97

Бай Иван

преди 11 години

За много години!Да сме живи и здрави!Да оцелеем още 6 месеца!

96

Пурко

преди 11 години

Нова година - ново правителство ! :)Да си изберем интелигентни хора, на които няма да се смеят по света. Хора, които да мислят повече за народа и по-малко за джоба си. Родолюбци, за които България да е над всичко. Държавници, които да могат да казват НЕ на големите братя, щом е в интерес на БЪЛГАРИЯ.Както се казваше в един култов български филм:"Слуги трябват на народа, не господари !"

95

Анонимен

преди 11 години

do 109 a be glupak kato ne ti haresva pojelanieto do redakciata za6to si v saita. aide mar6 ot interneta.

94

Анонимен

преди 11 години

Нека тази година бъде краят на мутро-милицонерщината.Здрав шут на изборите в задниците на Тиквата на Цецко-*** и сие.Успех и здраве, братя и сестри българи.!

93

възмутен

преди 11 години

Нека се научим да прощаваме,нека бавно остаряваме,нека повече да се обичаме,на себе си да приличаме,Нека бъдем по-добрине само в празнични дни!Щастлива Нова година!!!!

92

Мартина

преди 11 години

Честита Нова Година!! Нека бъдем по - добри и по - човечни!! Бог да благослови всички ни !

91

ЧНГ 2013

преди 11 години

Честита Новата 2013 година! Нека тя донесе на всички българи здраве, радост и щастие! И разбира се втори мандат на ГЕРБ! Само така България ще просперира! Премиера ни Бойко Борисов и партията му ГЕРБ доказаха на цяла България, а и на света, че могат да управляват много добре държавата ни дори и в най-тежката световна икономическа криза от 50 години насам. Тяхна е заслугата днес България да е финансова най-стабилната страна в ЕС наравно с Дания, Швеция и Германия! Не случайно и самия президент на САЩ каза за Борисов, че е един от световните лидери, а Путин след настояването на Борисов се съгласи на безпрецедентна отстъпка в цената на руския газ! Тези огромни успехи на премиера ни в вътрешен и международен план може само да ни радва и да се гордеем с него! Затова и на Б. Борисов му честитя Новата година и му пожелавам здраве и още много успехи като премиер, много радостни и щастливи мигове и да продължава със същия дух и борбеност да отстоява интересите на България!

90

titi

преди 11 години

на всички много здраве и сбъднати мечти !!!!

89

Анонимен

преди 11 години

За новата година си пожелавам заедно да изритаме скапаната мутренска Тиква . Нека му наритаме *** лятото.Наздраве българи! От здраве да не се отървете.

88

112

преди 11 години

Честита 2013 много здраве, късмет и доброта. ОБИЧАЙТЕ И БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ !Бог да бласлови РОДИНАТА НИ !!!

87

9689

преди 11 години

Благодаря,бъдете и вие живи и здрави.

86

до 108

преди 11 години

хапченцата да си пийнеш

85

Анонимен

преди 11 години

chestita nova godina i na dnes.bg. prodyljavaite da ni radvate s dobri *** i interesni neshta.

84

българи

преди 11 години

Да сте живи и здрави и през тази нова година!! Българина е много корав ,обичлив и търпелив !!И най-важното правите деца , защото те са радостта , и смисъла на живота!!

83

ХА ХА ХА

преди 11 години

105 от 181 коментара ХА ХА ХА защо ли не се учудвам

82

naidenova

преди 11 години

dobro utro na vsi4ki v bg.4estita nova godina i mn.zdrave i kasmet na vsi4ki gurbet4ii.

81

ЧНГ от чингене Сали

преди 11 години

Здравейте ! Ще ви представя новият си кючек за 2013 г. - БАНКОМАТ КЮЧЕК ! Тука има-тука нема , де е банкомата ?! Ще го схруска бай ви *** кат шопска салата ! Тука има - тука нема , де е банкомата ?! Хайде *** в Англия ,там е парата ! Хайде народе , там се краде , е българи бре , е чапкъни де , деригаса бе, тедомиса бе, чат-чат бе, пат-пат бе.... ИНСТРУМЕНТАЛ-кларнет / кабадан / : даа-тъгъдъ-дътъ , дъгъдъ-дъгъдъ-дътъ ..... Майтап си правя бе ,кво умно можете да очаквате от чингене Сали ?!

80

КГ

преди 11 години

Обичайте децата си!Те са най-ценното нещо на света!Здраве и късмет на всички!

79

Сандо

преди 11 години

Е все някога ще се ляга ,но първо трябва да пйинем подобаващо ! Нздраве на итинските форумци миилеещи за българщинат !

78

Ристу

преди 11 години

Някои хора не спят никога.