268

Анонимен

преди 11 години

Тежко, брате, се живее, между простаци неразбрани... Христо Ботев

267

Анонимен

преди 11 години

Хайде стига ! От една дремка 100 кила дъвка направихте и ще я дъвчите цяла неделя

266

Анонимен

преди 11 години

така е ,докато спят и ще им построят Белене и ще го открият даже

265

Анонимен

преди 11 години

До мат"рялМи тя снимката е от вчера,аз за 2 дена *** ще науча да говори....

264

придворен поет

преди 11 години

Тиквуня, ах Тиквунятой е Тиквуня...големият враг на птичкитес бухалката гнясъл ги е всичкитесега заспал е като угоена с*иняи сънува Съсела,как е виновен за това ?

263

Анонимен

преди 11 години

преплитане на маркучите и следва пробив в системата

262

$!(@)

преди 11 години

Времето, за разлика от Парите, не се Натрупва.Ако се Чувствате добре, не се Безпокойте - ще го Преодолеете.Никой не бива да бъде Изключение. Ако се живее сред Луди хора, Трябва да се научи какво е Лудост.*** си остава ***, Дори и да е Облечена с костюм и вратовръзка.Учените *** са най-лошите ***.Нищо на този свят не може да се извърши без грешки, Защото глупациТЕ са така Изобретателни! С отстраняване на Причината изчезва и Следствието.Приятно - ще бъде този миг, който Не Очакваш.Хората повече вярват на Очите си, отколкото на ушите си.Необходимостта Не Знае Закон.Брадата Расте, а главата нищо Не Знае.W.A.D.Времето Ви...Свърши.~2012~.~1<@>13~$!.Приятно Прекарване.Чест е не да попаднеш в Рая, а да те Изгонят от Ада.

261

Бойко

преди 11 години

"За колко ли пари да продам АЕЦ Белене........?"

260

мат"рял

преди 11 години

ох милия той наш бб....изморен бил-задрямал.........ами кво да прави "батманчо"- лети с "бистришките тигри"-рита топка в работно време-реже ленти-подиграва се на Българите с наглостта си и безочието.....да не смята някои, че е лесно....само се чудя таз сложна дума "биоритъм" колко време му бе необходимо за да я научи...доста сложна дума за неговото просташко поведение.....още малко бб-още малко изтърпи - надявам се след изборите ще имаш време за дъъъълга почивка...

259

фигарото

преди 11 години

Тиквата заспа.

258

Дебора

преди 11 години

Виновен е фотографа ! Да ги беше събудил преди да ги снима !

257

ДР.Сергей

преди 11 години

Не дремете другари,далаверата намаля драстично!А избори идааааат!

256

Анонимен

преди 11 години

Винаги съм смятал, че Борисов е най-простия и неук човек в сградата на министерския съвет. Оказа се, че жестоко съм се лъгал. Цветанов го надминава многократно, след като чух какви ги дрънка в понеделник сабайлам.

255

Краси

преди 11 години

Абе Бойко,какво го защитаваш Цецо?Той е просто един полуграмотен физкултурник,невъзпитан...Не съм кой знае какъв симпатизант на президента,но той превъзхожда многократно вифаджията с шесте апартамента ,купени с пари на заем от пенсионерите баща и майка на жена му.

254

Анонимен

преди 11 години

Лудо младо се засънило, на ръчица бела момина ...

253

Бойку

преди 11 години

На тия двамата до мене не ги знам кои са ама ги уволнявам,Цветанов!Веднага да ги уволниш тия двамцата,как няма да ме събудят тия?

252

Анонимен

преди 11 години

Дремката е заразна, невиждате ли че половината дремят

251

Граждански протест

преди 11 години

Му Мonkey! Рапона е ухилен днес, Отново си има Нови Кукли на конци, Но Защо трябва да Платим Всички за Това? Внимание! Няма да стане това което Говори Рапона, а това което Мисли.Лошото е - група Американски учени са Доказали, че Рапона Не Мисли.Доброто е - Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи...

250

Анонимен

преди 11 години

Ако беше Станишев никога немаше да задреме.Той постоянно щеше да се оглежда за некой гейпарад.

249

ТИКВУНЯ СМЕШЕН

преди 11 години

Големио шкембак ! Тик-так, пълен т**ак !