13

@10

преди 11 години

Дали си бивш от ДС (Дименциални Симптоми) или настоящ.. не е много видно от коментара ти :)

12

Анонимен

преди 11 години

От както се помня гласувам за И. Костов. За мен той е един от малкото професионални политици в БГ с широка експертиза. Винаги съм бил убеден, че г-н Костов има план за обединението и възраждането на демократичната идея, пък и макар пътят да минава през пълна разруха. За съжаление, в последните години, вече не виждам план. По-скоро стремеж за живуркане и преживяване. Разочарован съм. 2013 година ще дам вот за Костов за последен път (в по-голяма степен поради тотална липса на инциатива).

11

Спонги

преди 11 години

Ченгетата газ пикаят само като чуят името на най-успешния премиер на Прехода. Костов за всичко им е виновен, нищо, че от 11 години не е в управлението на държавата. Нали сте голяма работа, ако беше сбъркал, защо не поправихте нещата всички се изредихте на Държавата. Некадърници сте всички нещастници управлявали след него. дано хората проумеят, че само той има умствения капацжитет да извади България от калта.

10

бивш от ДС

преди 11 години

Другарите така ревностно защитават Костов, че трябва да си много *** за да не ти стане ясно, че е наш човек. Другаря Иван Костов да отговори каква школа е завършил в СССР и тогава ще си коментираме за политика.

9

Анонимен

преди 11 години

Бачо Ваньо е нужен точно сега. Навярно не знаете но навремето той заяви амбицията си да реши правилно задачата с овладяването и излизането от кризата. Вярно, безплатно няма да е, но си мисля че тази амбиция ще даде добър резултат. Алтернатива някаква да виждате?

8

бивш българин

преди 11 години

Да бе, КОСТОВ ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН. Той разби СДС, мамка му ***. Той разпродаде хубавата държава на Тато за жълти стотинки на американците и турците. Той изяде спестяванията на социалистическите труженици. Той усмърти силно печелившите държавни предприятия и ги раздаде на свои хора. Той обезцени лева през 1997 г. и преди тове и след това, та до днес. Той вдигна цените през последните 7 г. с над 100%. Той вдига всяка година цената на горива, ток и парно. Той обложи с данък спестяванията. Той.

7

ined

преди 11 години

и що да не станат партия, само трябва да се разберат кой от тях двамата ще е лидера и кой единствения член на партията.

6

Анонимен

преди 11 години

Какъвто и да е или е бил г-н Костов, не е лъжица за тяхната уста. Всеки да си знае мястото.Напротив, от тази инциатива г-н Костов ще спечели. Утре ще се яви пък някой, да рече че и това нагласено от Костов :)

5

Анонимен

преди 11 години

Българинът е изморен от партии, роят се като мухи на бунище. След всеки пореден парламентарен избор, положението става все по-лошо и по-лошо, а държавата все по оглозгана и разпродадена.

4

Анонимен

преди 11 години

КАКВА РАБОТА ИМА ВАЛЕНТИН НИКОЛВ ОТ ГЕРБ ДА СЕ ИЗКАЗВА ЗА СДС ИЛИ СДС Е ПДДЛОГАТА НА ГЕРБ

3

Анонимен

преди 11 години

Айдеее,пак Костов на някой е виновен.Вече ставате смешни,ама много смешни.Всеки некадърник си измива ръцете с Костов."Патриоти",вие пък кои сте,бе?Костов ще влезе отново в парламента,защото все още има много хора,които му вярват.Защото спаси държавата от фалит,защото навреме се отдръпна от некадърниците в СДС,а вие Патриоти сте "Патриот е,душа дава но не свойта душа братя, а душата на народа".Айде сега у лево да не ни се пречкате.

2

:)

преди 11 години

Той Костов и за падналия сняг оня ден е виновен,и за непочистените подлези и тротоари!

1

Me

преди 11 години

Има си хас Костов да не е виновен :)