76

акуд

преди 11 години

" Тоест има определена неяснота, големи разлики, обобщи Костадинова." няма неяснота. просто на местно ниво съдебната администрация и всички адвокати работят в доста сплотено АД и изнудват мощо всички , като прескачат хиляди истанции и по този начин, пари от глоби и такси вместо да отидат в бюджета отиват в частни джобове. проблема има решение само с напълно електронно обслужване, навсякъде по всяка една администрация. по този начин ще остане да се следят САМО администраторите

75

до 85

преди 11 години

Кажи на Станишев и компания да ти го върнат бай ти Тошо.Те - БСП го свалиха от власт да не им пречи да крадат.

74

Анонимен

преди 11 години

Здравейте, циркаджии! Свалихте ли вече правителството, или и днес ще си смърдите цял ден на *** :)

73

Тиквоча

преди 11 години

Праим магистрали, спортна зала, пречиствателни станции, вие сте коунисти щом не виждате ползата от тях.

72

Анонимен

преди 11 години

Искам си бай Тошо!Тогава беше друго!На ви демокрация и капитализъм!

71

Анонимен

преди 11 години

Demokraciq li????? Takova jivotno nema!!! Edinstvenata forma na demokraciq e validna samo kogato si sutrin sam v toaletnata i se kani6 da q rodi6.

70

майка

преди 11 години

Децата ми избягаха в чужбина по време на тройната коалиция с мисълта, че ако нещата се оправят, да се върнат. Но не - БСП/ДПС продължиха съсипията , стана все по-зле.Появи се ГЕРБ, и аз и децата ми от чужбина гласувахме за тях, но илюзиите ни пак бяха попарени. Както се очертава, те завинаги ще си останат там, а ние тук ще си останем с изгубените надежди и мизерията.

69

Анонимен

преди 11 години

Което за пореден път иде да покаже че ни управляват ***.

68

Веселин

преди 11 години

ЯВНО ГЕРБ ,БСП ,ДПС ,СДС ,НДСВ ,ДСБ СА ЕДНА И СЪЩА ПАРТИЯ ЗАЩОТО РЕЗУЛТАТИТЕ НА ВСИЧКИ Е ЕДИН И СЪЩИ ,БЪЛГАРИТЕ ИЗЧЕЗВАМЕ КАТО ВИД НАВСЯКЪДЕ РАЖДАЕМОСТА СКАЧА САМО ТУКА НАМАЛЯМЕ И СТАВАМЕ МАЛЦИНСТВО В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА .ПАРТИИТЕ СА ЗА ПРЕД ХОРАТА ДА СИ МИСЛИМ ,ЧЕ НЕ Е ЕДНА МОНОПОЛНА ПАРТИЯ ,КОЯТО ГЛЕДА ИНТЕРЕСИТЕ САМО НА ЧОРБАДЖИИТЕ .

67

Румен

преди 11 години

До jricata Млък *** ***

66

БОКО ТИКВУНЯ

преди 11 години

Направих 80 км магистрали, те компенсират всичко, НЕБЛАГОДАРНИЦИ !!!!!

65

Анонимен

преди 11 години

Написаното е необосновано и нелогично в много отношения. Къде няма субсидии за земеделци, пощи, железопътен транспорт? Данък наследство е задължителен над определена сума. Не е все едно дали наследяваш апартамент или комплекс апартаменти за отдаване под наем, примерно.Дивидентът също е вид печалба, на какво основание трябва да се освободи от данък, след като по правило се получава от заможните и богатите слоеве на обществото? Много е голословно и тенденциозно написаното. Факти!!!

64

Анонимен

преди 11 години

Тоя институт обслужва интереси. Изхода е: излизане от НАТО и Едропейския съюз, одържавяване на секторите и предприятията които не работят, връщане на формата ТКЗС, възстановяване на предприятията от каростроенето и индустрията с традиции у нас, обръщане към източния пазар включително Руския, създаване на работни места. Тия от института да отидат на стаж в Турция и Китай.

63

Анонимен

преди 11 години

В България отдавна всичко приключи. Сега алчният елит иска до последно да обеднее народа, да му вземе и малкото останало (частната собственост) и едва тогава може да предприеме нещо за стабилизиране на икономиката и жизнения стандарт. Само, че не си прави сметката, че докато се накани да оправи нещата ще имигрира значително количество млади хора, които ще лишат държавата от поколения и бавно по бавно като започнат да измират по-старите държавата ще се смъкне до 2,3 милиона за 20 години.

62

банкер

преди 11 години

И ако това е вярно как така световни кредитни агенции повишават кредитния рейтинг на България. Другари с тези напъни нищо не правите. Сега е 2012 г. , а не 1990 г. Народа поумня и най малкото като попита чичко Гугъл му става ясно. Тези глупави пропагандни ходове нищо не ви помагат.

61

аз Грую

преди 11 години

Не аз ,а лентореза трябва да ги чете тези неща ....а после да ни се извини и да се откаже от нов мандат !

60

икономист

преди 11 години

Най-близки до нас по доходи в ЕС са - бившите съветски сателити, Гърция, Словения, Кипър, Португалия. А те имат двоен на нашия БВП на глава от населението, въпреки, че нашето население се топи като майски сняг, БВП-то ни се топи още по-бързо. Е.ем ти и държавата

59

Анонимен

преди 11 години

Боко тиквата цели точно това ние да сме зле ,а той и Цеко с пълни гуши

58

икономист

преди 11 години

И кой ги казва тези работи и къде са публикувани в световни или европейски научни списания. Другари не се радвайте на т.н. ИПИ , те са като социологичните проучвания на Кънчо и Стойчо. То няма пазарна икономика те вече направили институт, че приемат и политически поръчки за пари.

57

До 9988-АНТИГРОБ

преди 11 години

Я сега го напиши и на Български