89

Тодор

преди 11 години

Вежте какво, щом ние, тази робска нация, не сме в състояние да се вдигнем срещу това нещо, въпреки, че то ни засяга пряко и много силно, то това ще го направи Европа, защото вече засяга и нея. Трябва ли винаги да чакаме някой да дойде и да ни оправи - руснаци, американци, ЕС, до кога ще сме най-големия *** в Европа.

88

7

преди 11 години

В България 21 век и в ЕС ние има КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА. Браво българи, доказахте че сте от най-тъпите нации в света

87

7

преди 11 години

Този Дянков ако е в някоя друга държава министър отдавна да са го забравили,че е ималотакъв.Може ли минималната пенсия да е увеличена с 5 лв.и става 150 лв.Нека този Дянковда живее 1 месец с 150 лв.Голямата пенсия се вдига с 70 лв.с изказване "тези които са сиплащали големи осигуровки"Това са военните и полицаите които нямат лични вноски,а се внасят от държавата,тоест това сме "ние".Имат ни за големи ***.Трябва масово да излезем и да гласуваме за да не могат да си купят гласовете .

86

Анонимен

преди 11 години

Мутрата-ленторезач ББ е човек който е учил само събиране,затова само реже ленти и прибира големи ПРОЦЕНТИ,а на свойте депутати и кметове гърбати дава най високите заплати !!

85

arhar

преди 11 години

Какво всъщност става години наред в модната агенция на Маргините ?Значи родителите си пращат децата там с надеждата, че ще видят някакво развитие за тях, а вместо това дъщерите им на по 14 - 15 г. забременяват . И вместо бизнесдамата на Маргините да се разкая в публичното пространство за незаконните действия в нейната агенция, тя години наред тръби из медиите за просперитета на бизнеса им , като в последно време дори говори и за морал, което вече надминава всякакви очаквания . Има ли такава практика в Европа - родителите да си пращат децата в модни агенции , а те на по 14 - 15 г. да раждат деца ? И това ли трябва да е моделът за българската майка, защото ако това е така, то това означава, че всички момичета на по - 14 - 15 г. трябва да стават майки и че сексът с малолетни момичета не е престъпление ? Ако бизнесдамата на Маргините беше човек със съвест и морал , отдавна трябваше да слезе от публичната сцена и да не дава интервюта в медии, вкл. и водене на тв предавания !Всъщност, бизнесдамата на Маргините в секретните доклади на американските посланици не беше ли определена като част от СИК заедно с работодателите си ?Ето затова и др. Гоце, и др. Филчев, и други техни верни партийни другари ще мълчат и ще прикриват истината с мълчание ...

84

ЪПСУРТ

преди 11 години

БАЙ НЕМАШ ЕЛЕМЕНТАРНО ВЪЗПИТАНИЕ !

83

другари от ПЕС

преди 11 години

Ние требе да помогнем на нашият шеф да се върне на власт в България.Щото и без това тука такъв некадърник не ни требе!

82

Анонимен

преди 11 години

Този излезе най-умен от приятелите си... За да се пази влезна в политиката и вече 11 години го пази охрана на разноски на държавата.

81

пенсионер

преди 11 години

По добре хитрец начело на властта отколкото *** Ж. Виденов и бандитите около него

80

Анонимен

преди 11 години

До До Гласоподавател МАМИН,МНОГО СИ ГОТИН,КОЛКО ЛИ ПАРИЧКИ СТЕ НАГРАБИЛИ С БАЩА ТИ ОТ ДАЛАВЕРИЗАЦИЯТА НА КОСТАКИС..А ТОВА Е НАПРАВЕНО ПРЕДИ 10.11 НЕ ОТ ТЕБ И *** КАТО ТЕБ-МОЙТЕ ПАРИ ЗАГРАБИХТЕ.М...ВИ

79

разочарована

преди 11 години

Лично мен не ме интересува миналото му, а това какво прави откакто е на власт. Човек винаги може да се промени към по-добро стига да иска. Обаче той не направи НИЩО за бедните- това е за мен проблема и другия, че забрани пушенето в обособени зали и заведения, което според мен е дискриминация и нарушаване на правата ми. И така- заради бедността и безразличието му към обикновените хора и защото не мога да изпия едно кафе с цигара в някое уютно кафене в този студ аз няма да гласувам за Борисов

78

Анонимен

преди 11 години

До Бай ХойТо не се говори току така без покритие срещу премиер,има съд и бърза процедура,особенно ако се има предвид нашия премиер...

77

Bai Hoi

преди 11 години

E to golqma novina che BB e prestupnik!!! Iskami se da vidq fizionomiite na zabludenite gerbercheta kogato chetat staiqta :)))

76

23 години стигат

преди 11 години

Всички на улицата и да им поискаме равносметка!

75

Бай Хой

преди 11 години

В. Сега ако напишат "добър ден" ще погледна къде е слънцето. Значи може да изтипосаш в заглавие, че някой говорил за миналото на премиера на Бг, но иначе НИКЪДЕ в статията няма да напишеш кой и какво точно е казал. *** комунистическото малоумие. "Аз да кажа, че сестра ти е ***, а ти ходи да доказваш, че нямаш сестра."- това си е почин от едно време. Верно тая държава ще се оправи тогава, когато умре и последния, който помни априлския пленум!

74

Стига...

преди 11 години

Стига предизборни агитации по Интернет форумите!Време е за камъни и сопи по улиците...

73

Анонимен

преди 11 години

До 82.За този коментар и.и си майката.Неискрен ти е коментара,сигурен съм,че си бил доносник на ДС и майстор подмазвач при комунистическата власт.

72

Анонимен

преди 11 години

вижте како изказване е направил Игнатов вчера:'Вие защо сте толкова убеден, че при нова конкурсна сесия ще има по-качествени проекти - тези проекти са функция на науката в България."Нямам думи, хората му казват, че дават милиони за нещо, което няма нито смисъл, нито има научна стойност, а той твърди, че всички сме като тях! Или така му се иска....на министъра. Да дава пари за *** на входа, след време да е сигурен, че ще е само *** ще е на изхода! Ако му позволим- ще стане!

71

Анонимен

преди 11 години

Какъв е този *** А. Ч. да плюе по България и премиера в Европарламента, ако знае нещо да го докаже в съда, ако не в българския то в европейския. Затована на гърците ще опрощават заемите , а българите ще ги санкционират. Който неможе да се докопа до власта в България почва да пищи по целия свят по станишевски.

70

до 74

преди 11 години

Съгласен съм . Корупцията и шуробаджанащината се превърна в начин на живот и беше наложена по време на близо 40 годишното управление на Партията Майка БКП . Трудолюбивият Български народ беше унизен вместо да работи да се научи да слуша , да мързелува и ако нещо искаше да му се случи за да се развива ,трябваше да става или член на БКП или да дава рушвети !!! Корупцичта я роди БКП ,а БСП я доотгледа много старателно !!!!