140

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 155.Ами хайде да пробваме с твоето дете, след като имаш познания относно престоя на новородено във фризер.

139

Анонимен

преди 11 години

Явно от сега се готвят за избори: сер-гейчо обяви, че неговата любима столетница никога не би приела Б.Б, а Надка отново развя лъжата за обединена синьо-червена мъгла. Не на нас, вече сме им сърбали попарата на тези гадни и крадливи престъпници.

138

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 152 Това го твърди единствени Цвъциньо и не се намериха никакви доказателства за това. Здраво дете няма да оцелее 2 часа във фризер, а според Цвъцьо илизаше че недонсено дете е живяло 6 часа във фирзер.... хайде посмали малко!

137

АНОНИМЕН

преди 11 години

Дясно,ляво ,а за народа средно,писна ни от стари маймуни с лъснали ***.

136

до 146

преди 11 години

Фактите са следните: Боко е имал общ бизнес с Трактора (имали са участие в една и съща фирма) к*рвата на Трактора педиЯнка педиЯнева от яростен критик на ГЕРБ изведнъж налапа шланга на Боко Трактора е "резак", партията на *** е ДПС, вестниците на ДПС (проформа притежавани от Дилянчо ПеевСки) се съдират да хвалят ГЕРБ. Човека платил хидроложкия хонорар на Доган...... получи сладки концесиики от ГЕРБ.

135

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен - 149Ако някой напъха новороденото ти дете във фризер, и после го удави в кофа с вода, дали ще защитаваш така наречения лекар, който го е убил????? А тези уж лекари, които ежедневно ни убиват от алчност, безхаберие и безчовечност, и тях ли защитаваш????

134

Анонимен

преди 11 години

Какво е това обединено дясно? Тези не разбраха ли, че нов бардак със стари *** не става!

133

Анонимен

преди 11 години

Надка след още 1-2 пластични операцийки съвсем ще заприлича на зомби. А лъжите за новото дясно може да ги разправя на "треньорчето" си от басейна Спартак.....за да го излъже, че няма да го напъхат в затвора и да плати за повече избиратели, та след изборите Костов и Надка отново да се напъхат в НС, и да имат имунитет и отново да крадат.....................

132

Анонимен

преди 11 години

Клеветника не доказва - той pлюе безнаказано от позицията си на силен на деня, и оставя наклепания да доказва, че няма сестра.Да си припомним колко може да се вярва на медийните нападки на тоя самозабравил се милиционер : от трибуната на парламента очерни горнооряховските лекари и когато деветорна експертиза ги оневини нито подаде оставка, нито се извини, а в национален ефир обвини Тодорова в сътрудничество с организираната престъпност и после съда на Цацаров го оправда в делото за клевета, като постанови, че Цвуратино не е казал това дето милиони го чуха да казва.

131

Анонимен

преди 11 години

za poreden pat se obejdavam che vsichki ot GERB sa bezmozachni hora,kato pochnesh ot Tikvata i vsichki ot negoviq krag,a da ne govorim za posledovatelite im.samo DCB I EDINSTVO mogat da opravqt BG v toq moment.DOKAZVALISA GO

130

Анонимен

преди 11 години

Гласуваш за ГЕРБ - получаваш Цветанов !

129

Анонимен

преди 11 години

Цифканов пуска партенки ,за да не се занимава обществото с провалите му !Ако има факти - да ги занесе в прокуратурата ! Там и без това са петимни за някое фактче, за да прибавят към делото узащото скоро ,като не могат да му повдигнат обвинение на Трактора ,ще трябва да го пуснат .Ако няма факти, да пита ментора си БОКО ,ЗА ВРЪЗКИТЕ МУ С АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ .САМИЯТ БОКО СИ ПРИЗНА ОЩЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ ,ЧЕ КАТО "СПОРТНИ ДЕЯТЕЛИ" (ИЛИ ДОБРЕ ОбЛЕЧЕНИ БИЗНЕСМЕНИ ) СА ПЪРДЯЛИ В ЕДНО ГЪРНЕ С ТРАКТОРА ,А СЕГА СЕ РАЗГРАНИЧАВА И МУ Е ПАДНАЛО ДА СИ ГО ВЪРНЕ За да не си спомнят хората за това ,сега слугата на Боко ,подхвърля слухове за отвличане на вниманието.

128

Анонимен

преди 11 години

една овца пролет не прави

127

Анонимен

преди 11 години

Странно защо, обаче Алексей Петров не е бил съдружник с Иван Костов и Надежда Нейнски, но не беше ли съдружник с пашата и Спящата красавица (биг пъмпкин)

126

Гошо Тъпото

преди 11 години

Обеднялото...дясно,безпокояло Бат Бойко;не е..така,безпокои го,че Ваньо Костофф,няма да ползва след...изборите парламентарния Мерцедес,за са си...вози *** до Драгалевци.

125

Анонимен

преди 11 години

Да си жив и здрав Цецо, и по често да даваш интервюта! Нека и най-тъпия гербер разбере какво зло стори на България гласувайки с милиционерската бюлетина.

124

Анонимен

преди 11 години

Пълна простотия

123

Анонимен

преди 11 години

на герберите свят им се вие, не знаят де се намират

122

Спонги

преди 11 години

До Ян ХусБлагодаря. Не съм учил латински. Е, смисъла е ясен, надявам се.

121

ЦИГНИН

преди 11 години

Да приготвят паричките,ние си знаем работата!