271

Анонимен

преди 11 години

До АнонименАбе на тебе не ти ли писна от вчера да питаш едно и също??? И да ти отговарят по сто пъти???

270

Анонимен

преди 11 години

Ами като чета проучването 69 процента празни глави продължавали да си пушат (макар и отвън) и не им пречела забраната. Тогава няма нужда да се отменя, нали така. Иначе всички, които мислят като мен може да подкрепят запазването на сегашното положение на : peticiq/ne_na_cigarite_v_zavedeniata

269

Анонимен

преди 11 години

Аз така и не разбрах, какво против имат непушачите заведенията да са разделени на зали ( достатъчно големи и с перфектна вентилация) за пушачи и непушачи? Какво по дяволите? Да уточня, че съм непушач, но съм против всякакви тотални забрани, просто не водят до нищо добро.Трябва да има баланс, винаги и във всичко.

268

Анонимен

преди 11 години

ritci, затова сигурно има терапии за отказване от цигарите, защото грам не предизвикват зависимост."Отказването от пушенето е най-лесното нещо на света - правил съм го десетки пъти" (Марк Твен)

267

ritci

преди 11 години

И едно последно пост-че от един агресивен фашист и асоциален тип:Наркоманът е човек, който е пристрастен към нещо до такава степен, че му става подвластен, губи способността за самоконтрол със силата на волята, готов е да потъпче друг, за да задоволи нуждата си, отрича това и е склонен на какви ли не псевдологически еквилибристики, за да убеди околните и най-вече себе си, че всичко това е нормално, а ненормални са останалите. Това е човек, който е склонен в публичното пространство да изтърси абсурдизъм от сорта, че забраната на пушенето тласкало младите към употребата на наркотици, без да се замисли колко жалкосмешен звучи.

266

Анонимен

преди 11 години

Бах тия заведения, дето хората ги напускат, само щото не се пушело вътре...

265

TankoBG

преди 11 години

По добре един път да видиш, отколкото ....А, бе - непушач в заведение:bugaga.ru/uploads/posts/2012-12/1355297976_kartinki-s-prikolami-29.jpg

264

Анонимен

преди 11 години

Как ще работят повече бе? По цял ден си варят чайове, хрупат ябълки, джвакат мандаринки, навсякъде лепне от здравословните им навици. Една пък рупаше зеле с моркови на бюрото си... пфу.. в офиса вонеше на пръдня постоянно.

263

Анонимен

преди 11 години

по-добре пушач,отколкото.... алкохолик примерно,да не говорим за други неща!!!

262

ritci

преди 11 години

До 327. Споко няма да го избръсна.Защото е хубав и не мирише на *** пушек.

261

Анонимен

преди 11 години

До АнонименНепушачите не работят повече, документирано на работното ми място/ на норма/. Това, че не ставаш да пушиш, не значи, че повече работиш от пушачите. Освен това напоследък има много изследвания и е на път да се докаже, че пушенето е начин на противопоставяне на Алцхаймер, забавя развитието на болестта. Знам това, защото скоро почина майка ми от тази болест, която никога не е палила цигара, и съм изчела купища мед.литература. По-добре пушач, отколкото без ум и болен от Алцхаймер!!!!!!!

260

Писна ми

преди 11 години

За обратните - парад, за пушачите - коневръз. Е*ати държавата!

259

До ritci

преди 11 години

Сега да не вземеш да си избръснеш хитлеровия мустах Хитлеritci?

258

демократ

преди 11 години

Обърнете внимание на коментар 312. Типичен пример на лъжлив комплексар. Фирма 2000 човека:)) Ок, може и да има такива. Ама ресторант за 2000 човека не знам:) 95% непушачи!!!! Бах тази фирма!!! Ай ся да та питам бе, ***: Ако има фирма с 95% непушачи значи има и такава с 95% пушачи! Щото приблизително сме равни. И ай да ми отговориш, тази фирма с 95% пушачи ако иска да си спретне банкетче ко прай? Пет човека хапват пържоли а 95 пушат вън? Та от мен запомни: и за платен драскач не ставаш. ***!

257

Анонимен

преди 11 години

Боли ме дедовия !!!

256

Анонимен

преди 11 години

Добре би било, ако бизнесът докаже своята съвест и достойнството си тъкмо спазвайки забрана, която е в полза на здравето, защото другото смърди на провинциализъм. Правенето на конти на всяка цена е грозно и обвъзрването на оборотите с отровата и лошия пример за децата е просто потресно!

255

Българин

преди 11 години

Политиката на партия ГРОБ по разделяне на нацията върви със страшни сили! Браво на Дянков и Атанасова, че закриха ресторантьорския бранш!

254

ritci

преди 11 години

До Извод;Честито на непушачите-вече ни кръстиха "фашаги".

253

Средний пръст

преди 11 години

На заведения не ходя, щото мразя хората. Пуша когато искам, през другото време не пуша, и то само защото презирам хората. Трябва да се затворят всички заведения, щото там има хора а аз ги мразя. А на *** пушачи и непушачи, дето и тях ги мразя, да се раздадат калашници и всичките *** да се избият помежду си. Ей така, като се изтрепете взаимно, ще ми е най-гот. А сега, понеже съм садист и мразя хората, пак ми е кеф да ги гледам ония как мръзнат пред кафетата да пушат!

252

До 315

преди 11 години

Ами не излизай да пушиш бе голям бизнесмен.Ако не можеш да устискаш 2ч без да пушиш ,мини на по-твърда дрога.Заведенията са място за ядене и пиене ,а не пушални.Аз пък не пуша и не искам да ме вмирисвате на цигари и да ме тровите докато си хапвам и пийвам.А заведенията са прекалено много-да останат само най-добрите