23

Анонимен

преди 11 години

Я,каква опуйчена излиза от Къщата:) Накрая се смири,за да се котира,ама добре я залъгаха,че кой знае ако се беше разбесняла,както само тя си умее,дали щеше да остане нещо читаво наоколо. Тази е една мноооого проста,злобна,галактически ината жена,за капак-с огромно мнение за себе си. Гледайте занапред дали ще се чуе името й-отвсякъде ще й затварят врати.

22

ЯСЕН

преди 11 години

ТОЛКОВА МНОГО НОВОИЗГРЕЛИ ЗВЕЗДИ ТРЯБВА ДА СВЕТЯТ , НО В ДРУГА ГАЛАКТИКА!!!ТОЛКОВА ГЛУПАВИ ХОРА НЕ СЪМВИЖДАЛ ,А ПО ГЛУПАВИТЕ ОТ ТЯХ СА ТЕЗИ КОИТО ГИ ГЛЕДАИ И ПУСКАТ СМС !!

21

Анонимен

преди 11 години

Била "успяла". Ако беше успяла щеше да е известна. А тя става известна с това шоу, не с успехите си на сцена.

20

иван

преди 11 години

До Анонимен Ами то няма такива балъци, справките в мобилните оператори го доказват.

19

Анонимен

преди 11 години

малко късно се е сетила да почва кариера на артистка, тя вече е над 30 години. Иначе не може да се отрече че не е проста, но само това не стига. Няма визия пък и талант не се забелязва чак толкоз..

18

Анонимен

преди 11 години

ПРИДЛАГАМ,СПИЦИАЛНО ДА СЕ НАПИШИ СПИКТАКЪЛ НА ТЕМА "БЪТЕРФЛАЙ" или "ПИПИРУДАТА".

17

Анонимен

преди 11 години

Защо постоянно ни "навират" тая къща в лицата? Толкова ли е важно това, че са събрали /срещу заплащане/ група хора и са ги принудили да живеят заедно. В изолирана среда, рано или късно, всеки ще прояви лоша страна от характера си. И ТОВА ЛИ Е ЦЕЛТА? Да покажем пошлото в човека, да го омаскарим.

16

Прогледнало

преди 11 години

За това момиченце най-много важи поговорката "ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА".Учило, но акълът му под този на тризначките.

15

Иван

преди 11 години

По - добре да си беше останала в Италия.Какво като си завършила в супер престижното НБУ.Червен килим ли да ти постелят, това си се захванала това си завършила твоя работа.Стойче нали знаеш колко е малък процента на незавършилите в Бг.Търси си 'ракета носител" зашото без нея щЕ си останеш само с дипломата P.S.Mоже вече да си я намерила, NOVA TV, ако е така спирам да я гледамВремето ще покаже.

14

Анонимен

преди 11 години

Момичето е направило огроооомен скок в развитието си.Успяло е /само дето не е много сигурно/да събуе цървулите и сега пробва как ще му стоят "купешки "обувки.Не сте прави.Трябва да уважаваме усилията на един човек,колкото и да са напразни.Току виж,че сме посетили и някой неин СПИКТАКЪЛ.

13

Анонимен

преди 11 години

Ох,Божееееее:):):):) Едва се научи да говори,едва завършила за актриса,пък и дълбока стана:) В Къщата не брох колко луди има,но една от тях се открояваше-Стойка,нестабилната,непонасяща критика,дори слаба

12

Анонимен

преди 11 години

:) Беше забавно как се надъха, че ще спечели, когато Ники Пънчев й обясняваше че е абсолютен рекордьор по положителен вот.Единственото по-забавно беше как я изритаха после хо хо хо. За образованието й ще кажа, че и правото от Нов Български не се гледа с добро око, за актьорското не си струва да хабя думи. А дали става за такъв тип предаване тази злобна социоПАТКА, няма да коментирам изобщо.

11

Анонимен

преди 11 години

Кой го глйеда туй живо придаванье?Само диви *** и пипирудьи,чалгаджии и простаци!Нико наркотико е пълен некадърник.Чудя се как може да има балъци да пращат смс-и?

10

Ани

преди 11 години

Жалко, че тази нещастна дама не може да се погледне реално отстрани. Нито талант, нито визия, страшна злоба в очите, поведение на *** на мегдан. Значи най-забавно било, когато Миро се правел на жаба. Ужас! Излиза, че за нея е най-хубаво, когато друг се мъчи и страда. Стойке, нито едно образование, купено с пари - а ти си плащаш, нали, няма необходимата стойност в България. Ти си доказателството. Щом след толкова учене не си не научила да се държиш нормално с хора, каква актриса ще си?

9

Гошо Тъпото

преди 11 години

Блазе й на Стойка;успя да...поумнее.Дано и мен да ме...поканят,в някой Брадър....

8

идна история

преди 11 години

Щойка, по прякор Балконитии, *** на тиатъра. Там тя каза! Вижтиии тез циииции, големи и любвеобилни..пуснети маа да играя тука и ши ви събира талпаа от посититилии!!!! Директора я гледал гледал и казал: Добре маа, пачааа, ама ши тъ *** първо..Тука или на сцената? Тва да не ти е порнооо маа, шаврантийооо, ща *** ей тука в тоз кабинет

7

Лично мнение

преди 11 години

Въобще не съм чел статията! Тая трътла е долна гадина, комплексирана и отвратителна! Точно като за работата на жълто журналистче!

6

Атака

преди 11 години

Тия хептем с епобъркаха, бог да го прости дядо ми на 80 години гледаше 100 декара земя, а тая изиграла няколко пиеси (НЕ написала такива) и се мисли за велика!Е не, че от ония патки става нещо де, но това е друг въпрос...

5

Анонимен

преди 11 години

Много е зле това момиче!Толкова си е повярвало, че...направо не се трае.По-добре да не я бяха вкарали в къщата.Близначките си се държаха доста спокойно, докато не влезе тя.Честно казано, скандалите ги причиняваше Стойка.Тя ги провокираше постоянно.Че близначките с прости, това е безспорен факт, но...само още по-*** човек би влизал в постоянни спорове с тях и би им обяснявал колко е велик, виждаш ли, защото е завършил актьорско майсторство.

4

Анонимен

преди 11 години

Не мисля, че е успяла. За тридесет и няколко години е доста изостанала. Много е нервна и отблъскваща. Преди беше симпатична. Интелектуалното й ниво не се отличава от това на близначките, но те са млади и могат да наваксат.