65

Анонимен

преди 11 години

що не я излекуваха в турция , нали сме лош материял а на султана Бойко вика аферим де *** . и буклука ти Бойко ЦВЕТАНОВ пък се снима в турция сигорно и той за операция чака ? хахаха

64

До 80

преди 11 години

Ти не си добре младежо. Това че може би ти се плаща са да драскаш тъпотии по форумите, не те прави достоен. Не плюй по други партии, няма значение коя партия е била на власт, но такава като сегашната не сме имали. Тези ни накараха да си броим жълтите стотинки и да мизерстваме. Не съм привърженик на никоя партия и нямам намерение да ставам на никоя. Но да...не искам да управляват сегашните. Това със сигурност го знам! Мизерстване не искаме повече.

63

aaaaaa

преди 11 години

Какъв е този *** освен,че е сестра на мутрата Бойко!

62

о боже

преди 11 години

не ни стига той че и родата му вече

61

Анонимен

преди 11 години

Плащаме осигуровки уж да можем да се лекуваме, ама и това не става. Всички се озъртат за рушвети. Не мога и да се съглася че повечето лекари и са кадърни защото съм минала по много трънливи пътища на лекарското съсловие. Има много лекари тарикати. Болниците завишават престоя ни и ни карат да стоим по повече дни, само и само да могат да си вземат парите по клиничната пътека. Навсякъде корупция, хора! И това ми било нормална държава..пфу

60

Анонимен

преди 11 години

Жената е претърпяла тежка операция, а вие продължавате да мачкате с вашите "мутренски" мисли и изказвания по - адрес на Бойко Борисов .. поне не намесвайте *** долни, гадни комунистически *** такива .. Вие нямате сърце и душа ! *** мръсни .. И да отново ще гласувам за ГЕРБ, защото точно ето такива ***, симпатизанти на БСП отговарят и на самите политици, които са в БСП .. хора без душа и капка морал, а само мислят за собствените си *** !

59

една

преди 11 години

Чудесно че госпожата се е излекувала. Браво и на лекарския ви екип! Нека такива добри неща се случват на много хора. Обаче аз се съмнявам в думите ви, г-жо Иванова. Ако вие можете да си позволите да се лекувате и то от такава коварна болест, то много хора могат да мечтаят за това, защото нямат здравни осигуровки. А, защо нямат? Защото няма къде да работят. И защо нямат работа? Защото брат ви не им осигурява. Неговото правителство ни докара до просяшка тояга. Бъдете жива и здрава!

58

Анонимен

преди 11 години

40 000 000 ЛВ НЕ БИЛИ УСВОЕНИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА И СЕГА ЩЕ СЕ ВРЪЩАТ ВЪВ РЕПУБЛИКАНСКИЯТ БЮДЖЕТ,СЕГА ЩЕ СЕ МОЛИМ НА БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА ДА СЪБЕРЕМ ПОНЕ МИЛИОНЧЕ ЧЕ ДА СПАСИМ ЖИВОТА НА НЯКОЙ ДРУГО ДЕТЕНЦЕ,ХОРА ЗА КАКВО ПЛАЩАМЕ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ? СЕГА ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ МАФИЯТА ЩЕ ГИ РАЗДАДЕ ЗА БОНУСИ НА СЛУГИТЕ СИ,ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ БАЛЪЦИ

57

Цвъчко

преди 11 години

празници са, оставете ни на мира, бре хора!То, ако не е бат бойко ще е сестра му! То явно, че журналистите сте гъзолизачи, но малко поспрете!

56

АЗ

преди 11 години

е данейните лекари за неяа не останалите лекари-за всички

55

Шенген

преди 11 години

Пърно е с *** в тази мрежа,другите не са в Бъгария вече!

54

Анонимен

преди 11 години

"Според нея хората трябва да вярват в добрите дни, в чудесата, които се случват"...дам това семейство явно ЛЪЖАТА я НЯМАТ за НИЩО . Какви чудеса ,като *** МУТРА от ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО до унищожи всичко в тая страна ( икономика , здравеопазване , образование и др.) . Здравеопазването днешно време е НЯМАШ ПАРИ МРЕШ .

53

Дядо Петър

преди 11 години

Имайте малко милост!Оставете ни поне по време на Светите празници на мира.Престанете да ни занимавате с Рапона и неговите гаулайтери.Все има нещо друго, по-важно и по-интересно за първите страници.Е, може да е по-слабо платено, ама жертвайте се!

52

666

преди 11 години

КРАСИ,ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ЗДРАЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ.Преминавайки през кошмара на смъртта е следвало да осъзнаеш смисъла на човешкото съществуване. ТОЗИ който ни е създал не ни дели на БЛАГОСЛОВЕННИ и прокудени от него.ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ЧАДА БОЖИИ.Недопустимо е в една държава деца на две години да умират от недохранване само защото са се родили при бедни и НЕБЛАГОСЛОВЕННИ родители !!!Недопестимо е в една държава парите за здраве да отиват за строителство на магистрали , а народа да мре като мухи !!

51

Анонимен

преди 11 години

На мен ми дават по 5лева на пост.

50

daniivanov.blogspot/

преди 11 години

Резила ГЕРБ

49

Анонимен

преди 11 години

Какво е виновна жената, че брат и е хиперактивен, луд и хулиган ? Какво е виновна жената че простия народ си го избра за премиер ?

48

миосукамъдете#54

преди 11 години

Може да съм ***,но не съм ***.Благодаря за +!

47

РЕЗИЛА на ГЕРБ

преди 11 години

От централата на ГЕРБ дават напътствия какво да се пише и къде. daniivanov.blogspot/

46

Анонимен

преди 11 години

Не мога да си обясня откъде някои хора намират винаги косури във всичко.Защо си мислят хората ,че никога на тях самите няма да им се случи нищо лошо.Вярно е ,че някои приемат здравето за даденост , а то не е.Нужно е да се грижим за него ,за да не ни дава Господ почивка .Както няма вечни хора ,така няма нищо вечно! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!