43

Анонимен

преди 11 години

Евреина се интересува единствено от неговата изгода,печалба и далавера!

42

Бай Трендо

преди 11 години

Тук някои колеги говорят за евреите - жертви, главно през ВСВ. Всъщност, нека си спомним за легендарните "органи" в Русия и СССР. Те, чак до ерата на Берия, Л. П. са били в ръцете изключително на поляци и зли евреи - достатъчно е да споменем Дзержински /железния Феликс/, Менжински, Вячеслав Рудолфович, легендарния ръководител, вдъхновител и организатор на робския труд в СССР, Ге́нрих Григо́рьевич Яго́да, роден под името Енох Гершенович (Генах Гиршевич) Иегуда. Тези хора не са имали мазоли ...

41

Анонимен

преди 11 години

Интересно, защо хората навсякъде имат "специални чувства" към евреите. Явно те си заслужават тези "чувства".

40

Анонимен

преди 11 години

Всъщност, коя верно е тая ?

39

Анонимен

преди 11 години

"Родителите ми ме възпитаха със съзнанието, че съм еврейка, за да знам коя съм в действителност" - е, коя си? Нещо по-специално от останалите хора на планетата?

38

Анонимен

преди 11 години

Е какво толкова - нарекъл я е еврейка- що не се хванат за думата "***" която неправилно е преведена от американците, а се обиждат на собствената им религия?! Странни хора "жеды" , "жидовье" това са си все думи за евреин, а с каква мисъл се влагат е друг въпрос! Егати гнусните гадни *** са това *** - къде е обидата? в думата "***" или другаде?! Голям автогол си вкараха тея- сами се обиждат на религия, ***!

37

Анонимен

преди 11 години

смърт за ционисти и евреите

36

Анонимен

преди 11 години

Браво на украинският политик!!!

35

пенсионер

преди 11 години

Наскоро гледех филм за втората световна война. Завърши - " Милони евреи са били убити през войната ". И нито дума, колко други са загинали от хитлеристката лудост. А те са(ориентировъчно) : 30 милиона съветски люде, около 3 милиона югославняни, милиони поляци и други жертви на хитлеризма.Направо се вбесих - за мен това е тендециозна линия да се правят на жертва еврейте. Холокост? Да! Но за кого? За това си навличат умразата на народите, защото непрекъснато ни внушават ЧЕ САМО ТЕ СА ЖЕРТВАТА.

34

Анонимен

преди 11 години

Ало, днес-а няма ли да ни зарадвате с коледна новина за Кардашианката? МОЛЯ!

33

Анонимен

преди 11 години

До Петьо-Евреи УПРАВЛЯВАТЕ - ПАЗЕТЕ ДА НЕ ДОЙДЕ НОВ ХИТЛЕР, ЧЕ ТОГАВА ЩЕ ЗАУПРАВЛЯВАТЕ САПУНЕРКИТЕ

32

Анонимен

преди 11 години

Навремето най-великият европеец каза за чифутската *** 'Или ние тях,или те нас', и го обявиха за най-големия злодей на земята!В наши дни се вижда,колко много е бил прав фюрерът,за когото мръсните юифути преписаха,че бил от техния произход!В една своя реч Адолф Хитлер заяви,че ако те не се спрат ще ги последва старата еврейска мисъл 'Око за око,зъб за зъб'!

31

Дядо Мраз

преди 11 години

Думата *** се е ползвала и в България до не чак толкова отдавна, както се е ползвала и в почти целият славяноговорящ народ и идва от латинското judeus, което пък от своя страна може да се преведа и като юдеи, т.е., хората на Юда или хората от страната на Юда, Юдея. Аз не виждам нищо лошо, да се ползва и думата ***, наравно с евреи, това все пак е харбония с националните ни традиции.

30

нервна

преди 11 години

Евреите и *** имат два лоши навика:Да го играят вечната жертваДа смятат,че всички останали са им длъжни.

29

Жул

преди 11 години

То бива да си неграмотен, но още да ползваш 4 и 6 вместо букви....

28

Бай Трендо

преди 11 години

Ето какво се е случило след края на строителството на "Беломорканал", където са загинали хиляди затворници /цитат от Уикипедия/: "После окончания строительства 4 августа 1933 года освобождены 12 484 заключнных, сокращены сроки для 59 516 заключнных. За руководство строительством награждены орденом Ленина 6 крупных деятелей ОГПУ Г. Г. Ягода, М. Д. Берман, Л. И. Коган, Я. Д. Рапопорт, С. Г. Фирин и Н. А. Френкель". Всички тези юнаци, без изключение са изключително зли и злопаметни евреи ...

27

до онзи с 4етворката

преди 11 години

В стихотворението "Жидов гроб" например. А Л. Каравелов ги нарича "чафути".

26

Ащън

преди 11 години

Аааааа...не е ***! Къпе се редовно :)

25

До 23

преди 11 години

Като сте "с Бог",защо отхвърлята Спасителя/Месията/,който Бог изпрати?

24

Анонимен

преди 11 години

Абе,това лято замириса на Еврейски пушек,все едно че света свърши!