149

Анонимен

преди 11 години

Аз ще му помогна - да не става! Ами да си тегли въжето по най-бързия начин.

148

valya.doncheva

преди 11 години

До ВВВ 242"И днес имаме Калинка". Някой брои ли ги? Изпитвам желание да видя пълния им списък. И дали някой някога е понесъл действително наказание.

147

Анонимен

преди 11 години

kak da glasyvash za prostaci,toia symati porazii napravi kato bptrezident samo pliampashe i nishto ne varsheshe edni i sashti 23 godini dokoga paplash takava shte vi tarpim.

146

Анонимен

преди 11 години

Ще приеме, тоя не отказва, ако беше мадама, нямаше да може да си вдигне гащите.

145

Анонимен

преди 11 години

PRILICHA NA KON !

144

Анонимен

преди 11 години

Никога не сме имали дясна партия.Самозванците узурпирали "десните политически идеи"са най-обикновени космополити ,крадци и българофоби. Българската национална буржоазия изчезва още през 1929 г. в резултат на световна икономическа депресия .

143

Анонимен

преди 11 години

Защо направо Бойко не стане конституционен съдия? Що да не съвместява премиерството и съдийството? Че нали го избраха и за най-добрият футболист на България, а и като държавник е най-успешният за последните 10 века, така че - що не?

142

Анонимен

преди 11 години

Не се хабете, другари! Това е положението.Няма да е наш човек - цоциалист, и това е.

141

Анонимен

преди 11 години

Стоянов е по-корумпиран от Марковска.

140

dc

преди 11 години

Коня ще мисли три дни дали да слезне от кон на магаре.

139

АНТИ

преди 11 години

СТИГА НИ ЗАНИМАВАХТЕ С ТРЕТОРАЗРЕДНИ БРАКОРАЗВОДНИ АДВОКАТЧЕТА! КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ КРИСТАЛНО ЧИСТ ЧОВЕК И ОТЛИЧЕН МАГИСТРАТ.

138

Анонимен

преди 11 години

НЯКОЙ ДА ЗНАЕ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ КОМУНИСТИТЕ ОТ НАД 200/ТЕПАРТИИ И ДВИЖЕНИЯ ЗА ЗАПАСВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКОТО СТАТУКВО И РОБСКО СЛУЖЕНЕ НА РУСИЯ !?...АКО МОЖЕ ПО БОЙКОБОРИСОВСКИ ДА МИ Я КАЖЕТЕ,А НЕ ПО СЕРЕГЕЙЧОСПИНИШЕФСКИ......МОЖЕ СЪЩО И СЪС СВОЙ ДУМИ,НО БЕЗ РЪЦЕ...

137

ВВВ

преди 11 години

И ДНЕС ИМАМЕ КАЛИНКАИзточването на сумата от 371 000 лева в БАН е станало от средата на 2010 г. до 2012 г. От одитиния доклад става ясно, че има нарушаване на вътрешните правила на Института по експериментална морфология и антропология, правилата за формиране за заплатите и подправяне на счетоводството на института, казва Евгени Николов. Хора от администрацията са получавали колкото главния асистент. По време на одита е открито още, че главната счетоводителка на института има фалшива диплома от УНСС.

136

Гошо Тъпото

преди 11 години

На времето,Костоф беше причината да не се...избере Петър Стоянов за втори президентски мандат и това...докара,червения номенклатурчик Параванов,на който 10-сет години му ядохме...попарата.Сега,номинацията и сигурното избиране на г-н Стоянов в тази висша държавна институция,е една малка компенсация за този честен син политик на...прехода(един от малкото,да не...кажа,единствен).Не съм сигурен дали ще...приеме,но ако това се случи,ще бъде един голям плюс за цялата ни държавност и съдебна...система.

135

Анонимен

преди 11 години

232 и аз съм бил комсомолски секретар в казарнмата , караха ме да конспектирам тезисите на Тодар , но какво от това , нали се сещаш за песничката ' Бил съм чавдарче бил съм и пионерче но не си мислете че съм вашето другарче . *** в една плюнка мога да удавя и знам много добре как беше тогавяа.

134

КНК

преди 11 години

ТОЗИ СЕ ПРОВАЛИ КАТО ПРЕЗИДЕНТ !!! ПРОВАЛИ И СДС !!! ТОЙ И БРАТ МУ ПРОДАДОХА СДС НА ГЕРБ !!! ВСИЧКИ ТЕ ЗАЕДНО С БКП/БСП,ДПС,РЗС,АТАКА СЕ ПРОДАДОХА НА РУСНАЦИТЕ !!! ПОДГОТВЯТ ИЗГОНВОНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС !!! ПАК ЩЕ СЕ РЕДИМ ПО ГИШЕТАТА НА ПОСОЛСТВАТА НА НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ЗА ДА ПОЛУЧИМ ВИЗИ ЗА ПЪТУВАНЕ !!! ПАК МУТРИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ЗАСТРАХОВАТ !!! АМАН ОТ ПРЕДАТЕЛИ !!! ХОРА ,СЪБУДЕТЕ СЕ !!! НЕ ОСТАВЯЙТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ ДА ОПРЕДЕЛЯТ ЖИВОТА И СЪДБАТА НИ !!!

133

Ruja

преди 11 години

До Гогата, е неправо ме уби! Много ти е готино предложението! Чакам само онзи *** Странджата да се изкаже по въпроса!

132

някой

преди 11 години

Аз мисля, че Петър Стоянов няма да приеме. Първо, за какво му е да си разваля рахатлъка? Второ, сам знае, че не става за тази работа. Как може човек, който никога не е бил магистрат, да бъде конституционен съдия?

131

адио мио

преди 11 години

Като дойде "демокрацията" тези дето първи ги съкратиха, трябваше волю- неволю да се захванат с някакво препитание и станаха първите частници, като много от тях създадоха средната класа. По същата схема, в следващите години, тези които нямаха алтернатива или не "поверваха" хващаха самолета. Оказва се, че колкото по-рано толкова по-добре.С тези политически цикли и 10 човека в политическото пространство България се трансформира в Мангалия 2040 с политика на апъртеид...

130

Анонимен

преди 11 години

На негово място не бих се усмихвал изобщо - някой ще вземе да повърне...