147

възмутена

преди 11 години

"Законно раздаване на бонуси".Кой е направил този закон?-престъпниците в парламента.

146

176 hahah

преди 11 години

ТИ ДА НЕ СИ ПЛАТЕН ДРАСКАЧ НА ГЕРБ?

145

възмутена

преди 11 години

Тука Дянков е прав: парламентаристите освен за личните си удоволствия като :ядене и пиене . ползване на *** .грабене и пр. и пр. с друго полезно действие за хората не се занимават.Съдебната система в България трябва да се гръмне-нямам думи за тия пр....ци.

144

sys 173

преди 11 години

И отстрани Дянков.-Благодаря ви колеги бонусите са ви преведени догодина ще са по-големи в зависимост от работата ни през новата година."

143

Иво

преди 11 години

Единствения недостатък на Дянков е че не можа да отпусне пари за пенсионерите.Как пък не се намериха 200-300 мл да увеличат парите на старите хора. Те най-много имат нужда.Ако това бяха направили мнозинството в следващия парламент щеше да им е гарантирано.Оттам нататък поздравеления за финансовата дисциплина. Това се признава от цял свят и трябва да даде плодове. Не ми се мисли ако червената пасмина управляваше в тая криза. Жална ни майка.

142

ss

преди 11 години

Вече мога да си представя каква е била клетвата на партия ГЕРБ:"-Аз се заклевам да уништожим българския народ,да премахнем малкия и среден бизнес,да изцедим българина,здраве опазването да тъне,стреса да е на ниво,българския пенсионер да взима възможно най-ниска пенсия,да вдигаме данаците за да може да има повече за нас,да тънат тия хора,че така е по интересно,да гледаме свойте интереси,да изучим свойте деца в чужбина,а пък българина да се мъчи за нашето благо.Заклех се!И отстрани Дя

141

фен на Жаго

преди 11 години

Жаго, хайде разкажи още някой виц! Много си смешен и забавен. Сигурно имаш много приятели,а?Прочетете коментар 149 - ще се спукате от смях. Опитайте се да вникнете в дълбокия смисъл!! Този човек притежава логика и интелект отвъд границите на гениалността.

140

Аз

преди 11 години

За първ път и Дянков да каже нещо умно :), ама надали червените баби и дядомци магестрати ще се откажат от бонусите си. ЕЕх толкоа работа свършиха горките, толкова много условни присъди издадоха, ами заслужават си ги бонусите ве.

139

*

преди 11 години

"Те знаят, че аз съм задължен формално - по закон, да подпиша, но на фона на всичко останало в страната и при явното несправяне на съдебната система, просто не разбирам защо това се прави"Това е вярно, обаче... 10 милиона лева, защо, защото пуснатаха убиец с мотор на пешеходна... и още много такива...

138

Анонимен

преди 11 години

Дянков не даде то за раздаване на бонуси в МФ миналата година ?

137

За Дянков четиво

преди 11 години

Шивачки бият шамари на шефка за неизплатени заплатиЧорбаджийката Сийка ги свалила от автобус, за да ги вкара в цеха и избухнала свадаШок! Пенсионер се надупчи с шило пред парламентаВъзрастният човек си сложи венец от тръни като Христос и се саморазпъна на кръст

136

До 164

преди 11 години

Ти явно живееш в някакво богаташко село :)

135

До Руми

преди 11 години

Ти какви надвбавки искаш? Работа на държавата или общината е да построи детска градина, а твоя работа е да осигуриш добър живот на детето си , без да разчиташ само на разни надбавки.

134

Хм

преди 11 години

То е ясно че България не е цъфнала и завързала, но положението не е по-тежко отколкото да кажем при тройная. Какво има предвид - нови коли се продават като топъл хляб, а дори и в най-забутаните села почти всеки мъкне смартфон за 500-1000 лв. Къде ви е трагедията, бе? Значи който иска намира начин. А сега бийте минуси но това няма да промени фактите които изброих. Ха-ха-ха.

133

Руми

преди 11 години

Тоя ДЯНКОВ ДА НЕ СЕ МИСЛИ ЗА БОГ ТАЯ СУТРИН ГО СЛУШАХ КАТО КАЗВА ЧЕ ПО ДОБРЕ Е ДА ПОСТРОИ ДТСКИ ГРАДИНИ ОТКОЛКОТО ДА УВЕЛИЧИ ДЕТСКИТЕ НА ВСИЧКИ ДЕЦА КАК НЕ ГО ЕСРАМ ИМА ГРАДОВЕ КЪДЕТО НЯМА НУЖДА ЗА ДЕТСИ ГРАДИНИ КАКЪВТО Е ГРАД СИЛИСТРА ИМАМЕ ДЕТСКА ГРАДИНА ДО ГРАНИЦАТА С РУМЪНИЯ КЪДЕТО Я ПРЕВЪРНАХА В ДОМ ЗА БЕЗДОМНИ ИВ ДРУГОТО КРИЛО Е ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ НАШИТЕ ДЕЧИЦА ОСТАВАТ ОЩЕТЕНИ БОРЕТЕ СЕ МАЙКИ ЗА ДЕЦАТА СИ ТИЯ УПРАВНИЦИ СА НАГЛИ И НЯМАТ МИЛОСТ КЪМ НАЙ НЕВИННИТЕ ДЕЧИЦАТА

132

Zeitgeist

преди 11 години

2г. условна присъда за Деян Станчев убил 20г. Лора с мотора си!!! Прегазил я със 113км/ч. Коледен бонус по един куршум заслужавате!!!

131

0

преди 11 години

Само да напомня:ТОЙ /този дето си мисли, че не е гнусен/ е министъра /човечето/ дето в министерския си кабинет е направил зоокът за помияра на любовницата си /която му и и подчинена!!!!!!!

130

до жаго

преди 11 години

ОТ ПРЕКАЛЕНИТЕ ТИ ПРЕТЕНЦИИ, ЧЕ СИ МНОГО УМЕН ЯВНО НЕ ВИЖДАШ, ЧЕ НАРОДА Е УДАВЕН В БЕДНОТИЯ И Е НА МИНУС ПО ЖИЗНЕН СТАНДАРТ СПРЯМО ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА ЗАБЛУДЕНИ КАТО ТЕБЕ ИЗБИРАМЕ ВСЕ НЕПРАВИЛНИТЕ ХОРА, КОИТО ДА НИ ДОУНИЩОЖАТ. ЗАЩО ХОДИМ ДА СЛУГУВАМЕ НА МИНУСОВАТА ГЪРЦИЯ В КОЯТО ГЪРЦИТЕ СИ ЖИВЕЯТ В ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ОТ НАС И ЦЯЛА ЕВРОПА Е ЗАГРИЖЕНА И ИМ НАЛИВА МИЛИАРДИ? ЗАЩО УМНИКО?

129

Бай Хой

преди 11 години

По темата - администрацията да се съкрати на 50% и едва тогава високи заплати и бонуси. А за съдийте кво да говорим - те са си такива - ***. Боли ги х. за нас - нали са на отделен бюджет

128

Анонимен

преди 11 години

ПЛАШИШ ГАРГИТЕ БЕ МИШОК - О С Т А В К А НЕМЕДЛЯНА