364

Анонимен

преди 11 години

Съжалявам хората които са пускали СМС-и. Ако сте забелязали, когато се затворят линиите никой не носи на водещия каквито и да е резултати а той веднага си казва кой има най-много или най-малко гласове. Нагласена работа от началото до края - просто една телефонна измама.

363

Ники Пънчев

преди 11 години

Ако се загледа човек в детайлите на този финал, ще усети, че нещата понамирисват доста. Адско безсилие на сценаристите лъхаше от това петимата да пеят някакви песни, при положение, че само един от тях е певец. За пореден път не е ясно как се отчитат резултатите, поле за манипулации има колкото искаш. Каква е наградата? Колко пари печели Орлин? Няма страшно - сеира продължава от понеделник с нова плеяда ***. А народа пак бе добре разсеян от истинските проблеми в тази държава...

362

Жана

преди 11 години

Истинският победител е Къци. Пак всичко беше нагласено. След толкоз номинации и толкоз пуснати СМС невероятно как Орлин спечели. До кога в България няма да се подкрепят хората които са изградили добри семейства и са възпитали не едно а 3 деца.Всички останали са едни измислени герои. Повръщаше ме като гледах Фънки и Юлиян. Как лесбийки станаха пример за целия народ и това не е ясно. Колко пъти се повтири ОК за да не довършват изреченията.

361

bolka

преди 11 години

Вчера засякох едно предаване по Нова ТВ, където Черната Златка разкри, че ще участва в ново предаване там, но не мога да кажа като каква, защото я мярнах бегло и не гледам тази ТВ.Ето, така се просперира и се запълват програмите на българските телевизии. Най-вероятно и другите участници ще се появят на екран като може би по този начин вместо хонорар за участие в шоуто ще им осигурят заплащане поне за една година като водещи на предавания.Шоуто продължава в по-сериозен формат.

360

Анонимен

преди 11 години

Жалкото в цялата тази история е че мозъците на повечето хора бяха промити през годините и сега се смятат за випове всякакви измислени величия с измислени постижения и титли които са ужким допринесли за славата на българия. Истинските ВИПове са всъщност обикновените хора които едвам свързват двата края да изхранят децата си а не някакви хронични алкохолици които прикриват комплексите зад агресия, чувство за хумор, алкохол, несъществуващи световни титли, издадени албуми които никой не слуша, и т.н

359

Анонимен

преди 11 години

Къцко просто ги остави да си разиграват театрите и си легна.

358

Анонимен

преди 11 години

Истински възпитаният човек буди уважение.Къци не е възпитан човек.Опитва се да бъде онова,което не е.Пък и си спомням преди време в "Момичетата на късмета" какво подигравателно отношение имаше към зрителите.Спомням си,чу ужасно ме беше възмутил .Та ...на каквото си постелиш на това ще легнеш.Орлин все го раздава победител.Херкулес на реалити шоутата.Фънки ми направи впечатление,че е мноого обичан от обкръжението си.Вероятно е готин.Едно куче,което лае ,не хапе.

357

Анонимен

преди 11 години

Само не разбрах какво толкова е направил Орлин, та бил защитил Никол? Каква защита, като е ясно, че Багата просто се *** и се прави на пиян, а много добре знае, че е пред 10 камери и при всеки опит за насилие, ще изгуби всичко, та и в затвора може да отиде. И Никол го знае. И няма никаква опасност нито за нея, нито за Орлин, Багата е един *** с мускули, такива като видят дебелия край и почва да им трепери гласчето. Особено след оня случай ако някой му извади нож, ще се насе*ре.

356

Анонимен

преди 11 години

Орлин е хубав мъж от всякъде, но аз исках Къци да спечели, защото е интелигентно и знаещо момче. Фънки през цялото време ми приличаше на заяждащ се клоун, но браво на Къци, че издържа.

355

Анонимен

преди 11 години

Орлин и Никол симпатични но безлични.

354

Анонимен

преди 11 години

Багата има топки Къци "няма" топки а Фънки има трънки.

353

zoro de la vega

преди 11 години

pornoto svyrshi sledva sadomado

352

Иван Ангелов

преди 11 години

Фънкии Мънкии видяха те всички каква *** майка си всъщност. Аз като ти казвах че си такъв преди 4 години от една трибуна много хора не ми вярваха. Скапан ***!

351

Асенов

преди 11 години

Радвам се, че НЕ СПЕЧЕЛИ Фънки. Накрая интересно го извъртяха... в къщата остана грозния, дебел *** срещу младия, красив момък, така че хората да не допускат да печели фънки и набързо пращат смсчета и пълнят гушките на продуцентите!

350

Анонимен

преди 11 години

Е това са виповете на БГ:Багата - измислен световен шампион без никаква официална титла. Пълен мухъл.Никол - *** с висше образование.Къци - подъл комплексар под прикритие.Фънки - хроничен алкохолик прикриващ злобата и простотията си зад дебелашки хумор.Орлин - пресметлив тарикат на дребно. Тези които отпаднаха по-рано не заслужават и коментар.

349

Анонимен

преди 11 години

Яна е на съзтезание по спортни танци във Виена.Недей да остроумничиш.

348

Edno mimi4e

преди 11 години

Жалко е за българите, че като видят добър и възпитан човек гледат да минат през него като валяци, жалко е че простащината, наглостта и безпардонността в бг са на пиедестал и хора като ИУлиян, Фънки и т.н. са по-ценени от стойностни и добри хора като Къци! На нито една обида не отвърна, на нито една простащина, един път не повиши тон и в тези му действия българите намериха кусури - е не сме ли ориенталска и просташка нация?

347

werti

преди 11 години

А къде беше приятелката на Орлин - Яна? Каза ли се нещо за нея? Защо не дойде на победния финал на любимия? Обаче не може да се отрече, какви родители има Орлин и какво продължение на тяхното достойнство, красота и интелигентност е той! Майка му е красива жена, като кралица е, а баща му е олицетворение на достолепието. Ето че гените и семейната среда си казват думата. А Орлин е страхотен и за това, което е самият той, като талант и излъчване. Видяхме най-доброто от него във Вип брадър. Браво!

346

Анонимен

преди 11 години

Ne e za parvi pat,Deo sashto beshe golqm chovek!!!Narodut ni ne e chak tolkova tap...no mai pravim dobar izbor samo za pobeditelq ot Big Brather!

345

vesko

преди 11 години

Орлин не беше ли на Евровизия след гласуване със СМС?.