50

До Искам

преди 11 години

Колите тази сутрин на нашата улица бяха паркирани на разграфените в зелена зона места! Мотивът явно е друг!

49

Без вазелин

преди 11 години

До Макаровия:Да ти припомня ли, че ти трябва време (и кураж) да извадиш пищова, че после трябва да го заредиш, пък да се прицелиш и евентуално да гръмнеш.Без съмнение оръжието дава предимство, ама на стрелбището е едно, а на улицата малко по-друго...

48

Анонимен

преди 11 години

Наистина са само хубави коли, тези мърлячи са нацапали и черния рейндж роувър евог, те са общо 6 в софия. Личи си че са злобни бедни мишки, силно се надявам застрахователните компании да направят частно разследване и да им хвърлят подобаващ бой на тези ***, губещи времето на хора сега да им пребоядисват колите..

47

до 17

преди 11 години

Хомо или не, ключа по лака си е класика :D

46

Анонимен

преди 11 години

дУ 32Алооо,не ти ли омръзна ВАЗЕЛИНА ----23г.,мноо си простД!Когато много хора живеят на едно място ,РЕДНО Е ДА ИМА СЪЗНАНИЕ И ДИСЦИПЛИНА!

45

Анонимен

преди 11 години

баси якото :DDDDDD

44

Анонимен

преди 11 години

НАРОДЪТ Е НЕДОВОЛЕН. ПЪРВО ПОДПАЛВАТ КОЛИ, СЕГА ГИ ДРАСКАТ, ПОСЛЕ ПРОТЕСТИ НА ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ, ЛЕКАРИ, УЧИТЕЛИ, БДЖ, ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ, СЪДЕБНАТА СИСТЕМА Е В КОЛАПС, КРАДЛИВИ ПРОТЕЖЕТА СЕ ИЗДИГАТ ДА КОНСТИТУЦИОННИ СЪДИИ, ЦЕЦО СИ КРИЕ АПАРТАМЕНТИТЕ, ЛЪЧО МОЗЪКА Е ГЕНЕКОЛОГ НА 100 МЪЖЕ, ... ТЪРПЕНИЕТО СЕ ИЗЧЕРПВА ...

43

до 41

преди 11 години

Всеки ден 20 патрулки ще се движат по улиците, похвала и без да се превишава бюджета.Една мечта се сбъдна престъпниците да работят за държавноста.Още се смея ,за хората ме е яд много ,че отидаха едни пари за пребоядисване ,но вярно е върховна гавра.

42

Анонимен

преди 11 години

безплатен туниг

41

френски туристи

преди 11 години

Надписите са направени от група френски туристи, любители на екстремните спортове!

40

Анонимен

преди 11 години

Политиците и *** ,за 23г.,нищо не направиха ,само РАЗВАЛЯХА ,...ВЗЕМАМЕ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ ,....КРАЙНО ВРЕМЕ Е !Н. Босия ,даде СИГНАЛА !

39

до 32

преди 11 години

Ами твоя -моя явно няма, едно замисляне ,че сме *** нещата така че вече полицията е смешна и безпомощна ,че мерцедеси мутри ала бала са ни влезли във фолклора.Незнам мотивите ,но поне налагат човек да си зададе въпроси ,добре ,че моята я скрих в гаража и аз бих казал ,но защо се стигна до там ,че да се крие е проблема.

38

Анонимен

преди 11 години

Може и допълнителен ''атрибут'',......снимка ,на спящи полицаи в/у предното стъкло!

37

бу ха ха ха

преди 11 години

Е по-голям *** не съм виждал:)))))

36

Б.Б

преди 11 години

Разгледах коментарите и се и ме дразни факта че всеки търси някаква логика в това ..не били паркирани където трябва, правителствени коли са и т.н.. няма логика просто група пишлемета в пубертетски цикъл се чудят къде да си веят ***..

35

Анонимен

преди 11 години

Само една малка подробност за надписите, вместо "полиция" трябвало да пишат "***". А оня дето ще ме чака с бокса може да цуне "макаров" по пишлето. Щом има желание няма да му откажем я.

34

Анонимен

преди 11 години

ПОДКРЕПЯМ ----СПРАВЕДЛИВОТО НАЧИНАНИЕ ---,МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАТ ,И НА ДРУГИ МЕСТА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ,....СЛЕД КАТО НЯМА ''У''ПРАВИЯ' ---23года!

33

Анонимен

преди 11 години

Трябва да рисуват и един .., че по импотентна "полиция" маи още е нямало.Цвък какво ли ще каже или всеки ще е скоро полицаи хеххеехехВандалите какъв мотив имат незнам ,за собствениците съжелявам ,но просто ми е смешно такава гавра с МВР

32

Анонимен

преди 11 години

НЯКОЙ КАЗВА ЛИ ДАЛИ КОЛИТЕ СА ПАРКИРАНИ НА РАЗРЕШЕНО МЯСТО?НАРОДНАТА ЛЮБОВ ЗАПОЧВА ДА ЗАМЕСТВА КРАДЛИВАТА ВЛАСТ.

31

Без вазелин!

преди 11 години

Ами да, много е яко, направо супер, а още по-яко ще стане, ако сваря някое мекеренце да се гаври с моята кола, за която съм си отделял от залъка и всеки месец съм си плащал на банката като поп... Големи сте пресмехулници, ама хубаво ви го каза Но.27 - много готино, само да не е на твоята кола!