117

Анонимен

преди 11 години

макета,не сте за европа,скачайте на буцефалите и айде за пакистан

116

BG-681

преди 11 години

Когато Гърците са създавали европейската цивилизация и през 776 год. преди христа са провеждали олимпийски състезания ние славяните и прабългарите сме се люлели на клона хванати с опашката по-казахстанските степи мастурбирайки като дивите маймуни-макаци и лаели като кучета и мяукали като котките до 9-ти век след христа, диви и варвари без азбука и писменост!

115

BG-681

преди 11 години

А разбираше Орфеус през 6-ти век преди христа е пял на славянски с руски акцент, а грандоманите гърци си позволяват свободни съчинения по история.....Интересно защо имената Александрос, Филипос, Олимпия, Орфеас имат смисъл само на гръцки език и са неразбираеми на български и на така наречения "македонски език". Само ей така за малко осветление ако се преведе на македонски Александрос се получава нещо като Бранко Македонски от алексо-браня и андрас-човек, а Филипос-конелюб:филос-любя, обичам; ипос-кон на старогръцки и от там хипопотамос-кон под водата или хипопотам. И тези пишман историци що не погледнат че както нашия , така и всеки европейски език е повлиян и поне 20% е съставен от гръцки думи, ама като не можеме да си оправиме настоящата история сме тръгнали да избиваме дълбоки комплекси за малоценост с миналото. И ако трябва да търсиме величието на българите то не е в гръцката история която е създала европейската цивилизация, а то е скрито може би в Шамбала, Тибет , в мистичния изток там където са ни истинските корени!

114

Анонимен

преди 11 години

Косоварите ляха кръв, за да се отърват от сръбската простотия. Същото направиха босненци и хърватите. Мънкедонците боготворят сърбите, а самите сърби не искат и да чуват за вардарско, защото ги смятат за под-човеци. Смятайте за какви нещастни грешки на природата става дума.

113

@120

преди 11 години

Ми като те чета, то не са вицове ами са истина.Хич не ми се прави на улав.. и тъпоостроумен ами се хванете в ръце и се дръжте като големи и зрели хора!

112

Анонимен

преди 11 години

Леле, тези определено не са нормално. След като самият им президент, публично произнася реч, в която всичко 90% е лъжа, то за какво говорим. Публично пред всички. И разбира се всички криви, само измислените македонци са прави.Просто не са у ред. от чисто хуманни съображения е грешка на такава общност да се позволи да създава държава. Само разправии и проблеми. А полза от тях никаква

111

Анонимен

преди 11 години

обиколил съм 28 държави, в т.ч. япония, с. арабия и перу. живях в доха, лондон и париж. По-гнусно и гадно отношение от това в мънкедония не съм срещал по целия свят! Достатъчно беше да кажа, че съм българин и започваха да правят проблеми! Имам 3ти братовчеди там (и аз като повечето българи имам роднини в бановината). Много от коментиращите тук живеят с някакви илюзии и романтични представи - днешните мънкедонци са зомбита и ***! Всеки народ си е хвърлил най-калпавото там!

110

до 109

преди 11 години

Ти какви хора познаваш нас не ни интересува...Ако говориш за мухльовците от Слънче бряг може, но аз съм комуникирал с достатъчно улегнали хора, които остават като гръмнати когато посетят Несебър или Велико Търново. Просто за разлика от нашата страна във Франция и Германия не са живяли траки и техните най-големи археологически находки от тогава са едни рисунки в пещерите. Затова и при вида на Казанлъшката гробница просто онемяваха.

109

Илия Илиев

преди 11 години

ДО 107Така е...вестници,интернет ни "заливат" с какви ли не маловажни истории...и никъде не видях две думички поне,че на 18.12. е роден един ГОЛЯМ българин и патриот.Единствената му грешка е била,че е обичал Русия и сляпо и е вярвал,но това не омаловажава факта,че след Васил Левски- Петко войвода е най-видната личност на 19 век из българските земи.Цяла южна България го е обичала,дори и турците са го уважавали,а български полицай го убива във Варна... защото е протестирал с/у управляващите.

108

Анонимен

преди 11 години

Какво ли чакат албанците, затрийте ги тези смешници. По добре албанци за съседи отколкото промити мозъци крадящи историята ни и плюещи постоянно по нас. Не заслужавате никаква държава да имате родоотстъпници. Никакъв ЕС за тези ***.

107

ДО 47

преди 11 години

Нещо не схванах това с годините и ЕС , я обясни .

106

До 109

преди 11 години

Ето такива мекерерта като теб са скопяни, които се отричат от народа и историята си...комунисти...които в името на пролетарията са избили повече хора от Хитлер и са объркали съдбата на цяла европа, промили са ви мозаците! Затова сме на това дередже, селска ***...шумкари...

105

ф

преди 11 години

до 102, то ние и сега си имаме стамболов в лицето на плевненлиев , той предава цяла българия и цяла софия съгласявайки се да правят ислямски център в софия, а питам с чий пари ще се прави в нашия бюджет пари за бг култура казват че няма, и за пенсионерите няма, тогава от къде ли от вън ще дойдат , и после няма в бг радикални течения и външна намеса, на кой го разправят това

104

антракс

преди 11 години

До 109Ходи си вземи македонски паспорт умнико.Познавам и съм разговарял с доста чужденци които са били у нас-нито един един от тях не е споменавал за *** и наркотици в Бг.Бая си заблуден моето момче и не пиши с големи букви - не сме слепи !!!

103

Анонимен

преди 11 години

при толкова строеж на магистрали, няма ли малко материал да се вдигне една стена с вишка и картечари по фиромската граница..на кпп-то - изпит по българска история и литература...а като ги завземат албанците, ще изкопаем ров и ще пусмен крокодили като допълнителна мярка :)..да си се разбират там със сърби и косовари, нали са си една порода и една държава..

102

!

преди 11 години

Този май се прави на ***..Ла.но..но нали е маке.. какво друго да е..

101

Анонимен

преди 11 години

АКО ПИТАТЕ НЯКОЙ ЧУЖДЕНЕЦ КАКВО ХАРЕСВА ВЪВ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВИ КАЖЕ *** И НАРКОТИЦИТЕ,БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА КУРВЕНОМУТРЕНСКА ДЪРЖАВА,КОГАТО КАЖЕШ БЪЛГАРИЯ И СЕ СЕЩАШ ЗА ДЖЕПЧИИ,ПАК КАЗВАМ ,МАКЕТАТА ИМАТ ПРАВО

100

Анонимен

преди 11 години

Тия тръгнаха по пътя на Милошевич и нищо добра ги не чака.

99

ДО 102

преди 11 години

ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ,МАЛКО СА БЪЛГАРИТЕ КОИТО ВИЖДАТ ПО ДАЛЕЧ ОТ НОСА СИ,ЖИВЕЕМ ВЪВ ДЪРЖАВА НА ЗАБЛУДЕНИ ИНДИВИДИ,ПРЕДАТЕЛИ,ТУК ПЕДОФИЛИЯТА И СА НА МОДА

98

г

преди 11 години

до дими, и в приказките няма да останат тия щото албанците няма и да си спомнят за тях, но за съжаление ние сме наи големите дупедавци е снощи как избраха маке за победител в биг брадър това в македония с българин в никои случаи няма да се случи, та те мачкат по всякакъв начин нашите сънародници обявили се гласно за българи, лъжа ли е това