в Сибир хамерикански ***. *** като вожда си Винету.

62

Анонимен

преди 11 години

Отмъщението на ЦРУ срещу закона Магнитски, да видим сега кой ще изгърми в централата на ЦРУ след оня с многото любовници. А може би шефа на МВФ отново ще грипяса и без туй е врее на хамериканците да искат нов заем.

61

коко

преди 11 години

Моите уважения към руснаците,но май никога няма да направят пътнически самолет и цветен телевизор.Не е достойно за българите да пишат идиотщини по адрес на руснаците,не съм чул от руснак лошо нещо за българин,дори когато е имало защо.Май има нещо вярно в думите на Осман паша,казани за българите пред Цар Освободител...

60

Анонимен

преди 11 години

71 по полека *** :). В русия не беше по див комунизъм от тук :).Русия каквото и да е правила винаги е гледала да е добре, затова цяла българия и маса други народи буквално бяха роби на русия само и само за тяхното благоденствие. Или такива като теб забравиха как произвеждахме всичко, а магазините бяха празни защото всичко заминаваше износ за русия. Всичките ни управници са минали през школите на Русия, а от там са минали и децата им виж например другаря Станишеф. Казах ти как да се действа.

59

Анонимен

преди 11 години

68 българите ще се оправят когато робското им мислене в стил "русия са велики и наши братя" спре. Русия нито са велики нито са ни братя русия са ни освободили за да ни поробят икономически. Жалко, че заради такива като теб това ще продължава още много дълго време. България ще се оправи когато българите започнат да мислят да работят и да се държат като европейците от белите държави. Ако се държим като руснаци или бай ганоьвци, ще сме си като руснаци или бай ***.

58

Българин до 59

преди 11 години

Затова ли според официалните оценки на западни експерти българите ще възвърнат благосъстоянието и качеството си на живот от 1988 г след не по-малко от 20 години? Минаха 23 години демокрация - цяло ново поколение, а българите си обичат Русия, независимо от бясната американска, евр(оп)ейска и всякакви други вражески пропаганди срещу Православна Русия. КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА, ЮДИ!!!Честито Рождество Христово :) :) :)

57

до 58

преди 11 години

радвай се че сайта е анонимен и хората не могат да ти виждат искривената злобна небългарска физиономия

56

до 58

преди 11 години

ами отговора е много *** , не съм и не се чувствам *** ! схвашташ ли разликата ?! аз да !!!

55

Анонимен

преди 11 години

Като си помисля, че в миналото съм летят с Ту и Ан, че съм карал Москвич и Лада ...тръпки ме побиват. Господ ме е опазил, както и всички дето са били около мен!Хубаво е, че никога вече това няма да се случи!

54

ЕТО ВИ ГИ ....

преди 11 години

...РУСКИТЕ ЛЕТЯЩИ ЩАЙГИ---БЕЗКРАЙНО ХВАЛЕНИ ОТ РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ У НАС!НЯМА ЛИ ДА ПИТАТЕ СЕГА :..защо купуваме западна летателна техника, макар и "втора употреба"???!!!!ЗАЩОТО ВСЕКИ СТАР МЕРЦЕДЕС ИЛИ ФВ....Е С 100-КЛАСИ НАД РУСКИТЕ ЖИГУЛИ /по чужд лиценз/....!ЕЛЕМЕНТАРНО ,ТОВАРИЩИ...ХА,ХА,ХААААААААААА

53

Анонимен

преди 11 години

tuka stva vapros za 4 nevinni jervi bog da gi prosti za 4 skarbq6ti semeistva STIGA SAS NEGATIVNITE KOMENTARI

52

Анонимен

преди 11 години

55 за *** които не четата (то чукча писател, не читател) повтарям. В световната история няма държава която да се е обвързала с Русия и да е просперирала. България е само една от държавите доказали този факт.