150

Анонимен

преди 11 години

я ми кажете колко ЦЕНЕН и МОРАЛЕН трябва да си,да изпиеш една бутилка за закуска и да се поклащаш в ГАНГНАМ СТАЙЛ пред всички.Това ДОСТОЙНО ли е за един учител???

149

Анонимен

преди 11 години

На всички които я защитават им пожелавам дъщерите им да се продрусат и да забременеят на 14,докато учителките им си посръбват необезпокоявани....и да такива неща се случват именно,защото учителите НЕ СА хора и не си гледат работата...или може би някой учител сега побарва дъщеря ви,а вие дори не знаете,както не знаете колко е крехко детското съзнание...затова учителите трябва да са ХОРА с ЦЕННОСТИ и МОРАЛ.

148

до 153 студент

преди 11 години

В университета си вече пълнолетен и пораснал! Не може да ти повлияе никой! Не си пасва примера ти ,а деца явно нямаш.

147

от 149

преди 11 години

Няма как да не си помисли жената след тези случаи, че някой я обвинява за нещо. А аз искам само да се поправят лошите междуличностни връзки. Може и да не ме разбере. Та до това водят тези истерии.

146

Анонимен

преди 11 години

Да спрем да купуваме вестници,да спрем да слушаме сакатите статии,репортажи и "щекотливи" новини на БЪЛГАРСКИТЕ "***".Да се опитаме да накажем медиите,чрез демонстративно отрицателно отношение към дейността им,защото се превърнаха в клюкарници и печелбарници,а ние глупците им пълним гушата.

145

Стария

преди 11 години

ЧЕТЕТЕ и МИСЛЕТЕ!nellyalexieva.wordpress/

144

Смели сте :)

преди 11 години

Тази жена може да не е цвете, но сравнена с Боко и Хамстера е светица. А вие, тиквеници, нея я разпънахте, а търпите *** да се гаврят с вас ! Нищо ново под слънцето :)

143

студент

преди 11 години

Най-добрия ми учител по математика в университета беше пълен алкохолик, но обясняваше толкова леко матеатиката, че никой не му отсъстваше. Пиенето може да пречи на шофирането, но защо си мислите, че пречи на преподаването?

142

Анонимен

преди 11 години

tova e pak porednata koleda no za maika s tri deca , a za direktorkata pi6e li 4e iska svoi 4ovek da nastani na neino mesto intigite sa po dalboki gospod da pazi genata i decata

141

Анонимен

преди 11 години

ази жена стана жертва на злобата и дребнодушието. На първо място на нейните колеги, които вместо да оправят конфликта, извикаха полиция. На второ място-на медиите, които с унизителни коментари са накърнили наранената й душевност. На трето място-на политиците, които уж обещаха да върнат жената на работа а мръснишки я измамиха и точно преди Коледа я изхвърлиха. И на последно място-на някои злобни коментарчета по форумите, които комлексирани, бездуховни мизантропи натвориха.

140

Анонимен

преди 11 години

ПСУЕМ ТЕ ЖИВОТЕЕЕЕ.........!

139

до 133

преди 11 години

Та мисълта ми бе, че точно заради това не мога да говоря спокойно с учител вече. О любим предмет при предишния учител, при новия детето намрази българския. Как да кажа на тази госпожа, че стресира с виковете си децата и че като иска нещо е редно преди това да го предаде. Незнам.....след тези истерии даже няма да те разберат, че го правиш за добро и з анея и за децата, на които преподава. Загубва се полезния диалог. И работата отива на кино.

138

родител

преди 11 години

За една дребна грешка ще съсипят живота на човек, а същевременно пред очите ни разни магистрати перат милиони чрез фирмите на майка си, сина си, братя Галеви се разхождат на свобода, *** престъпност расте. Да ви *** в скапаните ***, оставете жената на мира!

137

до 140

преди 11 години

Предлагам ,ако ще и помагаш да я намериш лично и да и помогнеш според възможностите си!директорката си има шефове в Министерството и Инспектората и не е длъжна да отговаря на всеки! При всички положения тая алкохоличка НЯМА да влезе при децата! Ако искаш ти прати твоето ... Места за учители има в София предостатъчно! Или е тупнал тъпана да е точно в това училище и точно на същата заплата и точно за назидание....А децата кучета ги яли ,кой ще е с тях по цял ден..

136

До 133

преди 11 години

Жената НЕ ТРЯБВА! ПОВТАРЯМ: НЕ ТРЯБВА!!! да бъде върната на работа като учител, а да бъде пренасочена към друга сфера на дейност! Как, за Бога, с тази лабилна психика си представяте да работи с деца? Вие бихте ли си поверили детето на нея??? Като се стабилизира - добре, но не и сега!

135

Анонимен

преди 11 години

Такива учителки НЕ трябва да има.Не ме интересува колко пари за помощи ще събере тази жена и каква друга работа ще си намери.Сега е важното,че са я стабилизирали и другото важно е,че такива хора не са за образователната система!!!Всички,които си мислят да ме опровергаят с минуси,не се замислят за последиците,които ще трябва да поемат собствените им деца и обществото от такива примери в училище.

134

do 133

преди 11 години

Прав си. Заради такива преекспонирани случаи, човек не може да говори нормално нито с лекар, нито с учител. Ами като е сгрешил- наложи му по-леко наказание и дай му срок да се поправи. Ама-не. Всяко провинение под лупа и хайде в медиите. Така убиваш човека, з аняма нищо и му съсипваш живота, а всеки човек има нужда да се уважава. Та мисълта ми бе, че точно заради това не мога да говоря спокойно с учител вече.

133

Анонимен

преди 11 години

Да съдят и незабавно уволнение на директорката на училището!

132

Работодател

преди 11 години

В Япония, наемането на един работник е почти пожизнено. Ако сгреши работника, виновен е РЪКОводителя му! Да, понякога ръководителите им прекаляват и тормозят хората си, но пък всеки работник може да си го изкара на началника - даже кукли на началниците си имат!! В България е пълно с махнаджии, но не и с РЪКОводители!

131

Анонимен

преди 11 години

ПРЕДЛАГАМ ДИРЕКТОРКАТА И ЗАМ.ДИРЕКТОРКАТА ДА ДАДАТ ОБЯСНЕНИЯ И ДА ПОЛУЧАТ ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА НЕЧОВЕШКОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ.ГРАЖДАНИТЕ НА БЛАГОЕВГРАД,АКО СА ГРАЖДАНИ,ТРЯБВА ДА СТАНАТ И ПРОТЕСТИРАТ ПРЕД УЧИЛИЩЕТО.КАК СИ ПОЗВОЛЯВАТ ТИЯ......ДА ТРАВМИРАТ И УЧИТЕЛКАТА И ДЕЦАТА Й.ЗА КУЧЕТАТА - ТОЯГА.