13

пишман юрист

преди 11 години

чл. 148 т.3. влизане в сила на присъда, с която е наложено наказание лишаване от свобода за умишлено престъпление; - това е единствения справедлив и законен начин да си отиде

12

Българин

преди 11 години

А човекът, който компрометира Прокуратурата като институция, и който нищо не разбира от конституционно право - Борис Велчев - КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ В ПЕНСИЯ? А любителят на скъпи мобилни телефони, и също доказан некадърник Анастасов, кога пенсия? Искаме веднага!

11

Анонимен

преди 11 години

Колко ли парички и бутнаха да си затвори устата, не ми се мисли чак...

10

ДСБ

преди 11 години

Независимо от това тя беше подкрепена от всички партии в парламента без Синята коалиция.

9

анонимен

преди 11 години

ГЕРБ,е употребиха за да направят далаверата със СДС,и сега Я изхвърлят като ненужна вещ,това е то Прозрачно Управление

8

Бедната бабка

преди 11 години

Коя открадна къщата на Оборище 19.

7

Анонимен

преди 11 години

ТАЗИ ЖЕНА ИЗЛЕЗЕ НАЙ-ДОСТОЙНИЯТ ЧОВЕК ОТЗАБЪРКАНАТА ПОМИЯ НА МУТРАТА БОЙКО,ПОМАКА,ФИДОСКИ И ВСЯ ОСТАЛНАЯ ......,

6

Българин

преди 11 години

Тази може да е сгазила лука, но прегрешенията и са миниатюрни в сравнение с тези на останалите "заклели се конституционни съдии" като Борис Велчев и Наско Вертуто. Обаче тях ги оставихме... И още нещо - що се отнася до чисто професионалните качества, тази кака е най-добре подготвена от всички, и най-подходяща за длъжността. Да, трябва да се махне, но преди нея трябваше да се разкарат всички останали, най-вече двамата споменати от мен, нищо не разбиращи от конституционно право.

5

Анонимен

преди 11 години

В.Марковска сигурно е чула от Дянков, че пенсионерите в България живеят по-добре.

4

Тюлена

преди 11 години

Ееееееее викам си - "днес няма новини за мведиината звезда Марковска"....но съм се излъгал явно ! А дано се пенсионира женицата,че да спрат да пълнят новинарските емисии с глупостите около нея !

3

Чиновник

преди 11 години

Венчето от двата стола, накрая се отзова на земята.

2

Анонимен

преди 11 години

Ами, и така не става. Пенсионирането не е сред основанията за прекратяване на мандата на конституционен съдия, а тя е избрана за такъв.Чл. 148.(1) Мандатът на съдия в Конституционния съд се прекратява при:1. изтичане на определения срок;2. подаване на оставка пред Конституционния съд;3. влизане в сила на присъда, с която е наложено наказание лишаване от свобода за умишлено престъпление;4. фактическа невъзможност да изпълнява задълженията си повече от една година;5. несъвместимост с длъжности и дейности по чл. 147, ал. 5;6. смърт.

1

!

преди 11 години

Време беше.Трябва да е благодарна,че ще се пенсионира,а няма да бъде съдена!