128

gtf

преди 11 години

абе то и митьо пищова беше приел исляма по едно време, нема да е сам я...всеки има право на избор и си носи последствията.. ейтва си е заложебно в православието - аз си искам това право и ще си го отстоявам .. !

127

Ислямофоб

преди 11 години

В младежкия театър ще бъде поставена постановката НЕВИНОСТТА НА МЮСЮЛМАНИТЕ, където пророка Мохамед ще бъде изигран от Мариус Куркински.

126

Суната казва ...

преди 11 години

След като пророка Мохамед е загубил игра на шах-мат от млада китайка (дъщеря на търговец на коприна), Мохамед казва следното: - Който докосне тази сатанистка игра все-едно е омърсил ръката си със свинска плът и със свинска кръв. Горното е пример колко са достойни мюслимите, когато губят.

125

Анонимен

преди 11 години

ABDAL AH SI E EDIN ABDAL

124

Анонимен

преди 11 години

Голяма работа - един откачен свещеник по-малко.

123

Мутрополит Ники

преди 11 години

След тоя гей, очаквайте и Кърджалийския поп Шабан Гарена да приеме исляма.

122

До 127

преди 11 години

*** е *** овча картуно. Събирайте си шалварите и фесовете и марш обратно в анадолските сокаци. Европа не е за *** и фереджета.

121

Анонимен

преди 11 години

Смяна на името, официализиране на смяна на религията, честа смяна на местонахождение, на приятели и т.н. сериозни неща, когато са комбинирани (т.е. повече от едно) говорят за ЛАБИЛНА ПСИХИКА. Не в въпроса какъв е бил и какъв е станал, но цялата картина картина така изглежда - учил, прекъснал, свещеник в София, после друго?, смяна на религия (във Видин) и кой ли знае колко още има. Е?А Видинската митрополия прави огромна ГРЕШКА!!! Нима не пише Блажени са смирените, Блажени са миротворците...

120

До 146

преди 11 години

Аз пък съм останал с друго впечатление ... преди гей-парада тази година един поп го гонеха от полицията да го гърбят, защото беше си позволил да каже какво пише в Светото Писание за педофилите и содомистите ... А Джими Уорлик, до половин час преди да отиде на гей-парада беше на среща с Мустафа Алиш Хаджи ...

119

Анонимен

преди 11 години

Атанас Михайлов работи под прикритие като мюсюлманин за дядо Николай, който е дядо колкото аз съм ***. Все пак трябва да се уважава свободния духовен избор на човека. И в Русия има няколко попа които са приели мюсюлманската вяра, както има и обратните случаи, когато духовници мюсюлмани стават християни.

118

breneke

преди 11 години

"Всичко е пари приятелю" е текста на една песен.Отчето по примера на" Политическата проституция" е импровизирал "Духовна проституция",което е новаторство.

117

РАЗПОПИЦА

преди 11 години

На такива в нашия край им казваме РАЗПОПИЦА.Та да не се радват толкова мюсюлманите, че една разпопица християнска е станал ислямист.Този празноглавец за пари, утре може и будист да стане.

116

Анонимен

преди 11 години

Тоя поп-учил-недоучил и "поради лични проблеми"напуснал.После напуснал духовната работа и почнал да работи друго/какво не е ясно/.То само тома като прочетеш ти става ясно,че пише за един несретник.Иначе-от криворазбрана толерантност към тия талибани дотам стигаме.Ако си мисли някой,че те са мирни,кротки и толерантни-значи още е ***.Защо трябва да сме толерантни към нетоларантните?Защо трябва да приемаме тези,които не ни приемат?Тези ,които избиват и днес християни в Турция,Нигерияи горят църкв

115

До 142

преди 11 години

Тя е ДЪЩЕРЯ на Абу Бакр, приятелю. Вземи да си преговориш пак единствената книжка която си чел, защото явно и нея не си я разбрал.

114

Ислямофоб

преди 11 години

Когато християнин приеме исляма, на хората им е гадно защото виждат поредния продал се за пари на брадатите козли. А когато мюсюлманин приеме християнството, то мюсюлманите обикновенно ГО УБИВАТ.Смятайте кое е религия на мира и кое е сатанистки култ.

113

Me

преди 11 години

Заблудена и объркана душа.. както личи от кратката му автобиография.Дано господ му даде сили да намери истината.. която сигурен съм дълбоко в себе си не е сигурен че е открил...

112

До 136

преди 11 години

Сюргюне, ти пък какво разбираш от християнство и от ракия? Айде не приказвай за материи от които не разбираш, а кажи за сватбата на Пророка мохамед с 9-годишната Аиша и как точно педофилията е станала част от религията по този начин!

111

Анонимен

преди 11 години

Човека е имал хемероиди.Приел е исляма заради ибрика....

110

Ислямофоб

преди 11 години

Ей мюфтаци, какво се радвате, че сте си купили един ***, като го срещнат Свидетелите на Йехова с по-голяма пачка ще стане и Йеховист!

109

Анонимен

преди 11 години

ОТ ИСЛЯМСКАТА РЕЛИГИЕЯ ПО СИЛНА НЯМА. НЯКОИ ЩЕ КАЖАТ АМА ТЕ СЕ САМОВЗРИВЯВАТ. ДА АМА ТОВА СА НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ ЧЕДАТА ОБУЧЕНИ СРЕЩУ СССР ИЛИ СТЕ ЗАБРАВИЛИ? ЗА ИСУС ХРИСТОС СЕ СЕЩАТЕ САМО АКО НЕЩО ВИ ВЛЕЗЕ В НЯКОЯ ДУПКА. А МЮСУЛМАНИТЕ ПО 5 ПЪТИ НА ДЕН СЕ МОЛЯТ НА СВОЯТ БОГ. ЩЕ КАЖЕТЕ АМА ТЕ ЖИВЕЯТ В ДРУГ ВЕК. НЕ ЖИВЕЯТ В ДРУГ ВЕК В ТОЗИ ВЕК СА АМА МОРАЛА И ВЯРАТА Е НАД ВСИЧКО. СЕГА СТЕ СЕДНАЛИ И СЕ НАЛИВАТЕ СЪС РАКИЯ НАЛИ? Е В КАКВО ВЯРВАТЕ В РАКИЯТА ИЛИ В ИСУС ХРИСТОС? МАЙ В РАКИЯТА ВИЕ ВЯРАТА.