298

до 353

преди 11 години

Кво ще прибере Станишката, то нищо натрупано няма хахаха Бате Боко и фискалния резерв опука, следващите ще са зян отвсякъде...

297

Анонимен

преди 11 години

Пари на пенсионерите ще се дават преди изборите. Те трябва да са наясно, кой ги дава и за какво. Да не хукнат пак да гласуват за БСП. Сега и да им дадем ще забравят. Знае си работата хер Флик. Зимата ще свърши останалото.

296

"Хейтър"?

преди 11 години

#352, кк, интересно, за какво си подкрепял Бойко до сега? Ти не знаеше, че е лицемер ли? За да си мутра е задължително да си ***, а той си е такъв отдавна. Ама ти не го знаеше ли? За да обясняваш колко са гадни комунистите, а всъщност да си отрасъл и да си се развил под крилото им, да си направил бизнес благодарение на тях, не е ли лицемерно? А това е от самото начало. Ама ти не знаеше? Не, гласувал си за него! ТИ ОГРАБИ ПЕНСИОНЕРИТЕ!!!

295

кк

преди 11 години

Подкрепях и вярвах на Бойко,но ако тези бонуси наистина са раздадени,се отричам от Герб.Това лицемерие би преминало всякакви граници.

294

пенсионерка

преди 11 години

СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НИКОГА ДА НЕ ДОСТИГНАТ ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ!

293

възмутена

преди 11 години

Изтискват тотално дребния и среден бизнес с високи осигуровки и данъци за да има много пари за корумпираните държавни чиновници-неграмотни и алчни.

292

Чиновник

преди 11 години

До Анонимен 345А ти КАК искаш да бъде?

291

До управляващите

преди 11 години

За онзи който няма срам, няма да има и пощада. Краят ви ще бъде тежък и мъчителен. Дано ви постигне участта на онези с които се гаврите 4 години.

290

Анонимен

преди 11 години

Моля се утре моето момченце, което сега е на 1 година и 4 месеца да намери своето щастие в чужбина. При нас е най-важна бюрокрацията! Друг е въпроса, че ако не дай си Боже влезеш в здравното министерство си като Астерикс и Обеликс в римската администрация. Наложи ми се да купувам документи от там за обществена поръчка. Описвам: в една стая - 3, 1 работи двама си приказват. Описват ти какви документи искаш, плащаш в друга стая, носиш в 3 и получаваш документите в 4. Просто като Астерикс и Обеликс

289

Данъкоплатец

преди 11 години

Вечната *** на българското общество и тежък воденичен камък на шията на всички, които произвеждат нещо и плащат данъци - Н.В. Чинаовника, отново облажва ненаситния си търбух докато за здравеопазване, образование и пенсии пари няма. Пошло, цинично и мерзко. Надявам се да е достатъчен мотив след 6 месеца този *** да се изрине.

288

генерал Жуков

преди 11 години

Не сме народ а *** !Как може под такава статия да се карате, вместо да критикувате управлението ? Докато се делим демократи, комунисти, жълти, зелени, бели..... и т.н. по добре ще е да разпуснем държавата.

287

"Хейтър"?

преди 11 години

#337, не, аз и него бих убил! Колко ти плащат, подлого, за да хвалиш тиквата от Банкя?Утре ще си продадеш *** и на уж омразния ти Станишко, убеден съм. Лошото е, че по-голямата част от скапаното ни племе са като теб, наистина лош материал и трябва да се унищожи.

286

ГРЕБЕ

преди 11 години

А-а-а-а, ето къде отиват сумите от лихвите върху пенсионерските спестявания за гроб. Благородно. ГЕРБ дава на послушниците си бюрократи допълнителни (освен великденските!!!) бонуси 74 милиона лева, т.е. половината сума от необходимите за увеличение на пенсиите пари. А народното събрание, колко получи? А честните световни първенци по корупция съдиите, ония, независимите. Та ако са независими, защо получават пари от Държавния бюджет? Егати мръсните лъжи. Браво, ГЕРБ, браво. И вие ще получите бонуси, някой и друг месец по-късно.

285

до 320

преди 11 години

Ти можеш да искаш много неща, но това не означава, че живота ти ще се подреди така както искаш. Ако дай Боже доживееш до 100 г. едва ли сам ще можеш да се гледаш, едва ли ще можеш да работиш нещо за което да ти плащат. Друг е въпроса, че пенсионната ни система е ужасна, всеки краде от нея по какъвто начин се сетиш. Но така смело да заявиш, че сам ще се оправяш на стари години не само е абсурдно, но и доста смешно :-)

284

do 333

преди 11 години

Станишко ? Ти ли си бе ?

283

do 334

преди 11 години

1

282

Анонимен

преди 11 години

"А народът какво ще каже, какво ще прави? Любопитен въпрос! Ти ми казваше едно време, че вярваш още в българския народ. Хайде де! Не се подигравай! В кого вярваш ти ? В това ли рабско племе, което търпи всичко това? Виж го изобразен в представителите му.Народа, в когото ти вярваш, е роб, казвам ти, роб; робуването е за него блаженство, тиранията благодеяние, роболепието геройство, презрителното хъркане отгоре - музика! И пак този народ е клет и нещастен, трижд нещастен! Бит от съдбата, осъден да страда и да тегли за други, мъчен от неприятели, а още повече от приятели и спасители, той нямаше нито една твърда точка, на която да спре погледа си, една дръжка, на която да се ослони, той е изгубил вярата в себе си и в съдбата си и е станал тъй "практичен" и трезвен, трезвен до безчувственост. Без помощ, без съвет, съкрушен и разкъсан външно и вътрешно, ето го на, една печална, от бури разсипана останка от стари времена...Има ли кой да го съживи, да го повлече подире си? - Идеали? - Суета, вятър!..."

281

язе

преди 11 години

Айде стига несериозни статии, герп че не са цвете за мирисане , е ясно, но каво очаквате вие да се направи с тези пари? днес да се дадат на хората да ги изплюскат, пък утре каквото стане. Айде олан бе, държавата трябва да строи инфраструктури, а хората трябва да съблюдават за спазването на законите, останалото ще дойде от само себе си.И още нещо , увеличението на заплтите на служителите е по важно от увеличението на пенсиите. Естествено трбява да е обосновано.

280

"Хейтър"?

преди 11 години

#327, ***, на желанието за един нормален живот искане на привилегии ли му викаш?Кои сте тия, "младите хора"? Какво точно правите за това общество? Жалка и *** пасмина, прехласната по мутри и гласуваща за селски главорез. 60% пълни комплексари, чиито интереси са ограничени до блъскане и зобене във фитнеса, дрога, алкохол и бройки в леглото. Всъщност вие сте най-голямата вреда в тая "държава"!

279

ГЛАС НАРОДЕН

преди 11 години

МИЛИЧКИТЕ ТЕ... ЖИВИ ДА ГИ ОПЛАЧЕШ...КАК ЛИ ЩЕ СИ ПОХАРЧАТ ПАРИЧКИТЕ ???