103

Анонимен

преди 11 години

Не си ми интересен вече СТРАНДЖАНКО, виждам, че половината коментари са тове дело...просто по налудничавия стил си личи! Имаше един Майора в един спортен сайт...на 99% съм сигурен, че това си ти...просто такава простотия рядко се среща. До МайнатаБатенце, за какво управление на милиони и милиарди говориш, след като не можеш да пишеш?! Отделно като ти чета разсъжденията...къща в Сингапур...Мерцедес за 300 000...аз те виждам разорен на втората година. Майк Тайсън ли ти е финансов консултант?

102

Анонимен

преди 11 години

Да им честито! Да ги харчат разумно!

101

Анонимен

преди 11 години

Какви рабопти си говорите тука...виждали ли сте как изглеждат 100 000 лв на пачки по 20? Аз съм виждал, парите не бяха мои за жалост. Та това са 50 пачки и покриват спокойно една нормална маса, като тежат около 15 кила! Айде сега си представете 40 пъти по толкова...това са 4 млн лева. Докато не видиш за колко много банкноти става въпрос никога не можеш да си ги представиш. А вие тука си спорите много ли са малко ли 4,5 млн като единия си призна, че и 500 лв не взима. Малко е смешно, признайте!

100

ASDF

преди 11 години

Яко ,Частната фирма Тото пак взе 3 милиона и измами народа,че дава 8 милиона на "някой" :)Като се чудите понякога защо за следващата топка се чака доста време, да знаете че в сферата има само 9-10 топки които са с нормален размер и могат да влязат в канала.Другите са по големи :)

99

Анонимен

преди 11 години

със здраве да си ги хар4ат!

98

Една Майка

преди 11 години

До Майна:Е ти каква къща ще строиш? Палат ли? и каква кола ще си купиш? Майбах ли! Парите не са малко, а как ще ги харчат щастливците си е тяхна работа!!! Те са уцелили числата!

97

до 121

преди 11 години

Какво значи ***?! Може да си професор в университет, а пак да не можеш да управляваш 5 милиона! Както и обратното, има много хора без образование, които са успели в бизнеса - Стив Джобс, Бил Гейтс, Марк Зукърбърг и т.н. Да, държа на това, което казах - голяма част от българите не могат да управляват такива пари, защото нямат мислене за това. Особено в българската бизнес среда, където има прекалено много "подводни камъни"!

96

Гошо Тъпото

преди 11 години

Българите сме си селяци - не заскуяваме толкова пари защото не знаем какво да правим. Ще отворим например кафене и ще блъскаме 40 години и след това никакви пари няма да са останали. Българите не са финансово културни.

95

до Майна

преди 11 години

Плюеш чалгата, а имаш чалгарско мислене - можеш да управляваш милиони, можеш да развиваш глобален бизнес, ти си финансов гений, а всички останали са много под твоето интелектуално ниво. Много интересно! :-) Кое те кара да мислиш така!? Нямаш никакъв управленски опит в нито една област, но вътрешният глас ти говори, че си почти Бог! Лечение, момче, трябва ти лечение!

94

Една Майка

преди 11 години

Евала на късметлиите :) и със здраве да си ги харчат! Да знаете, че не е лесно и да си късметлия :) Много се радвам за хората :)

93

КОШМАР

преди 11 години

СТРАНДЖА ! ТИ РАЗБИ "МЕЧТАТЕЛЯ",ЗАТВОРИ МУ УСТАТА НА ЧОВЕЧЕЦА ! НО НЕКА ЖИВЕЕ В НЕГОВИЯ СИ ИЗМИСЛЕН СВЯТ,НЕКА ДНИТЕ МУ ДА ПРЕМИНАВАТ САМО В МЕЧТИ- СКУЧНИ,ПРАЗНИ И ЕДНООБРАЗНИ . ИРЕНА КРЪСТЕВА И СИНЧЕТО Й ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ НЕКА ПРИТЕЖАВАТ ИМОТИ НА ФРЕНСКАТА РИВИЕРА,МОНАКО И ПАРИЖ ! НАЛИ В ТОТОТО НЯМАЛО ИЗМАМИ ? НАЛИ ОБИКНОВЕНИ ХОРА ПЕЧЕЛЕЛИ ? КАК ТОГАВА НАПРАВИХА МИЛИАРДИТЕ ? ОТ ЗАПЛАТАТА ОТ ТОТАЛИЗАТОРА ЛИ ? МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ОТГОВОРИ ? И ДРУГАТА СЕДМИЦА ПАК ДА СТЕ ПРЕД ПУНКТОВЕТЕ ХА ХААААААААА

92

запознат

преди 11 години

сега Боко ще каже, че е дал 5 млн на пострадалите от земетресението в Перник, мръстни герберастки номера!

91

Пернишки миуионер

преди 11 години

Мауее шо гоуфове, че си купим с тоя жакпот

90

ДО 103

преди 11 години

не знам какво можеш да управляваш, но долавям доста непредизвикана злоба в теб, май те е яд че не си ги спечелил ти! Я по-кротко

89

Анонимен

преди 11 години

Майна, пускай Private Spice и върви да се разхлабиш, недей да ръсиш акъл по форумите, че глупостите ти ме убиват- адвокати, съветници, специалисти... :-D :-D :-D!

88

totomilioner

преди 11 години

Влиза клиент в зоомагазин и сопнато казва на продавача. - Вземете си обратно златната рибка, която ми продадохте преди месец! - Но какъв е проблема господине? - Ами как какъв, за един месец от както е в къщи и не ми е изпълнила нито едно желание! - Но господине, златните рибки изпълняват желания само в приказките. В този момент рибката казала: - И аз това му обяснявах цял месец, но той не ще и да чуе.

87

до Майна

преди 11 години

Майна, умните хора правят пари! Глупавите като теб бачкат за 300 лева на месец, а в мечтите си се виждат я в Сингапур, я в Монако, я на Луната! Печалба от тотото, вие нормални ли сте?!?! :-D

86

ms13

преди 11 години

Айде честито !!! Със здраве да си ги харчат !

85

Пепо

преди 11 години

Не ми трябват 10 милиона, отивам да купя кутия бонбони и ликьорче от нонстопа, комшийката ме чака!

84

Депутат

преди 11 години

Майна, пускай тото, трябват ми пари за нов Мерцедес! Кой решава кой ще спечели от тотото - аз решавам!